Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
22 Kasım Menüm
Sabah 07.40 2 catal omlet zeytin peynir 1 dilim ekmek 1 cay kasigi tereyag bal
Ara 09.00 türk kahvesi+bikac tane cakiltasi cikolata

Öğlen 13.30 yarım tabak domatesli makarna+salata
Ara 16.00 1 küçük kase yogurt icinde 4 tatli kasigi nar

Akşam 18.30 1 kase tarhana corbasi 3 kasik barbunya bol salata 1 dilim ekmek

Spor 5600 adım + ev işi (yapabilirsem leslie yapcam)
Su 2 litre

Afiyet olsun canım sen kilo boy hedef yazdın mı?

Bir sürü şey yedim valla kaç gündür yemediğim kalmadı. Paketli gıda değil tabii hepsi ev yapımı
Ohhh afiyet olsun. Ne yediğini söylemedin bari kaç kilo çıktın bugün onu söyle. Gaza geleyim. Şu an acayip bişeyler yeme isteğim var. Seni geçme bahanesiyle yemem bari
Afiyet olsun. Yerinde olsam bir süre karbonhidrattan uzak dururdum. Öğlenleri makarna yerine yulaflı muzlu süt, çorba içebilirsin

Ya evet normalde cook uzun zamandir makarna yapmiyorum da evde vardi bitsin artik diye yedim. Yarin daha iyi olcak insallah

Ohhh afiyet olsun. Ne yediğini söylemedin bari kaç kilo çıktın bugün onu söyle. Gaza geleyim. Şu an acayip bişeyler yeme isteğim var. Seni geçme bahanesiyle yemem bari
Şimdi senden çoksam ankayı geçmişim diyip yiyecek misin onu bilemedim
Senin profilindeki güncel kilona +600 ekle yarın da o çıkan Sonuca 1 kilo daha ekleriz galiba

Ya evet normalde cook uzun zamandir makarna yapmiyorum da evde vardi bitsin artik diye yedim. Yarin daha iyi olcak insallah
Bunu en iyi ben anlarım. Bende evde aburcubur yenmemesi gereken bişey olunca hemen icabına bakarım. Çöpe atsam daha sağlıklı ama neyse

Şimdi senden çoksam ankayı geçmişim diyip yiyecek misin onu bilemedim
Senin profilindeki güncel kilona +600 ekle yarın da o çıkan Sonuca 1 kilo daha ekleriz galiba
Matematiğimi senin sayende zinde tutuyorum senden azmış kilom. Yemeyeyim bari. Ya da yesem daha mı iyi acaba? Yarın kendini yalnız hissetmezdin

Oov cok temiz bir menü tebrik ediyorum cnm. Cok yakinda 9lardan kurtuluyoruz birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…