Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de 6,5 aylık bebeğim varken öğrendim ki 15 haftalık hamileyim. Sonra da şoku atlatamadan 30 haftalık doğum yaptım
Ayy seninki hepten kaosmus yaa. Benim büyük 4 yasindaydi. Ama tam sehir degistirmistim. Isyerim degismisti. Evim degismisti. Bide üstüne hamilelik geldi. Tek cocukluluktan cift cocukluluga gecis yaptim. Cok enteresan zamanlardi.

Ayy seninki hepten kaosmus yaa. Benim büyük 4 yasindaydi. Ama tam sehir degistirmistim. Isyerim degismisti. Evim degismisti. Bide üstüne hamilelik geldi. Tek cocukluluktan cift cocukluluga gecis yaptim. Cok enteresan zamanlardi.
Rabbimin verdiğinde vardır her zaman hayır da işte biz göremiyoruz. Diyorum ya bazen tek çocuk nasıl anlayamadım ben olaya hep iki çocukla başlamış gibiyim ikiz gibi büyüdüler

Ben isteyerek yapmamistim zaten. Hic beklemedigim bir anda baktim hamileyim. Ama verene sükürler olsun tabiki.
çok şükür canım. Benim için de öyle iyi ki doğurmuşum. Ama biraz ara verseymişim daha mı iyi olurmuş acaba? Ay bu ara kardeş kavgasından yıldım da

ben de 6,5 aylık bebeğim varken öğrendim ki 15 haftalık hamileyim. Sonra da şoku atlatamadan 30 haftalık doğum yaptım
Bak yine matematik sorusu. Bu kadıncağız kaç ay hamileliğinin keyfini sürmüştür???
Şaka bi yana biraz iyi tarafından bakarsak hamilelik hemen bitmiş

Benim 12 yaşındakiyle 4 yaşındaki de sürekli kavga ediyor ona bi çare yok
12 mi??? Ay artık büyümüyorlar mı o yaşlarda? benim 3 yaşındaki 1 yaşındakini her fırsatta iteliyor cırmalıyor daral geldi valla.

Benim 12 yaşındakiyle 4 yaşındaki de sürekli kavga ediyor ona bi çare yok
12 mi??? Ay artık büyümüyorlar mı o yaşlarda? benim 3 yaşındaki 1 yaşındakini her fırsatta iteliyor cırmalıyor daral geldi valla.

Bak yine matematik sorusu. Bu kadıncağız kaç ay hamileliğinin keyfini sürmüştür???
Şaka bi yana biraz iyi tarafından bakarsak hamilelik hemen bitmiş
İkisinin arası 10 ay deyince milletin aklı hemen fesatlığa çalışıyor. İlk okulda 2+2 yi toplayamayanlar hemen aaaaa 40 ın içinde mi hamile kaldın diye bi atlıyorlar kızım 7 aylık deyince heee tamam diyorlar ama arkadan parmak sayıyorlar anlıyorum ben

Yok ya 12 yaşındaki 4 yaşındakini
4 yaşındaki 2 yaşındakini
2 yaşındaki ablasını

Kimin gücü kime yeterse
Ya yapma ya. Sen napıyorsun peki? Her geçen gün sana olan saygım kat kat artıyor. Kızım nesin sen ya? Bu nasıl bir sabır? Maşallah maşallah
Bende sayardım valla.
Cok sükür eskiye oranla iyiyim. Kücük 4-5 yasina gelince hele tadindan yenmeyecek.
Ay inşallah hadi.

Hay Allahimyaa onlara ne acaba. Su ahlak bekciligi yapan tiplerden hic hoslanmiyorm. Zaten hamilelik son adet tarihinden sonra 9 ay. 7 aylik olmasa bile yine de 40in icinde olmus diye düsunmemelilerdi.

Cok sükür eskiye oranla iyiyim. Kücük 4-5 yasina gelince hele tadindan yenmeyecek.
Bunlarin marketten hazir büyümüs versiyonunu alamiyo muyuz
Bi yil oldu evleneli ama hic hazir hissetmiyorum kendimi hala.. korkuyorum hatta kazaya kurban giderim diye burda da hepiniz anlattiniz bi tırsmadım değil
Olursa da yapcak bisey yok ben dogurdum diye gezerim seda sayan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…