Doydum cnm yiyesim gelmedi.Akşamın baya az olmuş bence. Köfte 5-6 olabilirdi ya da bi çorba olabilirdi sanki. Afiyet olsun canım
Limon denemistim iyi oluyordu evet. Tekrar alip icmeye calisicam insallah.limon tarcin karanfil v.s ile tatlandirabilirsin daha icelesi oluyor ozman sadesini benimde icim almiyor ama sallaa degil demleme tavsiye ederim zira sallama caylar cokda saglikli sayilmaz
Nereye kdr devam eder bu azim bilemiyorum ama cnm. Insallah uzunca zaman devam ederimSüpersinkahvaltına bayıldım. Akşamda harika. madamhd nin dediği gibi çorba süper olurdu. Şu spor azminden bende istiyorum.
Ayyy itiraf zamanı. Kızlar bende gofret yedim
Geldimi her şey üst üste gelir zaten. Bu aşamada kendi içimize çekilip azcık derin nefeslerle düşünmek çok faydalı oluyor. Bende 2 çocukla o haldeyim. Seni hiç tahmin edemiyorum. Ama maşallah süper kahramansın sen. Sakinleş ve yoluna devam etmeye çalış. Kilo olarak da almasam sabit kalsam yeter modundayımAynen benim de
Kız duvarda termostatı bozmuş
Bebek gitmiş kakaolu sütü dökmüş halı döşek mahvolmuş. Zaten bezini takmıyor deli ediyor beni3. bilgisayarı bozmuş
Mutfak bulaşık doldu hiç bişeye yetişemiyorum her şey birbirine girdikendimi tükenmiş hissediyorum
Edersin güveniyorumben sana. Cuma sonucunu dört gözle bekliyorum. Yarın yine şöyle güzel dengeli bir menü bekliyorum sendenNereye kdr devam eder bu azim bilemiyorum ama cnm. Insallah uzunca zaman devam ederim
Yarin misafirlikte olucam. Tek ögün yapmayi planliyorm. Orda sagliksiz biseyler kacirabilirim belki diye.Geldimi her şey üst üste gelir zaten. Bu aşamada kendi içimize çekilip azcık derin nefeslerle düşünmek çok faydalı oluyor. Bende 2 çocukla o haldeyim. Seni hiç tahmin edemiyorum. Ama maşallah süper kahramansın sen. Sakinleş ve yoluna devam etmeye çalış. Kilo olarak da almasam sabit kalsam yeter modundayım
Edersin güveniyorumben sana. Cuma sonucunu dört gözle bekliyorum. Yarın yine şöyle güzel dengeli bir menü bekliyorum senden
Akşamın biraz karbonlu olmuş canım. 1 kase çorba 1 d ekmek olsa daha iyi olurdu sankiDünki menüm;
Sabah (08.00): Domates, Salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tb ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin
Öğlen(12.00): 1 kase salata, 2 küçük biber dolması
Akşam(17.00): 2 kase tavuklu çorba, 1 biber dolması, yarım kase yoğurt, 2 dilim tb ekmek
Ara(20.00): 1 avuç üzüm, 2 bebe bisküvisi
Su: 1.5 lt
Spor:11600 adım
Nasıl dayanacağımı şaşırdım valla. Ekmek yemeye bu kadar alışmış bir bünyeye ekmeksizliğe alıştırmak çok zorAkşamın biraz karbonlu olmuş canım. 1 kase çorba 1 d ekmek olsa daha iyi olurdu sanki
Bende ekmeksiz asla diyenlerdendim canım ama inan ona da alışıyor. Diyette çoğu zaman hiç yemiyorum ama diyeti bozunca muhakkak ekmek arası bişeyler yapıp yiyorumNasıl dayanacağımı şaşırdım valla. Ekmek yemeye bu kadar alışmış bir bünyeye ekmeksizliğe alıştırmak çok zor
Günaydıngünaydiiinnnnnnnn
Hafta sonu açlığa dayanmak zor oluyor. Ekmek arası peynir en kolayıma geliyor. :)Bende ekmeksiz asla diyenlerdendim canım ama inan ona da alışıyor. Diyette çoğu zaman hiç yemiyorum ama diyeti bozunca muhakkak ekmek arası bişeyler yapıp yiyorum
Supper :)18 Kasım Çarşamba
Kahvaltı 12.30
Eki Görüntüle 2723372
Akşam 19.00 (yoğurtlu kabak) (1 tk fındık ezmesi de yedim)
Eki Görüntüle 2723373
12027 adım (30dk leslie boosted da var içinde)
Güzel canım afiyet olsunAksam gelemem büyük bi ihtimal simdiden yazayim menümü
10.30
1 yumurta
2 dilim ekmek
2 dilim pastirma
Turp ceri domates
1 corba k tahin pekmez
15
1 kücük avuc leblebi
2 corba kasigi cekirdekli kuru üzüm
18 ( daha yemedim)
Ispanak ( sade)
Yogurt
1 dilim ekmek
Su 2
Leslie boosted
Akşam pasta olmasa daha iyi olurdu canım afiyet olsunEki Görüntüle 2723892
Saat 13.00 da bunu yedim. Bir de 2 haşlanmış yumurta ve biraz kaşar peyniri.
Akşam ise bir kaç tane yaprak sarması, biraz pasta:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?