Ne yedin ne yedin?Ay çok yoruldum. Bi deMuMu85 aklıma jübile soktu aklıma mide fesatı geçireceğim yarın oruç tutacağım Allah izin verirse ancak eritirim
Bir sürü şey yedim valla kaç gündür yemediğim kalmadı. Paketli gıda değil tabii hepsi ev yapımıNe yedin ne yedin?
Afiyet olsun canım sen kilo boy hedef yazdın mı?22 Kasım Menüm
Sabah 07.40 2 catal omlet zeytin peynir 1 dilim ekmek 1 cay kasigi tereyag bal
Ara 09.00 türk kahvesi+bikac tane cakiltasi cikolata
Öğlen 13.30 yarım tabak domatesli makarna+salata
Ara 16.00 1 küçük kase yogurt icinde 4 tatli kasigi nar
Akşam 18.30 1 kase tarhana corbasi 3 kasik barbunya bol salata 1 dilim ekmek
Spor 5600 adım + ev işi (yapabilirsem leslie yapcam)
Su 2 litre
Yazmadim yaziliyo muyduAfiyet olsun canım sen kilo boy hedef yazdın mı?
1. sayfaya ekleyeceğim canım o yüzden. Teşekkür ederimYazmadim yaziliyo muydu
Yazayim o zaman
Şu an kilom: 71.2
Hedef kilom: 55
Boyum: 156
Ben teşekkür ederim1. sayfaya ekleyeceğim canım o yüzden. Teşekkür ederim
Ohhh afiyet olsun. Ne yediğini söylemedin bari kaç kilo çıktın bugün onu söyle. Gaza geleyim. Şu an acayip bişeyler yeme isteğim var. Seni geçme bahanesiyle yemem bariBir sürü şey yedim valla kaç gündür yemediğim kalmadı. Paketli gıda değil tabii hepsi ev yapımı
Afiyet olsun. Yerinde olsam bir süre karbonhidrattan uzak dururdum. Öğlenleri makarna yerine yulaflı muzlu süt, çorba içebilirsin22 Kasım Menüm
Sabah 07.40 2 catal omlet zeytin peynir 1 dilim ekmek 1 cay kasigi tereyag bal
Ara 09.00 türk kahvesi+bikac tane cakiltasi cikolata
Öğlen 13.30 yarım tabak domatesli makarna+salata
Ara 16.00 1 küçük kase yogurt icinde 4 tatli kasigi nar
Akşam 18.30 1 kase tarhana corbasi 3 kasik barbunya bol salata 1 dilim ekmek
Spor 5600 adım + ev işi (yapabilirsem leslie yapcam)
Su 2 litre
Ya evet normalde cook uzun zamandir makarna yapmiyorum da evde vardi bitsin artik diye yedim. Yarin daha iyi olcak insallahOhhh afiyet olsun. Ne yediğini söylemedin bari kaç kilo çıktın bugün onu söyle. Gaza geleyim. Şu an acayip bişeyler yeme isteğim var. Seni geçme bahanesiyle yemem bari
Afiyet olsun. Yerinde olsam bir süre karbonhidrattan uzak dururdum. Öğlenleri makarna yerine yulaflı muzlu süt, çorba içebilirsin
Şimdi senden çoksam ankayı geçmişim diyip yiyecek misin onu bilemedimOhhh afiyet olsun. Ne yediğini söylemedin bari kaç kilo çıktın bugün onu söyle. Gaza geleyim. Şu an acayip bişeyler yeme isteğim var. Seni geçme bahanesiyle yemem bari
Bunu en iyi ben anlarım. Bende evde aburcubur yenmemesi gereken bişey olunca hemen icabına bakarım. Çöpe atsam daha sağlıklı ama neyseYa evet normalde cook uzun zamandir makarna yapmiyorum da evde vardi bitsin artik diye yedim. Yarin daha iyi olcak insallah
Matematiğimi senin sayende zinde tutuyorumŞimdi senden çoksam ankayı geçmişim diyip yiyecek misin onu bilemedim
Senin profilindeki güncel kilona +600 ekleyarın da o çıkan Sonuca 1 kilo daha ekleriz galiba
Ayy evet abur cubur hic sorma zaten bu hale gelmemin tek sebebi onlarBunu en iyi ben anlarım. Bende evde aburcubur yenmemesi gereken bişey olunca hemen icabına bakarım. Çöpe atsam daha sağlıklı ama neyse
Oov cok temiz bir menü tebrik ediyorum cnm. Cok yakinda 9lardan kurtuluyoruz birlikteKahvaltı 10:30
2 yumurtayla çemen
2-3 parça peynir
5 zeytin
12:00 1 elma
15:00 Türk kahvesi
akşam 16:00
7-8 yk yeşil mercimek yemeği
3 yk erişte
1 bardak ayran
3 kaşık salata
19:45
1 sb yoğurt yarım elma 5 badem
1,5 lt su
5000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?