Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@MuMu85 nun 4 cocugu oldugunu bilmiyordumki. Bildigim tek 4 cocuklu sendin. Bi de bizim serviste bir arkadasimiz var iste.
Ona da söyle o da gelsin buraya yoldaş olsun bana
zambak86 var bi de ama onun bebişi çok küçük daha biraz büyüsün gelir o da.
Başka 4 leyip gelecekler de var daha inşallah

Ben bu süreçte diyet yapmaya korkuyorum bağışıklık vitamin açısından aslında ihtiyacım var sadece yürüyüşü aksatmıyorum ama diyet yapmayıncada verilmiyo kilolar işte
Hosgeldiniz. Direk konuya girmissiniz. Bizde bagisikligimizi riske atacak sekilde agir diyetler yapmiyoruz. Yediklerimize dikkat edip spor yapmaya calisiyoruz.

Ona da söyle o da gelsin buraya yoldaş olsun bana
Zambak i taniyorum baska bie topikten ama 4 cocuklu oldugunu bilmiyordum. Söylerim arkadasima ama gelirmi bilmem. Zira 50li kilolardadir maksimum

Ben bu süreçte diyet yapmaya korkuyorum bağışıklık vitamin açısından aslında ihtiyacım var sadece yürüyüşü aksatmıyorum ama diyet yapmayıncada verilmiyo kilolar işte
Hoş geldiniz zaten bağışıklığımızı düşüren paketli ve şekerli gıdalar. Sağlıklı beslenince bağışıklık da güçlenir evelallah

Sık sık beraber oyun oynayın canım. Zamanla öğrenir inşallah. Sen ona kızdıkça bu sefer sevilmediğini düşünüp daha çok hırçınlaşır.
Haklısın canım. Okumadığım kitap kalmadı zaten. Hepsi aynı şeyleri söylüyor. İnşallah başarıcam. Geçicidir biter gider
4leyeceklere yapmayın etmeyin demiyon mu? Ben tek çocuklu arkadaşlarıma yapmayın diye dört dönüyorum.
7 yaşında canım
Ben 2. İçin geç kaldım
Hiç bir zaman geç değildir. Çocuk ana babaya hayatı her koşulda zindan edebilir. Sen içini ferah tut.

Ha ha benimkide 8 yaşında benden daha fazla geç kalmış sayılmazsın

saygılar o zaman canım

Hahahaaa çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…