Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Afiyet olsun. Çok güzel menü
Slm tatlı kızlar nasilsiniz? Anka ne yedin o kdr kiz? suukaa uyma cnm sen ona
Anka nin dedigini yap yaptigini yapma bizim felsefemiz bu
Çok haklısın. Felsefemizi arada sırada unutuyorum. Anka bu topiği bizi zayıflatmak için açmıştı dimi?

Gelsin benim sacma sapan menümde o zmn...

Sabah(11.30-12.00 civari)
1 kayisili activia
2 kücük boy muz

Aksam(17.00)
Ekmeksiz pilavsiz yogurtlu adana
3 kasik manti

40dk eliptik
Kız naptın sen? 98 çıktın diye kendine ceza mı verdin? Bu nasıl menü? Yarın çok güzel dengeli dolu dolu bir liste bekliyorum.
Anka ile sen bikac ay daha takilin bu kilolarda bikac aya bende yaniniza gelicem zaten. Beraber yaris yapariz
Yaaaa gel gel yaparız tabi. Anka geçen seneden beri beni bekliyordu biliyorsun. Şimdi de seni bekleriz

Kimseyi bekleyemem artık planımı yaptım 3 ay sonra en kötü ihtimalle 62 yim

Canim hicbir sey hazirlamak istemiyor bugünlerde. Hatta bisey yiyesimde hic yok. Sirf ac kalmamak icin biseyler yiyorum iste. Öyle olunca da ortaya böyle antin kuntin menüler cikiyor iste

Valla kuzu senin gercekten hakkin kilo vermek. Hem maddi hem manevi cok emek veriyorsun bu ise. Farmasi kahven geldi mi? Yarin karsilikli iceriz ayni saatte
Aynen ama şu uykusuzluk çok zorluyor beni yiyerek mutlu ediyorum kendimi :)
Yok canım daha yarın kargoya verilir. Sen de mi aldın yoksa sen neskafe mi içeceksin karşımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…