- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Baya iyi vermişsinEvet bendende gelsin bi kilo bildirimiEki Görüntüle 2724323 çok parlamış foto
Başladık artık dimi canım. Kaçamak yapsanda hergün gel ve menü yaz lütfen
Maşallah canım çok iyiGeçen hafta cuma 64,8 dim yanlış hatırlamıyorsam veee uzun zaman sonra 63,9
Çok mutluyum 63 lere geldim uzun zaman sonra :)
Ben öğretmeye başladığımda bikaç gün altına yaptı diye kafayı yiyecektim. Senin durumunda olmayı düşünemiyorum. Allah sana sabır ve kolaylık versin canım. İnşallah en kısa zamanda çözersin.Selam kızlar gelemiyorum kusura bakmayın ama ben gelmiyorum diye sayfayı boşlamayın lütfen. Biraz kendimle kalmaya ihtiyacım var. Kilo veren herkesi tebrik ediyorumfantastikaaa ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman tartılabilirsin tabii ki
gulenyuzumsunsen hoş geldin canım seni görmek çok güzel
suukaa ben de 72 geldim pazartesiden beri 1,4 kilo almışım.
ama artık 80 de olsam 60 da olsam hiç bir şey değişmeyecek moduna girdim yine.
Şu oğlanın tuvalet olayını çözersem inşallah biraz daha rahatlayacağım. Çok yıprattı beni bu durum
Artık üzülmüyorum. Almasam yeter. İnşallah birlikte hallederizHarika gidiyorsun canım
Geçen haftaki kilonu da yazsaydın canım aradaki farkı net görürdük
Ben mezun olmuş olsam çoktak 75i görmüştümmaşallah sana
Olsun canım üzülme bu haftamız daha iyi geçer inşallah
Çok güzel bir fark canım tebrikler
Kolay gelsin canım24 saat nöbetciyim. Ben pazar tartilsam olur mu?Anka
Bende de o kafa oluştu. Senin küçük kaç aylıktı? Külot bez kullanıyor musunuz? Onu çıkaramaz belkiSelam kızlar gelemiyorum kusura bakmayın ama ben gelmiyorum diye sayfayı boşlamayın lütfen. Biraz kendimle kalmaya ihtiyacım var. Kilo veren herkesi tebrik ediyorumfantastikaaa ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman tartılabilirsin tabii ki
gulenyuzumsunsen hoş geldin canım seni görmek çok güzel
suukaa ben de 72 geldim pazartesiden beri 1,4 kilo almışım.
ama artık 80 de olsam 60 da olsam hiç bir şey değişmeyecek moduna girdim yine.
Şu oğlanın tuvalet olayını çözersem inşallah biraz daha rahatlayacağım. Çok yıprattı beni bu durum
Rabbim şükürsüzlüğe düşürmesin kesinlikle şikayet etmek istemiyorum. ama bazen diyorum ben de insanım ya taş olsa çatlardıBen öğretmeye başladığımda bikaç gün altına yaptı diye kafayı yiyecektim. Senin durumunda olmayı düşünemiyorum. Allah sana sabır ve kolaylık versin canım. İnşallah en kısa zamanda çözersin.
2 yaşına girecek ay sonu canım. Külot bez kullanıyorum.Artık üzülmüyorum. Almasam yeter. İnşallah birlikte hallederiz
Kolay gelsin canım
Bende de o kafa oluştu. Senin küçük kaç aylıktı? Külot bez kullanıyor musunuz? Onu çıkaramaz belki
Yanlış etiket yapmışsın
Artık WC’ye alışmaz mı?2 yaşına girecek ay sonu canım. Külot bez kullanıyorum.
Hee farkettim de düzenlemeden olmadiYanlış etiket yapmışsınBu ara motivasyon düşüklüğüm vardı ama şimdi daha iyiyim hiiiç beklemem sen koş arkamdan
Harika. 1 haftada süper bir değişim :)
Teseklür ederim canimHarika. 1 haftada süper bir değişim :)
60 lı kilolarda 1 haftada çok güzel sonuçlar alıyorsunuz. Baya zor bir şey aslında. Maşallah.Geçen hafta 69
Bu hafta 67.6
Evet başladım canım inşallahBaya iyi vermişsinmaşallah canım.
Başladık artık dimi canım. Kaçamak yapsanda hergün gel ve menü yaz lütfen
Maşallah canım çok iyi
Valla ne WC öğretebildim ne bez takabildim rahat 3 ay oldu galiba dimiArtık WC’ye alışmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?