- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Hosbuldum canimGünaydın kızlar
Hoşgeldin canım
Sende hoşgeldin canım
Ay ondan kolay nevar eşinle sen aranıza alıp sırtınızı dönecek sıkıştıracaksın o rahatsız olacak ileriye git falan derse bak sığamıyoruz senin yatağun daha rahat senin için dersin 1 gelir 2gelir 3.ye gelmez ben kızımda aynu sorunu yaşadım yaptım Pedagogdan duyup bende denemiştim
Olabilir canım gözüm döndü resmen ama şimdi daha iyi insilün direncini var bazen böyle ataklar geçiriyorum
Bi parol içtim sonra bişeyim kalmadı. Şuan sadece bel ağrım var.. bu kadar kolay atlatmış olabilir miyim bilemiyorum.. inşallah sonra daha kötü olmam şimdi tek duam bu..Hangi ildesin bilmiyorum ilden ile değişiyor mu onu da bilmiyorum ama sen hiç çıkma 112 ara ben temaslıyım ateşim de çıktı ağrım var 1 yaşında bebeğim var de onlar geliyormuş. Çok kötüysen şimdi ara hatta.
Kel
Merhem olayı
Bilemiyorum
Halledicem başka şansım yok.Yaparsın canım sıkı bi planla hepsini halledersin inşallah
Dün gece öyle yaptım. 11.30 12.00 3:00 3 kere uyandı. Her seferinde yastığını suluğunu toplayıp geliyorUyuduktan sonra yatagina tekrar götürün cnm. O bir sürec malesef. Benimkinde de olmustu. Ama mrk etme sen direndikce cok uzun sürmez.
Olur valla. Bu ara detox şart banaŞeker orucu da cok etkili diye biliyorum.
Olmadi onu yaparsın
Yap canım hatta madam da yapacaktı bir ara beraber de yapabilirsiniz
İyi geceler arkadaşlar
Bende aranıza katılabilir miyim? Motivasyona ve güzel bir diyete girmeye ihtiyacım varsizlerle olabilir miyim?
Hoşgeldin. Boy ve hedef kilo yakınmış benimle. İnşallah güzelce hedefine ulaşırsın.Hoşbuldum canım
Ankara’da yaşıyorum 170 cm boyum var kilomu yarın sabah aç karnına tartılıp ileteceğim canım güncel kilomu net bilmiyorum(bir kaç haftadır tartılmaya cesaretim yoktu)
Hedef kilom inşallah 65yarın itibari ile inşallah sizlerle güzel bir yolda ilerleyebilirim
Günaydın kızlar
Hoşgeldin canım
Sende hoşgeldin canım
Ay ondan kolay nevar eşinle sen aranıza alıp sırtınızı dönecek sıkıştıracaksın o rahatsız olacak ileriye git falan derse bak sığamıyoruz senin yatağun daha rahat senin için dersin 1 gelir 2gelir 3.ye gelmez ben kızımda aynu sorunu yaşadım yaptım Pedagogdan duyup bende denemiştim
Olabilir canım gözüm döndü resmen ama şimdi daha iyi insilün direncini var bazen böyle ataklar geçiriyorum
Cuma canım.Anka ben de kendimi tanitayim gecen yıl 12 kilo verdim maalesef geri aldim bu sfer kalici vermek istiyorum. Şu an 72.6 dan 71.2 ye düştüm ama bayagi yavas verdim çünkü isi gevsek tutuyorum. Size katilip disiplin kazanmak istiyorum
Menüleri aksamlari yaziyoruz galiba ben de yazarim bugünden itibaren sporumu da yaparim.
Hangi gunler tartiliyoruz o belli mi peki
Hoşgeldiniz, 12 kilo vermek büyük başarı tebrikler.. ben 5-6 kilo vermeye çalışıyorum kadar zor .. sonra da nasıl aldınız? Aralarda tartılmadınız mı?Anka ben de kendimi tanitayim gecen yıl 12 kilo verdim maalesef geri aldim bu sfer kalici vermek istiyorum. Şu an 72.6 dan 71.2 ye düştüm ama bayagi yavas verdim çünkü isi gevsek tutuyorum. Size katilip disiplin kazanmak istiyorum
Menüleri aksamlari yaziyoruz galiba ben de yazarim bugünden itibaren sporumu da yaparim.
Hangi gunler tartiliyoruz o belli mi peki
Verirsin tabi. Ben geçen yıl 92yle başlamıştımTam 84 kg ile başladım
Veririm ben bunu yaaa
Verirsin tabi. Ben geçen yıl 92yle başlamıştım
Ben 1 yıldır diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum canım. Sabahları yumurta peynir zeytin salata
Ben 1 yıldır diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum canım. Sabahları yumurta peynir zeytin salata
Öğle genelde yulaflı süt
Akşam sebze et balık baklagil oluyor. 16.00 gibi ara öğün oluyor onda da yarım çay bardağı kuruyemiş ve kahve oluyor. Akşam yemeğimden sonra bişey yemiyorum. Bu şu andaki menüm. 1 yıldır farklı farklı menü oluşturduk. Genelde bu tarz besleniyorum ama. Bi ara if+ keto diyeti yaptım. Baya iyi verdim o dönem. 71leri gördüm aslında ama bu ara stresli bir dönemden geçiyorum. İnşallah atlatacağım
Hosbuldum. 12 kiloyu şöyle geri aldim bu sene evlendim ve sınava hazırlandım sürekli masa basinda oturdum pasif kaldim kafami başka bisey mesgul etmesin diyr tartilmadim sonuc bu.. ama bu sefer ayni hataya düsmücem insallahHoşgeldiniz, 12 kilo vermek büyük başarı tebrikler.. ben 5-6 kilo vermeye çalışıyorum kadar zor .. sonra da nasıl aldınız? Aralarda tartılmadınız mı?
burası çok Faydalı oluyor, menü yazacağım için yemiyor daha çok kendimi tutuyordum.. iki hafta oldu heralde ben de bu grupta takılıyorum ve gerçekten birbirimize güç veriyoruz bence..
Gerçi ben iki gündür saldım, yine çok yemiyorum ama menü yazmadım.. stresli zamanlar geçiriyorum da.. toparlarım herhalde en kısa zamanda..
Veririz beraber evelallah verenlerden neyimiz eksikTam 84 kg ile başladım
Veririm ben bunu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?