- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Matematiğimi senin sayende zinde tutuyorumsenden azmış kilom. Yemeyeyim bari. Ya da yesem daha mı iyi acaba? Yarın kendini yalnız hissetmezdin
Afiyet olsun. Çok güzel menüKahvaltı 10:30
2 yumurtayla çemen
2-3 parça peynir
5 zeytin
12:00 1 elma
15:00 Türk kahvesi
akşam 16:00
7-8 yk yeşil mercimek yemeği
3 yk erişte
1 bardak ayran
3 kaşık salata
19:45
1 sb yoğurt yarım elma 5 badem
1,5 lt su
5000 adım
Çok haklısın. Felsefemizi arada sırada unutuyorum. Anka bu topiği bizi zayıflatmak için açmıştı dimi?
Kız naptın sen? 98 çıktın diye kendine ceza mı verdin? Bu nasıl menü? Yarın çok güzel dengeli dolu dolu bir liste bekliyorum.Gelsin benim sacma sapan menümde o zmn...
Sabah(11.30-12.00 civari)
1 kayisili activia
2 kücük boy muz
Aksam(17.00)
Ekmeksiz pilavsiz yogurtlu adana
3 kasik manti
40dk eliptik
Yaaaa gel gel yaparız tabi. Anka geçen seneden beri beni bekliyordu biliyorsun. Şimdi de seni beklerizAnka ile sen bikac ay daha takilin bu kilolarda bikac aya bende yaniniza gelicem zaten. Beraber yaris yapariz
Kimseyi bekleyemem artık planımı yaptım 3 ay sonra en kötü ihtimalle 62 yimKız naptın sen? 98 çıktın diye kendine ceza mı verdin? Bu nasıl menü? Yarın çok güzel dengeli dolu dolu bir liste bekliyorum.
Yaaaa gel gel yaparız tabi. Anka geçen seneden beri beni bekliyordu biliyorsun. Şimdi de seni bekleriz
Canim hicbir sey hazirlamak istemiyor bugünlerde. Hatta bisey yiyesimde hic yok. Sirf ac kalmamak icin biseyler yiyorum iste. Öyle olunca da ortaya böyle antin kuntin menüler cikiyor isteKız naptın sen? 98 çıktın diye kendine ceza mı verdin? Bu nasıl menü? Yarın çok güzel dengeli dolu dolu bir liste bekliyorum.
Yaaaa gel gel yaparız tabi. Anka geçen seneden beri beni bekliyordu biliyorsun. Şimdi de seni bekleriz
Valla kuzu senin gercekten hakkin kilo vermek. Hem maddi hem manevi cok emek veriyorsun bu ise. Farmasi kahven geldi mi? Yarin karsilikli iceriz ayni saatteKimseyi bekleyemem artık planımı yaptım 3 ay sonra en kötü ihtimalle 62 yim
Ayy keske ben de öyle olsamCanim hicbir sey hazirlamak istemiyor bugünlerde. Hatta bisey yiyesimde hic yok. Sirf ac kalmamak icin biseyler yiyorum iste. Öyle olunca da ortaya böyle antin kuntin menüler cikiyor iste
Aynen ama şu uykusuzluk çok zorluyor beni yiyerek mutlu ediyorum kendimi :)Valla kuzu senin gercekten hakkin kilo vermek. Hem maddi hem manevi cok emek veriyorsun bu ise. Farmasi kahven geldi mi? Yarin karsilikli iceriz ayni saatte
Saat 8 i geçti artık kapattık ağzımızıBöyle boş boş oturmak da olmadi sanki bi meyve mi yesek
Bende varki zaten. Bende olmayan kahve mi var bebisimAynen ama şu uykusuzluk çok zorluyor beni yiyerek mutlu ediyorum kendimi :)
Yok canım daha yarın kargoya verilir. Sen de mi aldın yoksa sen neskafe mi içeceksin karşımda
Bana etsene yaa hala yesil cayim yok. Markete gidesimde yok. Bana ne oluyoyaa depresyona mi giriyorum yoksaaSaat 8 i geçti artık kapattık ağzımızı
Yeşil çay ikram edebilirim ama️
Bir zamanlar bende cok zevk aliyordm ama bi kac gündür ne biliyim hic canim istemiyor.Ayy keske ben de öyle olsamyemek en sevdigim sey
Kaldik mi yine yesil çaya az limon sıkıyım da eksi eksi iciyim mademSaat 8 i geçti artık kapattık ağzımızı
Yeşil çay ikram edebilirim ama️
Sokaga cikma yasağı basladi aman diyim cikma unutup daBana etsene yaa hala yesil cayim yok. Markete gidesimde yok. Bana ne oluyoyaa depresyona mi giriyorum yoksaa
O zaman artık neskafe görmiyimBende varki zaten. Bende olmayan kahve mi var bebisim
Kiz o haftasonlari icin deilmiydi yaa. Haftaici de yasak var mi?Sokaga cikma yasağı basladi aman diyim cikma unutup dayesil cay alicam derken cezayla eve dönme
Hemen sen yeşil çay içecek ol yeter kiBana etsene yaa hala yesil cayim yok. Markete gidesimde yok. Bana ne oluyoyaa depresyona mi giriyorum yoksaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?