Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
16 Kasım pazartesi doğum günümdu o gün yas pasta yedim
şimdilik iyi gidiyor sayılır. Cuma mi tartı günü ?
Bu arada Anka cım listeye adımı yazsana yaa daha çok motive olurum
Tarti günümüz cuma günü. Bi süredir Anka ninda sıkıntıları oldugu icin bilgisayar basina gecip listeyi güncelleyemedi. Ordaki listeyi baz alma o bayagi eski. Cuma yeni kilolarimizla günceller sanirim. Hep beraber motive oluruz

Anladım canım tamam beklerim sıkıntı yok

Gün içinde şantiyede çalıştığım için 3000 adim kadar yavaş tempolu bir yürüyüş diyebilirim. Öğlen baya yoğun tempolu yürüyüş yaklaşık 5000 adim.geri kalanı ise gidip gelirken falan.bazen 10000 adımı tamamlayamazsam evde yerimde koşu yapıyorum:)

Bundan sonra saatlerimi de yazarım canım.uyarın için teşekkürler

Akşamın baya az olmuş bence. Köfte 5-6 olabilirdi ya da bi çorba olabilirdi sanki. Afiyet olsun canım

Süpersin kahvaltına bayıldım. Akşamda harika. madamhd nin dediği gibi çorba süper olurdu. Şu spor azminden bende istiyorum.
Normalde olsa o neskafeyi içerken hiç mi aklına gelmedim nolurdu içmesen demem lazım ama pişi yedim ben de senden daha suçluyum
Ayyy itiraf zamanı. Kızlar bende gofret yedim

Kızlar bu ara motivasyonum çok düşük benim. Toparlanamıyorum. Son bikaç kilo kaldı olmuyor gitmiyor. Pöff
Aynen benim de
Kız duvarda termostatı bozmuş
Bebek gitmiş kakaolu sütü dökmüş halı döşek mahvolmuş. Zaten bezini takmıyor deli ediyor beni 3. bilgisayarı bozmuş
Mutfak bulaşık doldu hiç bişeye yetişemiyorum her şey birbirine girdi kendimi tükenmiş hissediyorum

Bazen oluyor herşey birbirine giriveriyor canım.. çocuklu ev hali işte.. hepsinden önemlisi senin iyi olman, sen iyi olmazsan kimse iyi olmayacak çünkü..
ben böyle zamanlarda becerebilirsem durup nefes alıyorum herşeyi bırakıp (çocukları ancak birine bırakabilirsem tabii) ev vs.. kendime gelince düşünüyorum..
Anne olmak çok zor bazen.. ama çok güzel :)

Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı
Nohutlu yeşil mercimekli yumurta
Az peynir
Yarım domates
Salatalık
Kayısı reçeli.
Biraz helva.

Kayısı çayı

Ara öğün
Tarçınlı Türk kahvesi ve bitter çikolata.

İkinic ara öğün yeşil çay ve ince bir dilim pasta

Aksam
1 tabak yeşil mercimek salatası.

Su iki litre olur..

Çay icicem
Bide soda içerim..

Yatmadan ne yesem acaba ya yarın nasip olursa oruç tutmak istiyorum..

İki gunude kacamaksiz sekersiz gecirdim inşallah uzun sure sekerli seyler tuketmem vucudumu arindiririm vee suanlar zor anlar kahvaltiyi dort gözle bekliyorum
Bende 3 gündür şekerli şeyler yemiyorum kendimi takdir ediyorum ben ki hergün çikolata tatlı yiyordum

Bugün menü
Sabah 10.45
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir
7 badem

Akşam 16.30
3 tavuk bağet
3 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

2lt su içildi.
60 dk eliptik yapıldı
2 saat dışarıda tempolu yürüyüş yapıldı..

Kolay gelsin canım , gel mi herşey üst üste geliyor ya sabır çekiyoruz devam ediyoruz...

Iyi akşamlar kızlar Canım dün oruçlu olunca iftar hazırlığı derken akşam çaya bi arkadaşımıza gittik giremedim gelince geç oldu namaz kılıp yatağa girdim hemen
Çok yoruldum bugün temizlik yaptım halıları silkelidim evi sil Süpürgele dip bucak girdim

Dünkü menü
Sabah yok
Iftar
59 gr yufka ile yapılmış ıspanaklı börek
(Yufkayı mutfak tartısı ile tartıp yaptım)
1kase tavuklu buğday çorbası
Turşu
Yeşil biber

Spor yok gezmeye gidince

Bugünün menüsü
Sabah
1.5 yumurta haşlama
Peynir
Zeytin salatası

Akşam
balık
Salata
2 dilim ekmekler
biraz sonra spor yapıcam Anka

Pasta olmasa iyi olurdu canım sabah da helva yemişsin. Afiyet olsun
Klasik ada menüsü ve sporu maşallah
Güzel canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…