Senin diğeri de öyle oldu canım neden öyle oluyor. Sıkıntı yapma hiç canım sağ salim kucağına alırsın inşallah. Her şeyi kafana takmaİstiyorduk tabi canım. Sıkıntılı biraz ama Rabbim kolaylık versin
İnan bende bilmiyorum çok üzülüyorum ister istemez bu ucuncu. İlk de düşük oldu. Oğlumu sagsaglim aldım kucağıma Rabbim e hamdolsun. Bu da böyle düşük riski yatarak geçecek gibi duruyor.Senin diğeri de öyle oldu canım neden öyle oluyor. Sıkıntı yapma hiç canım sağ salim kucağına alırsın inşallah. Her şeyi kafana takma
Olsun yatarak geçsin boş ver oğlun da baya büyüdü maşallah. Benim de 3-4 riskliydi çok şükür sağ salim doğdular. Sen de dua et bol bol yat dinlenİnan bende bilmiyorum çok üzülüyorum ister istemez bu ucuncu. İlk de düşük oldu. Oğlumu sagsaglim aldım kucağıma Rabbim e hamdolsun. Bu da böyle düşük riski yatarak geçecek gibi duruyor.
Ay ben bekleyeyim. Sen git hakkın artık. Bayrağı ben devralırımKimseyi bekleyemem artık planımı yaptım 3 ay sonra en kötü ihtimalle 62 yim
Kuzum canım yapma öyle.Canim hicbir sey hazirlamak istemiyor bugünlerde. Hatta bisey yiyesimde hic yok. Sirf ac kalmamak icin biseyler yiyorum iste. Öyle olunca da ortaya böyle antin kuntin menüler cikiyor iste
Ay şu kk de bide görüntülü görüşme olsa yaValla kuzu senin gercekten hakkin kilo vermek. Hem maddi hem manevi cok emek veriyorsun bu ise. Farmasi kahven geldi mi? Yarin karsilikli iceriz ayni saatte
BenimdeAyy keske ben de öyle olsamyemek en sevdigim sey
Benden sana bir kahve o zamanBöyle boş boş oturmak da olmadi sanki bi meyve mi yesek
Hoşgeldin canımCanimmmm nasılsınız? Özledim sizleri baktım tüm ekip burda
Yaaa hayırlı uğurlu olsun. Sağsalim gelsin kuzum. Kendini sıkma canım. Pozitif düşün olur mu?9ay sonra inşallahhamileyim canım inşallah Rabbim nasip ederse doğumdan sonra sizleyim
Olsun yatarak geçsin boş ver oğlun da baya büyüdü maşallah. Benim de 3-4 riskliydi çok şükür sağ salim doğdular. Sen de dua et bol bol yat dinlen
Hoşbuldum canimmAy ben bekleyeyim. Sen git hakkın artık. Bayrağı ben devralırım
Kuzum canım yapma öyle.Anka yardıma koş. Neydi şu dopamin artırıcı işler? Hemen bir iki tanesini yap. Bişeyin kalmaz. Bide kocacığın gelirse toparlanırsın
Ay şu kk de bide görüntülü görüşme olsa ya
Benimde
Benden sana bir kahve o zaman
Hoşgeldin canım
Yaaa hayırlı uğurlu olsun. Sağsalim gelsin kuzum. Kendini sıkma canım. Pozitif düşün olur mu?
Bende özlemişim valla. Ara ara uğra. Bebişinden haber verHoşbuldum canimmözlemişim sizleri Allah razı olsun Rabbim kuvvet versin inşallah
Tabi yazarım sizlereBende özlemişim valla. Ara ara uğra. Bebişinden haber ver
Esimin olmamasi zaten en büyük problemim. Neyseki crs aksami geliyor.Ay ben bekleyeyim. Sen git hakkın artık. Bayrağı ben devralırım
Kuzum canım yapma öyle.Anka yardıma koş. Neydi şu dopamin artırıcı işler? Hemen bir iki tanesini yap. Bişeyin kalmaz. Bide kocacığın gelirse toparlanırsın
Ay şu kk de bide görüntülü görüşme olsa ya
Benimde
Benden sana bir kahve o zaman
Hoşgeldin canım
Yaaa hayırlı uğurlu olsun. Sağsalim gelsin kuzum. Kendini sıkma canım. Pozitif düşün olur mu?
Hatta hiç gitmesene. Hamileyken de yediklerine dikkat etmen gerekiyor nasıl olsa . Ya varya şu kafayla 4 yıl önceye dönseydim her hamileliğimde 15er kilo alırmıydım? Dip not: kilolu hamile kaldığım için normal sınırlarda aldım.Tabi yazarım sizlere
Biliyorum bende de o var. Ama bak önümüzde 3 gün var. Çok iyi beslen ki vücudun güzelce yağ yaksın. Kendini kıtlığa çekmesinEsimin olmamasi zaten en büyük problemim. Neyseki crs aksami geliyor.
Ayy teşekkür ederimBenden sana bir kahve o zaman
Afiyet olsunAyy teşekkür ederim
Kilolu hamile kaldım direk diyetisyen e gönderdiler zaten de hani kilo veremem diye öyle bir teklifte bulunmadım aslında.yoksa şu anda diyet beslenmesi gebelik diyeti hattaHatta hiç gitmesene. Hamileyken de yediklerine dikkat etmen gerekiyor nasıl olsa . Ya varya şu kafayla 4 yıl önceye dönseydim her hamileliğimde 15er kilo alırmıydım? Dip not: kilolu hamile kaldığım için normal sınırlarda aldım.
Sen şu riskli durumu bi atlat hayırlısıyla. Geirisini burda hallederizKilolu hamile kaldım direk diyetisyen e gönderdiler zaten de hani kilo veremem diye öyle bir teklifte bulunmadım aslında.yoksa şu anda diyet beslenmesi gebelik diyeti hatta
Afiyet olsun güzelSelam kızlar bugün menüm
uyanınca 10:00
2 bardak su
kahvaltı 11:00
1 ince dilim ev yapımı yulaf ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
1 küçük dilim beyaz peynir
5 adet zeytin
1 adet domates salatalık
1 fincan şekersiz çay
öğle 15:00
3 yemek kaşığı kıyma kavurması
1 bardak ayran
ara 17:00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
3 adet gün kurusu
akşam 19:30
5 yemek kaşığı pırasa yemeği
1 kepçe kremasız sütle yapılmış mantar çorbası
Yarım kase yoğurt
Bu saate kadar 2 litre su
yarım saat kadar tempolu yürüyüş yapıldı
Afiyet olsunKahvaltı yok gibi
İki küp peynir
Az recel
Bir kaç zeytin yedim
Öğle
Dünden yemeğim kalmıştı
Bir kase brokoli çorbası
Az şehriye pilavı 1kasik bile değil.
Ara öğün
Tarçınlı türk kahvesi
Kayısı çayı
Akşam
4yk pilav
İki çatal didilmis tavuk
İki dilim minik patates
Salata.
Suyu tamamlarım İnşaAllah
Yarın eşimin doğum günü
Pasta yapıyorum
Pertim çıktı..
Teşekkürler canımAfiyet olsun güzel
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?