Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin diğeri de öyle oldu canım neden öyle oluyor. Sıkıntı yapma hiç canım sağ salim kucağına alırsın inşallah. Her şeyi kafana takma
İnan bende bilmiyorum çok üzülüyorum ister istemez bu ucuncu. İlk de düşük oldu. Oğlumu sagsaglim aldım kucağıma Rabbim e hamdolsun. Bu da böyle düşük riski yatarak geçecek gibi duruyor.

İnan bende bilmiyorum çok üzülüyorum ister istemez bu ucuncu. İlk de düşük oldu. Oğlumu sagsaglim aldım kucağıma Rabbim e hamdolsun. Bu da böyle düşük riski yatarak geçecek gibi duruyor.
Olsun yatarak geçsin boş ver oğlun da baya büyüdü maşallah. Benim de 3-4 riskliydi çok şükür sağ salim doğdular. Sen de dua et bol bol yat dinlen

Kimseyi bekleyemem artık planımı yaptım 3 ay sonra en kötü ihtimalle 62 yim
Ay ben bekleyeyim. Sen git hakkın artık. Bayrağı ben devralırım
Canim hicbir sey hazirlamak istemiyor bugünlerde. Hatta bisey yiyesimde hic yok. Sirf ac kalmamak icin biseyler yiyorum iste. Öyle olunca da ortaya böyle antin kuntin menüler cikiyor iste
Kuzum canım yapma öyle. Anka yardıma koş. Neydi şu dopamin artırıcı işler? Hemen bir iki tanesini yap. Bişeyin kalmaz. Bide kocacığın gelirse toparlanırsın
Valla kuzu senin gercekten hakkin kilo vermek. Hem maddi hem manevi cok emek veriyorsun bu ise. Farmasi kahven geldi mi? Yarin karsilikli iceriz ayni saatte
Ay şu kk de bide görüntülü görüşme olsa ya
Ayy keske ben de öyle olsam yemek en sevdigim sey
Benimde
Böyle boş boş oturmak da olmadi sanki bi meyve mi yesek
Benden sana bir kahve o zaman
Canimmmm nasılsınız? Özledim sizleri baktım tüm ekip burda
Hoşgeldin canım
9ay sonra inşallah hamileyim canım inşallah Rabbim nasip ederse doğumdan sonra sizleyim
Yaaa hayırlı uğurlu olsun. Sağsalim gelsin kuzum. Kendini sıkma canım. Pozitif düşün olur mu?

Eklentiler

• 5BE31396-E050-4A51-8E3E-74E1B2A9FF99.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 16
Hoşbuldum canimmözlemişim sizleri Allah razı olsun Rabbim kuvvet versin inşallah

Esimin olmamasi zaten en büyük problemim. Neyseki crs aksami geliyor.

Tabi yazarım sizlere
Hatta hiç gitmesene. Hamileyken de yediklerine dikkat etmen gerekiyor nasıl olsa . Ya varya şu kafayla 4 yıl önceye dönseydim her hamileliğimde 15er kilo alırmıydım? Dip not: kilolu hamile kaldığım için normal sınırlarda aldım.

Kilolu hamile kaldım direk diyetisyen e gönderdiler zaten de hani kilo veremem diye öyle bir teklifte bulunmadım aslında.yoksa şu anda diyet beslenmesi gebelik diyeti hatta

Kilolu hamile kaldım direk diyetisyen e gönderdiler zaten de hani kilo veremem diye öyle bir teklifte bulunmadım aslında.yoksa şu anda diyet beslenmesi gebelik diyeti hatta
Sen şu riskli durumu bi atlat hayırlısıyla. Geirisini burda hallederiz

Selam kızlar bugün menüm

uyanınca 10:00
2 bardak su

kahvaltı 11:00
1 ince dilim ev yapımı yulaf ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
1 küçük dilim beyaz peynir
5 adet zeytin
1 adet domates salatalık
1 fincan şekersiz çay

öğle 15:00
3 yemek kaşığı kıyma kavurması
1 bardak ayran

ara 17:00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
3 adet gün kurusu

akşam 19:30
5 yemek kaşığı pırasa yemeği
1 kepçe kremasız sütle yapılmış mantar çorbası
Yarım kase yoğurt
Bu saate kadar 2 litre su

yarım saat kadar tempolu yürüyüş yapıldı

Kahvaltı yok gibi
İki küp peynir
Az recel
Bir kaç zeytin yedim

Öğle
Dünden yemeğim kalmıştı
Bir kase brokoli çorbası
Az şehriye pilavı 1kasik bile değil.

Ara öğün
Tarçınlı türk kahvesi

Kayısı çayı

Akşam
4yk pilav
İki çatal didilmis tavuk
İki dilim minik patates
Salata.

Suyu tamamlarım İnşaAllah

Yarın eşimin doğum günü
Pasta yapıyorum
Pertim çıktı..

Afiyet olsun güzel
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…