Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy hadi inşallah faydasını görürsün. Allah yardımcın olsun.
Benim büyük 3 yaş 3 aylık. Yok bezi bırakmıyor. Bende saldım artık. Sende inşallah hemen bir çare bulursun

Ayy hadi inşallah faydasını görürsün. Allah yardımcın olsun.
Benim büyük 3 yaş 3 aylık. Yok bezi bırakmıyor. Bende saldım artık. Sende inşallah hemen bir çare bulursun
Amannnn elinde sonunda öğrenir bi özrü hastalığı olmadıktan sonra 5-6 yaşına gelip bezli olan görmedim ben. Bez bana kolay geliyor normalde. O istediği zaman yapar ben istediğim zaman temizlerim. Diğer türlü işimin ortasında anneee çişim geldi anneeee kakam geldi diye 10 kere işim bölünüyor diğeri 4 yaşında ya onda öyle oluyor yani. :))

Kahvaltı 12:00
4-5 çatal fırında patates
3 dilim salamura peynir
5 zeytin
3 lokma ekmek

Saati hatırlamıyorum
3 kare çikolata
2 badem 1 ceviz

Akşam 20:00
3 yk pilav
3 yk et sote
1 sb yoğurt

2 su bardağı detoks suyu
1,5 lt su
5000 adım

Nasıl bir yol izleyeceğimi yeme düzenim hakkında napacağımı tam bilmiyorum ,
Şimdilik
İçtiğim suyu arttırmayı
Beyaz ekmeği kesmeyi
Birazda hareket spor yapmayı düşünüyorum İnşallah..

Sonra da arkası gelir diye düşünüyorum

Canım sanırım ilk defa bu kadar yüksek kilodasın. 70 kilolarda yaptığın gibi beslenmeye çalışma biraz daha arttırmalısın. Akşamın az olmuş mesela. Bi çorba salata da olabilirdi. Sabah yumurtanı eksik etme. Ekmeği kesmek şuan için seni zorluyorsa tam buğday ya da çavdar falan tüket bence.

Evet ilk defa gördüm bu rakamı
Acıkana kadar yemeyim diye 8 e kadar bekledim bu sefer de geç mi oldu diye 3 er kaşık yedim..
evet ekmekte alacağım inşallah.
günden güne düzelir inşallah..
Önceden en yüksek 86 görmüştüm.diyete başlamıştım.
Şimdi o sayıyı görmek için 9 kilo vermem lazım akşama kadar bunu düşündüm. Niye bu kadar kolay kilo alıyorum acaba

Canım ne yazık ki genetik etkenler çok fazla. Bide benim gibi hunharca yiyorsan sonuç kilo oluyor maalesef. Bizde ailecek kilo almaya çok elverişliyiz o yüzden de kendimi bildim bileli ailecek diyet yapıyoruz
Birde yemek yemek için çok acıkmayı bekleme. Rutinin belli olsun en geç 7de yemek işini bitirmiş ol bence.

Biraz öyle yemeyi seviyoruM maalesef. Ailemde de herkes kilolu.
Evde kalmakta Daha beter oldu.
Önceden dışarı çıkarken elbise dar olunca tartılıp uyanıyordum.
şimdi 95 olduğuma aynada görsem de inanamıyorum biliyormusun o kadar değilim gibi geliyordu.
Ben sadece beyaz ekmeği bıraksam 45 dk Leslie veya günlük 10 bin adım yapsam bile olacak inşallah yapacağım canım

Yok zorlamıyorum zaten. Bana da bez daha kolay geliyor. Öbürünü hayal edemiyorum en çok da gece napacağım onu düşünüyorum

Yaparsın tabiki canım
Yarış liste filan var mı burda acaba
Yok canım. Ama ben sana rakip olurum ki

Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı
yeşillik
1 adet yumurta
Yarım domates.
Salatalık.
Kayısı reçeli.
Bir kaç küp peynir.
Sonsuz çay

Ara öğün yok
Yeşil Çay

Akşam
Yarım tabak
Kıymalı kabak spagetti
Az salata...

Cay, soda içtim.
Su tamamlarım İnşaAllah..
Spor yok..
Baslicam da dur bakalım ne zaman

Kizlar nöbette cikan yemeklerden olusan menümü veriyorum

Ögle(11.30)
Biraz patates oturtmasi
1 kase dügün corbasi

Ara nescafe 2si1 arada

Aksam(17.00)
1 parca kizarmis tavuk
1 kase narli bol yesillikli ince bulgur salatasi
1 kase nohutlu bugdayli bir corba

Adimi 10bine tamamlamaya calisiyorum.

Güzel canım afiyet olsun
Biraz karbonlu olmuş ama yapacak bişey yok afiyet olsun canım. Nescafeyi hazır paket içiyorsun sanırım. granül olandan içemez misin ki?

Güzel canım afiyet olsun

Biraz karbonlu olmuş ama yapacak bişey yok afiyet olsun canım. Nescafeyi hazır paket içiyorsun sanırım. granül olandan içemez misin ki?
Granül sabahlari iciyorum. Aralarda artik daha fazla granül icesim gelmiyor. Bugünki yemekleri malesef karbonlu yapmislar. Yarin kendim güzel bi menü olustururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…