Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın herkese ,
Dün hiç uğrayamadım. tartıldım pazartesi 65.500 idim cuma 65.00 çok az gitti ama bende hep öyle oluyor diyetin ilk 20 günü çok az gidiyor vucud tutuyor ısrarla sonra gitmeye başlıyor...
Gerçi akşam yemeklerinden eskiye oranla bir tık fazla yiyorum .. vucud direncim düşmesin malum korona var....

Ben de dün baktım mesajlara geldiniz de ben mi görmedim diye etiketleyecektim sizi zeyneppk da kayıp yine

fantastikaaa canım hüsrana uğramak diye bişey yok. Gram gram da olsa gitsin yeter. Ben dün yedim de yedim. Hepsi zarar aslında. Bir an önce toparlanmalıyım baya kilo almaya başladım.

fantastikaaa canım hüsrana uğramak diye bişey yok. Gram gram da olsa gitsin yeter. Ben dün yedim de yedim. Hepsi zarar aslında. Bir an önce toparlanmalıyım baya kilo almaya başladım.
Ben de ya hala midemde dünküler düşün yani Pazartesi başlayalım inşallah canım. Hadi sen baya verdin bi yoruldun desek bana noluyor anlamıyorum bi dikiş tutturamadım kaç aydır

Ben de ya hala midemde dünküler düşün yani Pazartesi başlayalım inşallah canım. Hadi sen baya verdin bi yoruldun desek bana noluyor anlamıyorum bi dikiş tutturamadım kaç aydır
Ben pazartesiyi bekleyemem. O zamana 80i görürüm başladım bugün. Dünkü yediklerim gitse yeter. 2 kilo veririm bir günde
Bende istiyorum ondan ya
Ya benim gözle görülür şekilde bacaklarım,kalça falan bayağı gitti ama göbek, sanki miras mübarek
Göbek en son gidiyor canım. Merak etme. Ben 2 normal doğum yaptım. İdeal kiloma indim ondan sonra göbek eridi. Eşiminde insülin direnci vardı. İdealine 1-2 kilo kala göbek erimeye başladı

Biliyorum, neler yapmadım ki.
Yapmak istiyorum şunu yapayım.
Yok ya bu daha iyi diye diye bugünü ettim
Tamam plank yapıyoruz o zaman yatmadan kaç dakika yapabilirsek kar. Söz mü hatırlatalım bir birimize. Vakit ayırmaya özel giyinmeye arkasından banyo yapmaya gerek yok. Akarı kokarı yok yani hiç bahane kabul etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…