Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar gelemiyorum kusura bakmayın ama ben gelmiyorum diye sayfayı boşlamayın lütfen. Biraz kendimle kalmaya ihtiyacım var. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum fantastikaaa ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman tartılabilirsin tabii ki
gulenyuzumsunsen hoş geldin canım seni görmek çok güzel
suukaa ben de 72 geldim pazartesiden beri 1,4 kilo almışım.
ama artık 80 de olsam 60 da olsam hiç bir şey değişmeyecek moduna girdim yine.
Şu oğlanın tuvalet olayını çözersem inşallah biraz daha rahatlayacağım. Çok yıprattı beni bu durum

Evet bendende gelsin bi kilo bildirimiEki Görüntüle 2724323 çok parlamış foto
Baya iyi vermişsin maşallah canım.
Kilo bildirimi 95.0...

Anka
Başladık artık dimi canım. Kaçamak yapsanda hergün gel ve menü yaz lütfen
Geçen hafta cuma 64,8 dim yanlış hatırlamıyorsam veee uzun zaman sonra 63,9
Çok mutluyum 63 lere geldim uzun zaman sonra :)
Maşallah canım çok iyi

Ben öğretmeye başladığımda bikaç gün altına yaptı diye kafayı yiyecektim. Senin durumunda olmayı düşünemiyorum. Allah sana sabır ve kolaylık versin canım. İnşallah en kısa zamanda çözersin.

Artık üzülmüyorum. Almasam yeter. İnşallah birlikte hallederiz
24 saat nöbetciyim. Ben pazar tartilsam olur mu? Anka
Kolay gelsin canım
Bende de o kafa oluştu. Senin küçük kaç aylıktı? Külot bez kullanıyor musunuz? Onu çıkaramaz belki

Rabbim şükürsüzlüğe düşürmesin kesinlikle şikayet etmek istemiyorum. ama bazen diyorum ben de insanım ya taş olsa çatlardı yine de rabbim yokluklarını göstermesin 5 dakika ayrı kalamam böyle desem de

Artık WC’ye alışmaz mı?
Valla ne WC öğretebildim ne bez takabildim rahat 3 ay oldu galiba dimi Bonus
LCW dan tulumlar sipariş ettim bakalım Pazartesi salı gelirse inşallah belki çare olur oyun oynuyorum ilgileniyorum sürekli dikkat çekmek için yapıyor desem. niye çıkarıyorsun diyorum buraya yapcam diyor. Banyoyu gösteriyor. Oturup oturup gidip odanın ortasına yapıyor 1 hafta daha sileyim de bi daha göndereyim bari yıkamaya şaştım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…