- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Bugün pazar dimiKiz o haftasonlari icin deilmiydi yaa. Haftaici de yasak var mi?
Sabah 5 e kadar yasak hala hafta sonundayızKiz o haftasonlari icin deilmiydi yaa. Haftaici de yasak var mi?
Bana yasak yok bi de ben sağlıkcıyımKiz o haftasonlari icin deilmiydi yaa. Haftaici de yasak var mi?
Bugün pazarya. Yarin yok bugün devam diye gördum haberlerde sankiKiz o haftasonlari icin deilmiydi yaa. Haftaici de yasak var mi?
Marketler kapalı otur yine de senBana yasak yok bi de ben sağlıkcıyım
Yok cikmicam zaten. Cikasim yok. Evde oturasim da yok. Huni takio gezesim varMarketler kapalı otur yine de sen
Ooooo yesa da gelmişşşşşHello kızlar
Ben de sessiz takipcilerdenim:)
Bi arkadaşımla günlük 8 bin adım yarısı yapıyoruz hatta hafta sonları 10 olmak zorunlu
Şu an 9238 yatana kadar 10 yaparım
Adim için katılmak isterim size bi de belli bir saatten sonra yememe olayına:)
Hosgeldin cnm. Nasilsin? Aramizda misin artikCanimmmm nasılsınız? Özledim sizleri baktım tüm ekip burda
Ben de özledim hatta daha dün gece baktım uzun zamandır giriş yapmamış görünüyordum. Daha tamamlayamadık canım ekibi yavaş yavaş topluyorum inşallahCanimmmm nasılsınız? Özledim sizleri baktım tüm ekip burda
9ay sonra inşallahHosgeldin cnm. Nasilsin? Aramizda misin artik
Aaaaaa gerçekten miii hayırlı olsun canımmmm sağ salim kucağına al inşallah9ay sonra inşallahhamileyim canım inşallah Rabbim nasip ederse doğumdan sonra sizleyim
Kısa süre önce hamile olduğumu öğrendim de canım düşük tehlikesi var. İnşallah kazasız belasız kucağımıza alabilirsek sonra sizleyim. Dua edin benim içinBen de özledim hatta daha dün gece baktım uzun zamandır giriş yapmamış görünüyordum. Daha tamamlayamadık canım ekibi yavaş yavaş topluyorum inşallahsen geldin bir daha tamamlandık hoş geldin
Aa gercekten mi hayirli olsun. Planli gebelik mi? Sanki en son istemiyordun diye hatirliyorum ama.9ay sonra inşallahhamileyim canım inşallah Rabbim nasip ederse doğumdan sonra sizleyim
Allah razı olsun inşallah canımAaaaaa gerçekten miii hayırlı olsun canımmmm sağ salim kucağına al inşallah
Kendini yoracak islerden uzak dur. Bol bol yat dinlen cnm. Stres ve sıkıntıdan da uzak durmaya calis. Pozitif düsün pozitif olsun. Saglicakla alacaksin bebisini kucagina insallahKısa süre önce hamile olduğumu öğrendim de canım düşük tehlikesi var. İnşallah kazasız belasız kucağımıza alabilirsek sonra sizleyim. Dua edin benim için
İstiyorduk tabi canım. Sıkıntılı biraz ama Rabbim kolaylık versinAa gercekten mi hayirli olsun. Planli gebelik mi? Sanki en son istemiyordun diye hatirliyorum ama.
İnşallah canım. Dr da öyle dedi tedbiri alıp tevekkül edip Rabbim e emanet ettim canımKendini yoracak islerden uzak dur. Bol bol yat dinlen cnm. Stres ve sıkıntıdan da uzak durmaya calis. Pozitif düsün pozitif olsun. Saglicakla alacaksin bebisini kucagina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?