Güzel canım afiyet olsun. Allah kabul etsinIyi akşamlar kızlar
Bugünün menüsü
Sabah yok
Iftar
1 kase çorba
1 tabak yeşil fasulye
Yeşil biber
1elma
1 mandalina
1 yemek kaşığı kadar kuru dut
1 sade Türk Kahvesi
Birazdan çay yapıcam
Anka
Misafirlikteydim kizlar dünde söyledigim gibi tek ögün yaptim.
Saat(14.00)
2 tane cikolatali top
2 kücük kase şehriye salatasi
1 kücük kase yogurtlu tavuk salatasi
Spor 40 dk eliptik
5000 adim
Kızlar selam. Çok kötü bir gün geçirdim. O yüzden yazmıcam menümü.
Yok cnm hic yemeyeyim ac ta deilim zaten. Türk kahvesi icecegim simdi. Sonra da soda limon yaparim uyku saati gelir zaten.Güzel canım afiyet olsun. Allah kabul etsin
Fazla yememişsin canım akşam da bişeyler yiyebilirdin bence.
Offf aynen öyle oldum. Toparlayamıyorum kendimi. Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorumHedefe yakın olunca, hedefe varmış gibi bi rahatlık çöküyor. Bende bu aralar motivasyon kaybı yaşıyorum. Tekrar motive olmalıyız
Offf aynen öyle oldum. Toparlayamıyorum kendimi. Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum
Cnm belki buraya gelsen düzgün yapabilirsin. Bi dene istersen. Bende yapamiyordum bende bozuyordum. Bi anda karar verdim. If yapiyorm. Yavas yavas tartida da fark görünce daha da heveslendim daha bir istekli yapiyorm. Bazen kendi menüme ve sporuma ben bile sasiriyorum ama yapiyorum.Gitgide büyüyorum
balon gibi şişiyorum
durmadan yiyorum
Yiyip yiyip pişman oluyorum ama tekrar yiyorum
Düzgün yapamayacağıma inanmadığım için buraya da gelemiyorum
Teşekkür ederim canım ne güzel darısı başıma Daha önce 2 kere takımlarla yaptım aslında ama kendimi hiç motive hissetmiyorum aşırı moralsizimCnm belki buraya gelsen düzgün yapabilirsin. Bi dene istersen. Bende yapamiyordum bende bozuyordum. Bi anda karar verdim. If yapiyorm. Yavas yavas tartida da fark görünce daha da heveslendim daha bir istekli yapiyorm. Bazen kendi menüme ve sporuma ben bile sasiriyorum ama yapiyorum.
Kuzu tek ögün icin biraz az mi yemissin sanki. Yarin tarti günü diye hafif gecirmek mi istedin?Ben bugün niyetliydim, Rabbim kabul etsin
Sabah yok.
Akşam
Sebzeli yumurta
Zeytin.
Yeşillik ve salata domates.
Cay
1litre su
Kayısı çayı.
Birtane soda içer uyurum
Hatirliyorum takimlardan. Yapabilecegini de biliyorm. Bi yerden baslamazsan yazin yine üzüleceksin. Yine kiyafet bulma derdi yüzünden hicbiryere gitmek istemiceksin. Yine istedigini deilde sana olan bedenleri.almak zorunda kalacaksin. Yine söyle yap verirsin böyle yap ödem atarsin diyen cok bilmisleri dinleyip miral bozacaksin. O yüzden bi yerden baslamak sart. Ben böyle düsündüm ve basladim.Teşekkür ederim canım ne güzel darısı başıma Daha önce 2 kere takımlarla yaptım aslında ama kendimi hiç motive hissetmiyorum aşırı moralsizim
Biraz zihnimi temizlemeliyim ben. Bu ara kafam çok karışık. Hayat amacımı kaybettim sanki.Bende öyleyim canım. Bilmiyorum nasıl bir yol izleyeceğiz
Bu ara çoğunluğumuzda bir motivasyon kaybı var. İnşallah geri gelirGitgide büyüyorum
balon gibi şişiyorum
durmadan yiyorum
Çok haklısın. Bende silkelenip kendime gelmeliyim artık.Hatirliyorum takimlardan. Yapabilecegini de biliyorm. Bi yerden baslamazsan yazin yine üzüleceksin. Yine kiyafet bulma derdi yüzünden hicbiryere gitmek istemiceksin. Yine istedigini deilde sana olan bedenleri.almak zorunda kalacaksin. Yine söyle yap verirsin böyle yap ödem atarsin diyen cok bilmisleri dinleyip miral bozacaksin. O yüzden bi yerden baslamak sart. Ben böyle düsündüm ve basladim.
Burda ol canım uzak kalma. Bikaç gün sonra yavaş yavaş motive olmaya başlarsın kaçamakları azaltırsın. Geçen sefer başladığında bianda çok azalttın yemekleri bak devam ettiremedin. Şimdi öyle yapma lütfen.Gitgide büyüyorum
balon gibi şişiyorum
durmadan yiyorum
Biraz az geldi gözüme afiyet olsun canımBen bugün niyetliydim, Rabbim kabul etsin
Sabah yok.
Akşam
Sebzeli yumurta
Zeytin.
Yeşillik ve salata domates.
Cay
1litre su
Kayısı çayı.
Birtane soda içer uyurum
Fazla yedim aslında, yeşillik boldu..Kuzu tek ögün icin biraz az mi yemissin sanki. Yarin tarti günü diye hafif gecirmek mi istedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?