Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok zorlamıyorum zaten. Bana da bez daha kolay geliyor. Öbürünü hayal edemiyorum en çok da gece napacağım onu düşünüyorum
Sabahları bezi kuru kalkmıyor mu şimdi? Benimkiler gece kuru kalkıyordu büyükler öğrenmeden önce, bebek de kuru kalkıyor şimdi. 4 yaşında olan bazen 1 kalkar. Kalkmazsa sabah baya lazımlığı doldurur onu da marifet sanar pek sevinir

Madama katılıyorum 8 e bırakma 7 den önce yeme işlemi bitmiş olsun 8 gibi yeşil çay vb bitki çayı içersin. Açlık hissedersen yoğurt pulbiber limon üçlüsü yersin et sote 8-9 kaşık yiyebilirsin yanında yoğurt değil salata yersen kansızlığına da faydası olur
Pilav bulgurdur galiba

Aynen ben de başlıcam inşallah kargo sauna eşofmanımı getirmeyi başarırsa belki onun gazıyla başlarım

Buldummmm fantastikaaa farmasinin kahvesini iç. inanılmaz iştahımı kesmişti benim. ben de sipariş vereyim tekrar yarın akşam da kabak sotele yoğurtla pazara tartı şov yapsın

Buldummmm fantastikaaa farmasinin kahvesini iç. inanılmaz iştahımı kesmişti benim. ben de sipariş vereyim tekrar yarın akşam da kabak sotele yoğurtla pazara tartı şov yapsın
Hahaha onu da ictim cnm. Hemde 10 kutu falan bitirmisimdir. Benim istahimla ilgili faydasi yoktu da bagirsaklarimi calistirmisti. Ama uzun süreli kullanimda vücut alisiyor galiba etkisi gecti.

Kabak severim bak yapabilirim evet. Pazar kurulur mu acaba sokaga cikma yasagi saati bittiginde? Kurulursa gidip taze kabakciklar alayim

Ay alıntının canına okudum.
Valla canım kuru mu kalkıyor bilmiyorum. Uyanınca hemen altını açtırmaz. Beyefendinin keyfini bekliyoruz. O sırada da yapmış oluyor

Hahaha onu da ictim cnm. Hemde 10 kutu falan bitirmisimdir. Benim istahimla ilgili faydasi yoktu da bagirsaklarimi calistirmisti. Ama uzun süreli kullanimda vücut alisiyor galiba etkisi gecti.
Hımmm evet bağırsaklara faydası oldu diyen çok duydum. Mate iç o zaman

Ay alıntının canına okudum.
Valla canım kuru mu kalkıyor bilmiyorum. Uyanınca hemen altını açtırmaz. Beyefendinin keyfini bekliyoruz. O sırada da yapmış oluyor
Benim 3. de öyleydi bi dönem sonra geçti. Hatta aynen şu şekildik yani

Eklentiler

• 77047126-DF7A-4C8E-A75B-D32C2215B94A.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 26
Tamam canım inşallah gün gün değişecek..
Pilav pirinçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…