Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Süpersin kahvaltına bayıldım. Akşamda harika. madamhd nin dediği gibi çorba süper olurdu. Şu spor azminden bende istiyorum.

Ayyy itiraf zamanı. Kızlar bende gofret yedim
Nereye kdr devam eder bu azim bilemiyorum ama cnm. Insallah uzunca zaman devam ederim

Geldimi her şey üst üste gelir zaten. Bu aşamada kendi içimize çekilip azcık derin nefeslerle düşünmek çok faydalı oluyor. Bende 2 çocukla o haldeyim. Seni hiç tahmin edemiyorum. Ama maşallah süper kahramansın sen. Sakinleş ve yoluna devam etmeye çalış. Kilo olarak da almasam sabit kalsam yeter modundayım
Nereye kdr devam eder bu azim bilemiyorum ama cnm. Insallah uzunca zaman devam ederim
Edersin güveniyorumben sana. Cuma sonucunu dört gözle bekliyorum. Yarın yine şöyle güzel dengeli bir menü bekliyorum senden

Yarin misafirlikte olucam. Tek ögün yapmayi planliyorm. Orda sagliksiz biseyler kacirabilirim belki diye.

Dünki menüm;
Sabah (08.00): Domates, Salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tb ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin
Öğlen(12.00): 1 kase salata, 2 küçük biber dolması
Akşam(17.00): 2 kase tavuklu çorba, 1 biber dolması, yarım kase yoğurt, 2 dilim tb ekmek
Ara(20.00): 1 avuç üzüm, 2 bebe bisküvisi

Su: 1.5 lt
Spor:11600 adım

Akşamın biraz karbonlu olmuş canım. 1 kase çorba 1 d ekmek olsa daha iyi olurdu sanki

Nasıl dayanacağımı şaşırdım valla. Ekmek yemeye bu kadar alışmış bir bünyeye ekmeksizliğe alıştırmak çok zor
Bende ekmeksiz asla diyenlerdendim canım ama inan ona da alışıyor. Diyette çoğu zaman hiç yemiyorum ama diyeti bozunca muhakkak ekmek arası bişeyler yapıp yiyorum

Aksam gelemem büyük bi ihtimal simdiden yazayim menümü

10.30
1 yumurta
2 dilim ekmek
2 dilim pastirma
Turp ceri domates
1 corba k tahin pekmez

15
1 kücük avuc leblebi
2 corba kasigi cekirdekli kuru üzüm

18 ( daha yemedim)
Ispanak ( sade)
Yogurt
1 dilim ekmek

Su 2
Leslie boosted

Güzel canım afiyet olsun
Eki Görüntüle 2723892
Saat 13.00 da bunu yedim. Bir de 2 haşlanmış yumurta ve biraz kaşar peyniri.
Akşam ise bir kaç tane yaprak sarması, biraz pasta:/
Akşam pasta olmasa daha iyi olurdu canım afiyet olsun

Iyi akşamlar kızlar
Bugünün menüsü
Sabah yok
Iftar
1 kase çorba
1 tabak yeşil fasulye
Yeşil biber
1elma
1 mandalina
1 yemek kaşığı kadar kuru dut
1 sade Türk Kahvesi
Birazdan çay yapıcam
Anka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…