- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Olalım canımYaparsın tabiki canım
Yok canım. Ama ben sana rakip olurum ki
Ben de dün baktım mesajlara geldiniz de ben mi görmedim diye etiketleyecektim siziGünaydın herkese ,
Dün hiç uğrayamadım. tartıldım pazartesi 65.500 idim cuma 65.00 çok az gitti ama bende hep öyle oluyor diyetin ilk 20 günü çok az gidiyor vucud tutuyor ısrarla sonra gitmeye başlıyor...
Gerçi akşam yemeklerinden eskiye oranla bir tık fazla yiyorum .. vucud direncim düşmesin malum korona var....
French presste ben bitki çayı demliyorumFrench presim var onu da iciyorum zaman zaman. Bitti tekrar alamadim henüz filtrem.
Ay bu çok iyiymişBenim 3. de öyleydi bi dönem sonra geçti. Hatta aynen şu şekildik yani
Ben de yafantastikaaa canım hüsrana uğramak diye bişey yok. Gram gram da olsa gitsin yeter. Ben dün yedim de yedim. Hepsi zarar aslında. Bir an önce toparlanmalıyım baya kilo almaya başladım.
Ordaki adresi takip et nokta atışı bütün tespitleri bayılıyorum kadının zekasına.Ay bu çok iyiymiş
Dün çok yoğundum canım uğrayamadım ..Zeynep bi dürteyim yineBen de dün baktım mesajlara geldiniz de ben mi görmedim diye etiketleyecektim sizizeyneppk da kayıp yine
Bende istiyorum ondan yaAynen ben de başlıcam inşallahkargo sauna eşofmanımı getirmeyi başarırsa belki onun gazıyla başlarım
Plank yapalım baya faydalı oluyor plankBende istiyorum ondan ya
Ya benim gözle görülür şekilde bacaklarım,kalça falan bayağı gitti ama göbek, sanki miras mübarek
Ben pazartesiyi bekleyemem. O zamana 80i görürümBen de yahala midemde dünküler düşün yani Pazartesi başlayalım inşallah canım. Hadi sen baya verdin bi yoruldun desek bana noluyor anlamıyorum bi dikiş tutturamadım kaç aydır
Göbek en son gidiyor canım. Merak etme. Ben 2 normal doğum yaptım. İdeal kiloma indim ondan sonra göbek eridi. Eşiminde insülin direnci vardı. İdealine 1-2 kilo kala göbek erimeye başladıBende istiyorum ondan ya
Ya benim gözle görülür şekilde bacaklarım,kalça falan bayağı gitti ama göbek, sanki miras mübarek
Benim bi oturup kağıda dökmem lazım onu bi becerirsem gerisi gelecek inşllahBen pazartesiyi bekleyemem. O zamana 80i görürümbaşladım bugün. Dünkü yediklerim gitse yeter. 2 kilo veririm bir günde
Biliyorum, neler yapmadım ki.Plank yapalım baya faydalı oluyor plank
Tamam plank yapıyoruz o zaman yatmadan kaç dakika yapabilirsek kar. Söz mü hatırlatalım bir birimize. Vakit ayırmaya özel giyinmeye arkasından banyo yapmaya gerek yok. Akarı kokarı yok yani hiç bahane kabul etmez.Biliyorum, neler yapmadım ki.
Yapmak istiyorum şunu yapayım.
Yok ya bu daha iyi diye diyebugünü ettim
Neyi dökeceksin? Ben kağıda bişey dökmüyorum diye mi böyle oluyor acaba?Benim bi oturup kağıda dökmem lazım onu bi becerirsem gerisi gelecek inşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?