Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende hicbir zaman kendimi annelige hazir hissetmedim. Ama kendiliginden gelisiyor bazi seyler. Simdi disardan bakanlar cok iyi bir anne oldugumu söylüyorlar. Benim büyük oglum evlendikten 1.5 yil sonra dogdu. Dogru zamanda oldu bence. Esimi tanimistim o beni tanimisti. Evliligimizin olsun birlikte zaman gecirmenin olsun keyfine varmistik. Ve artik anne baba olup o heyecani yasamanin da zamani gelmisti. Seninde dogru zamanin vardir bekle bakalim.

Ne guzel böyle düşünmen gerci bugüne kadar anneligi tadip da pismanim diyen görmedim var bi bildikleri demekki

Hiç korkulacak bir şey yok. Evlilikte heyecan kalmayınca çocuk yapalım mı oluyor . Hem tek çocuk candır iki çocuk heyecandır 4 çocuk valla tahayyül edemiyorum Anka

Ya yapma ya. Sen napıyorsun peki? Her geçen gün sana olan saygım kat kat artıyor. Kızım nesin sen ya? Bu nasıl bir sabır? Maşallah maşallah
Valla yazın hemen haydi dışarı çıkıyoruz diyip dikkatleri dağıtıyordum ama havalar soğudukça naparım bilmiyorum. Bu gün işte ortanca oğlana geldiler bi ara kek yaptık mercimek köfte yaptık öyle sakinleşti. 2 yaşındaki küçük olunca genelde uzun zamandır görmediği oyuncak çıkarıyorum falan dikkati dağılıyor. O zaten genelde elinde kek çubuk kraker falan oluyor. Ablası kendisininkini hızlıca yiyip onun elinden alıyor ona sinirleniyor onun dışında onun derdi bezi sürekli bezle kavga ediyor.

Bazen hiç bi çare bulamazsam cıyyak cıyyak bağırıyorum aaaa tabi bağırmamam lazım tek çocuklu arkadaşlar sakince çözüyor bu olayı

Bana kalsa çocuk doğurmak çok saçma.
kusması, ağlaması hele o bez ıyyy iğrenç nasıl değiştirirdi ki insan onu. Derken maşallah çifter çifter bezledim çocukları hatta bi ara 3 çocuk birden bezledim hepsi de oluyormuş başa gelince onların sevgisi, gülümsemesi herşeyi öğretiyormuş insana

Valla ben sakince çözemiyorum. Bi ara baya iyi gittim bikaç ay hiç bağırmadım. Ama her fırsatta kardeşini itince bana geliyorlar. Dur bu durumdaki duygumun kökenine ineyim. Çocukluğumda bişey olmuş olmalı

Valla ben sakince çözemiyorum. Bi ara baya iyi gittim bikaç ay hiç bağırmadım. Ama her fırsatta kardeşini itince bana geliyorlar. Dur bu durumdaki duygumun kökenine ineyim. Çocukluğumda bişey olmuş olmalı
Sık sık beraber oyun oynayın canım. Zamanla öğrenir inşallah. Sen ona kızdıkça bu sefer sevilmediğini düşünüp daha çok hırçınlaşır.

Ben bu süreçte diyet yapmaya korkuyorum bağışıklık vitamin açısından aslında ihtiyacım var sadece yürüyüşü aksatmıyorum ama diyet yapmayıncada verilmiyo kilolar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…