Hahaha iyi bi günde icmisim o zmn yasasiiinNormalde olsa o neskafeyi içerken hiç mi aklına gelmedim nolurdu içmesen demem lazım ama pişi yedim ben de senden daha suçluyum
Saol cnm. Nescafe bagimliligimdan kurtulmaya calisiyorm onu beceremiyorum sadeceHarika bu amaaa :)
Tarti günümüz cuma günü. Bi süredir16 Kasım pazartesi doğum günümdu o gün yas pasta yedim
şimdilik iyi gidiyor sayılır. Cuma mi tartı günü ?
Bu aradaAnka cım listeye adımı yazsana yaa daha çok motive olurum
Sade ise sorun olmaz sanki. Yeşil çay denedin mi karanfilli tarçınlı dene çok güzel yararlıSaol cnm. Nescafe bagimliligimdan kurtulmaya calisiyorm onu beceremiyorum sadece
Anladım canım tamam beklerim sıkıntı yokTarti günümüz cuma günü. Bi süredirAnka ninda sıkıntıları oldugu icin bilgisayar basina gecip listeyi güncelleyemedi. Ordaki listeyi baz alma o bayagi eski. Cuma yeni kilolarimizla günceller sanirim. Hep beraber motive oluruz
Gün içinde şantiyede çalıştığım için 3000 adim kadar yavaş tempolu bir yürüyüş diyebilirim. Öğlen baya yoğun tempolu yürüyüş yaklaşık 5000 adim.geri kalanı ise gidip gelirken falan.bazen 10000 adımı tamamlayamazsam evde yerimde koşu yapıyorum:)Saatleri de not alır mısın canım. İmkanın varsa Öğleye yoğurt koyabilirsin 1 su bardağı kadar. Suyu artırabilirsin. Adım çok güzel. Bu adımları gün içinde mi atıyorsun yoksa özellikle yürüyüşe mi çıkıyorsun. Şundan dolayı soruyorum. Her gün ortalama bu kadar adım atıyorsan vücut bu tempoya alıştığı için faydası olmuyor pek. Benim de öyle gün içinde ne kadar hareketli olsam da ekstra spor yapmayınca sadece kilomu koruyorum
Sağolun kızlar ya yakında kafama huni geçiricem hee gece uyuduktan sonra giydiriyorum uyanıp çıkarıyor sıpa ya
Yesil cayi hic sevmiyorum. Yine de alip günde bir tane de olsa icsem iyi olur aslinda haklisin.Sade ise sorun olmaz sanki. Yeşil çay denedin mi karanfilli tarçınlı dene çok güzel yararlı
Akşamın baya az olmuş bence. Köfte 5-6 olabilirdi ya da bi çorba olabilirdi sanki. Afiyet olsun canımSlm kizlar
Menü vereyim
Sabah(11.00)
Biraz pastirma
Biraz tel peynir
3 çeri domates
5 zeytin
2 adet yumurta (suukaa )
Ara nescafe 2si1 arada(@Anka)
Aksam(17.00)
4 izgara köfte
Marul salatasi
Ara soda limon olacak.
Eliptik 40 dk
limon tarcin karanfil v.s ile tatlandirabilirsin daha icelesi oluyor ozman sadesini benimde icim almiyor ama sallaa degil demleme tavsiye ederim zira sallama caylar cokda saglikli sayilmazYesil cayi hic sevmiyorum. Yine de alip günde bir tane de olsa icsem iyi olur aslinda haklisin.
SüpersinSlm kizlar
Menü vereyim
Sabah(11.00)
Biraz pastirma
Biraz tel peynir
3 çeri domates
5 zeytin
2 adet yumurta (suukaa )
Ara nescafe 2si1 arada(@Anka)
Aksam(17.00)
4 izgara köfte
Marul salatasi
Ara soda limon olacak.
Eliptik 40 dk
Ayyy itiraf zamanı. Kızlar bende gofret yedimNormalde olsa o neskafeyi içerken hiç mi aklına gelmedim nolurdu içmesen demem lazım ama pişi yedim ben de senden daha suçluyum
Aynen benim deKızlar bu ara motivasyonum çok düşük benim. Toparlanamıyorum. Son bikaç kilo kaldı olmuyor gitmiyor. Pöff
Bazen oluyor herşey birbirine giriveriyor canım.. çocuklu ev hali işte.. hepsinden önemlisi senin iyi olman, sen iyi olmazsan kimse iyi olmayacak çünkü..Aynen benim de
Kız duvarda termostatı bozmuş
Bebek gitmiş kakaolu sütü dökmüş halı döşek mahvolmuş. Zaten bezini takmıyor deli ediyor beni3. bilgisayarı bozmuş
Mutfak bulaşık doldu hiç bişeye yetişemiyorum her şey birbirine girdikendimi tükenmiş hissediyorum
Bende 3 gündür şekerli şeyler yemiyorum kendimi takdir ediyorumİki gunude kacamaksiz sekersiz gecirdim inşallah uzun sure sekerli seyler tuketmem vucudumu arindiririm vee suanlar zor anlar kahvaltiyi dort gözle bekliyorum
Kolay gelsin canım , gel mi herşey üst üste geliyor ya sabır çekiyoruz devam ediyoruz...Aynen benim de
Kız duvarda termostatı bozmuş
Bebek gitmiş kakaolu sütü dökmüş halı döşek mahvolmuş. Zaten bezini takmıyor deli ediyor beni3. bilgisayarı bozmuş
Mutfak bulaşık doldu hiç bişeye yetişemiyorum her şey birbirine girdikendimi tükenmiş hissediyorum
Canım dün oruçlu olunca iftar hazırlığı derken akşam çaya bi arkadaşımıza gittik giremedim gelince geç oldu namaz kılıp yatağa girdim hemen
Pasta olmasa iyi olurdu canım sabah da helva yemişsin. Afiyet olsunSabah ılık limonlu su
Kahvaltı
Nohutlu yeşil mercimekli yumurta
Az peynir
Yarım domates
Salatalık
Kayısı reçeli.
Biraz helva.
Kayısı çayı
Ara öğün
Tarçınlı Türk kahvesi ve bitter çikolata.
İkinic ara öğün yeşil çay ve ince bir dilim pasta
Aksam
1 tabak yeşil mercimek salatası.
Su iki litre olur..
Çay icicem
Bide soda içerim..
Yatmadan ne yesem acaba ya yarın nasip olursa oruç tutmak istiyorum..
Klasik ada menüsü ve sporu maşallahBugün menü
Sabah 10.45
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
7 badem
Akşam 16.30
3 tavuk bağet
3 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2lt su içildi.
60 dk eliptik yapıldı
2 saat dışarıda tempolu yürüyüş yapıldı..
Güzel canım afiyet olsunIyi akşamlar kızlar
Canım dün oruçlu olunca iftar hazırlığı derken akşam çaya bi arkadaşımıza gittik giremedim gelince geç oldu namaz kılıp yatağa girdim hemen
Çok yoruldum bugün temizlik yaptım halıları silkelidim evi sil Süpürgele dip bucak girdim
Dünkü menü
Sabah yok
Iftar
59 gr yufka ile yapılmış ıspanaklı börek
(Yufkayı mutfak tartısı ile tartıp yaptım)
1kase tavuklu buğday çorbası
Turşu
Yeşil biber
Spor yok gezmeye gidince
Bugünün menüsü
Sabah
1.5 yumurta haşlama
Peynir
Zeytin salatası
Akşam
balık
Salata
2 dilim ekmekler
biraz sonra spor yapıcamAnka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?