Sabahları bezi kuru kalkmıyor mu şimdi? Benimkiler gece kuru kalkıyordu büyükler öğrenmeden önce, bebek de kuru kalkıyor şimdi. 4 yaşında olan bazen 1 kalkar. Kalkmazsa sabah baya lazımlığı doldurur onu da marifet sanar pek sevinirYok zorlamıyorum zaten. Bana da bez daha kolay geliyor. Öbürünü hayal edemiyorumen çok da gece napacağım onu düşünüyorum
Madama katılıyorum 8 e bırakma 7 den önce yeme işlemi bitmiş olsun 8 gibi yeşil çay vb bitki çayı içersin. Açlık hissedersen yoğurt pulbiber limon üçlüsü yersinKahvaltı 12:00
4-5 çatal fırında patates
3 dilim salamura peynir
5 zeytin
3 lokma ekmek
Saati hatırlamıyorum
3 kare çikolata
2 badem 1 ceviz
Akşam 20:00
3 yk pilav
3 yk et sote
1 sb yoğurt
2 su bardağı detoks suyu
1,5 lt su
5000 adım
Sallama bitki çay en azından neskafeden daha zararlı değildir bence. Ya da french pres alsan filtre kahve içsenGranül sabahlari iciyorum. Aralarda artik daha fazla granül icesim gelmiyor. Bugünki yemekleri malesef karbonlu yapmislar. Yarin kendim güzel bi menü olustururum.
Aynen ben de başlıcam inşallahSabah ılık limonlu su
Kahvaltı
yeşillik
1 adet yumurta
Yarım domates.
Salatalık.
Kayısı reçeli.
Bir kaç küp peynir.
Sonsuz çay
Ara öğün yok
Yeşil Çay
Akşam
Yarım tabak
Kıymalı kabak spagetti
Az salata...
Cay, soda içtim.
Su tamamlarım İnşaAllah..
Spor yok..
Baslicam da dur bakalım ne zaman
French presim var onu da iciyorum zaman zaman. Bitti tekrar alamadim henüz filtrem.Sallama bitki çay en azından neskafeden daha zararlı değildir bence. Ya da french pres alsan filtre kahve içsen
Hahaha onu da ictim cnm. Hemde 10 kutu falan bitirmisimdir. Benim istahimla ilgili faydasi yoktu da bagirsaklarimi calistirmisti. Ama uzun süreli kullanimda vücut alisiyor galiba etkisi gecti.Buldummmmfantastikaaa farmasinin kahvesini iç. inanılmaz iştahımı kesmişti benim. ben de sipariş vereyim tekrar yarın akşam da kabak sotele yoğurtla pazara tartı şov yapsın
10:00 dan sonra kurulur sanırım. İçimden 97 li bişey gelecek gibi geliyor ama o neskafeler korkutuyorKabak severim bak yapabilirim evet. Pazar kurulur mu acaba sokaga cikma yasagi saati bittiginde? Kurulursa gidip taze kabakciklar alayim
Ay alıntının canına okudum.Sabahları bezi kuru kalkmıyor mu şimdi? Benimkiler gece kuru kalkıyordu büyükler öğrenmeden önce, bebek de kuru kalkıyor şimdi. 4 yaşında olan bazen 1 kalkar. Kalkmazsa sabah baya lazımlığı doldurur onu da marifet
Inan 500 gr bile versem yeter fazlasinda gözüm yok. Kilo almaktansa veriyor olmak her türlü kar benim icin. Hem yavas verirsem sarkmam da olmaz yani.10:00 dan sonra kurulur sanırım. İçimden 97 li bişey gelecek gibi geliyor ama o neskafeler korkutuyor
Hımmm evet bağırsaklara faydası oldu diyen çok duydum. Mate iç o zamanHahaha onu da ictim cnm. Hemde 10 kutu falan bitirmisimdir. Benim istahimla ilgili faydasi yoktu da bagirsaklarimi calistirmisti. Ama uzun süreli kullanimda vücut alisiyor galiba etkisi gecti.
Bende 97 hissediyorumInan 500 gr bile versem yeter fazlasinda gözüm yok. Kilo almaktansa veriyor olmak her türlü kar benim icin. Hem yavas verirsem sarkmam da olmaz yani.
Aynen tabii ki öyle ama benim içime öyle geldi diye dedimInan 500 gr bile versem yeter fazlasinda gözüm yok. Kilo almaktansa veriyor olmak her türlü kar benim icin. Hem yavas verirsem sarkmam da olmaz yani.
Benim 3. de öyleydi bi dönem sonra geçti. Hatta aynen şu şekildik yaniAy alıntının canına okudum.
Valla canım kuru mu kalkıyor bilmiyorum. Uyanınca hemen altını açtırmaz. Beyefendinin keyfini bekliyoruz. O sırada da yapmış oluyor
Yesil cay icmiyordum bi süredir yesil cay alayim diyorum. Aktara gitmisken mate de alirim ins.Hımmm evet bağırsaklara faydası oldu diyen çok duydum. Mate iç o zaman
Tamam canım inşallah gün gün değişecek..Madama katılıyorum 8 e bırakma 7 den önce yeme işlemi bitmiş olsun 8 gibi yeşil çay vb bitki çayı içersin. Açlık hissedersen yoğurt pulbiber limon üçlüsü yersinet sote 8-9 kaşık yiyebilirsin yanında yoğurt değil salata yersen kansızlığına da faydası olur
Pilav bulgurdur galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?