- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
2. Yi düsünmüyor musun? Tek mi kalacak bu cocuk?Ha ha benimkide 8 yaşında benden daha fazla geç kalmış sayılmazsın
Komşu yaşlı teyzeler mode on.2. Yi düsünmüyor musun? Tek mi kalacak bu cocuk?
Benim kızım haziranda 25 yaşına girecek tek çocuk :)2. Yi düsünmüyor musun? Tek mi kalacak bu cocuk?
Hoşgeldiniz boyunuz kaç? Kendinizi biraz tanıtır mısınız65 kiloyum olmak istediğim 48 bana en uygun kilo
Hahaha aynen ondan olmusum ha. Normalde de hic cocuk yanlisi deildim. Sorsalar 2. Yi hic düsunmüyordumKomşu yaşlı teyzeler mode on.
Galiba bu biraz psikolojik 8 yıldır her diyeti 2-3 hafta icinde grip filan olup bıraktım bal , zencefil keçiboynuzu pekmezi derken kilo üstüne kilo aldım.Guya alternatif tıp uyguladım antibiyotik filan almiycam.Hoşbuldum teşekkür ederim denesemmi başarabilicekmiyim bakalım sizlerle
Ooo masallah siz büyütüp rahatlamissiniz.Benim kızım haziranda 25 yaşına girecek tek çocuk :)
Hey tatli kiz coktandir menülerime bakiyor musun? En son böregimi halama gittigimde yemistim farkettin mi?Galiba bu biraz psikolojik 8 yıldır her diyeti 2-3 hafta icinde grip filan olup bıraktım bal , zencefil keçiboynuzu pekmezi derken kilo üstüne kilo aldım.Guya alternatif tıp uyguladım antibiyotik filan almiycam.
Halbuki diyet sağlıklı ve dengeli beslenme demek.Herseyden azar azar ve dengeli yemek.
Bu yaz diyete başlayip 15 kilo verdim sporumu düzenli yaptım şükür hasta olmadan 8 yıldır aldığım kiloların hepsini verdim.
Şimdi korumada yım diye biraz beyaz ekmek şekerli gıda yedim diye direk yüzümde sivilce çıktı.
Diyeceğim o ki zararlı şeyler yemezsek diyet bütün hayatımızı düzenliyor.
Esim diyorki saclarin ve cildin parliyor bu aralar. Kesinlikle haklisin saglikli beslenme ve spor insanin cildine de sacina da sagligina da cok cok faydali.Galiba bu biraz psikolojik 8 yıldır her diyeti 2-3 hafta icinde grip filan olup bıraktım bal , zencefil keçiboynuzu pekmezi derken kilo üstüne kilo aldım.Guya alternatif tıp uyguladım antibiyotik filan almiycam.
Halbuki diyet sağlıklı ve dengeli beslenme demek.Herseyden azar azar ve dengeli yemek.
Bu yaz diyete başlayip 15 kilo verdim sporumu düzenli yaptım şükür hasta olmadan 8 yıldır aldığım kiloların hepsini verdim.
Şimdi korumada yım diye biraz beyaz ekmek şekerli gıda yedim diye direk yüzümde sivilce çıktı.
Saygılarsaygılar o zaman canım
Hahahaaa çok haklısın
KoşayimTabikiiii
Hadi sudem sende koş geç kalma
Korona bitince2. Yi düsünmüyor musun? Tek mi kalacak bu cocuk?
Beğeniyorum menüleri ama nazar etmeyim diye ses etmiyomHey tatli kiz coktandir menülerime bakiyor musun? En son böregimi halama gittigimde yemistim farkettin mi?
Ofya esim demisken esim gelse de azicik daha iltifat etse dimiEsim diyorki saclarin ve cildin parliyor bu aralar. Kesinlikle haklisin saglikli beslenme ve spor insanin cildine de sacina da sagligina da cok cok faydali.
Hoşbuldum boyum 1.60 minyon tipliyim hayatımda bazı ters giden olaylar yaşadığım ruhsal sıkıntılar dolayısıyla ilk kez son 3 senede kilolu biri oldum bi ara profösyonel hocayla çalıştım tam güzel ilerlerken yine kötü bi durum gelişti hayatımda bıraktım şuan 65 kiloyum ve kilolu olmak her yönden çok zormuş eski kiloma dönmek en büyük isteğim aslında ama kendimi motive edemiyorum önceden etkilendiğim olaylar iştahımı keserdi şimdi tam tersi doymama ve hep yeme isteği var özellikle akşamları ama hayatımdan egzersiz yada yürüyüşü hiç çıkarmadımHoşgeldiniz boyunuz kaç? Kendinizi biraz tanıtır mısınız
Aynalara barisinca hele o özgüven filan offfEsim diyorki saclarin ve cildin parliyor bu aralar. Kesinlikle haklisin saglikli beslenme ve spor insanin cildine de sacina da sagligina da cok cok faydali.
Çok şükür darısı sizlere sağlıklaOoo masallah siz büyütüp rahatlamissiniz.
Sen o gelene kadar daha da güzel olucanOfya esim demisken esim gelse de azicik daha iltifat etse dimi
Ayyy okadar istiyorumki eski kiloma dönmekGaliba bu biraz psikolojik 8 yıldır her diyeti 2-3 hafta icinde grip filan olup bıraktım bal , zencefil keçiboynuzu pekmezi derken kilo üstüne kilo aldım.Guya alternatif tıp uyguladım antibiyotik filan almiycam.
Insallah dicem ama 3 günde cok bi degisiklik beklemiyorum. Keske suan 70li kilolarda olsam. Inanki verecegim kilolar gözümde büyüyor.Sen o gelene kadar daha da güzel olucan
Kızım bu iltifat eden eşleri nerde satıyorlar yahu?Ofya esim demisken esim gelse de azicik daha iltifat etse dimi
Yürüyüşü bırakmamanız ne kadar güzel bir şey. Ben yürüyüşü çok severim. Havalar soğuyunca evde 2 çocuk olunca olmuyor çıkamıyorum. Burda biraz zaman geçirin. Eminim iyi gelecek. Gördüğünüz gibi sohbet muhabbet birbirimize zararlı bişeyler yedirmemeye çalışarak günlerimiz geçiyor. Eminim başaracaksınız. Tekrar hoşgeldinizHoşbuldum boyum 1.60 minyon tipliyim hayatımda bazı ters giden olaylar yaşadığım ruhsal sıkıntılar dolayısıyla ilk kez son 3 senede kilolu biri oldum bi ara profösyonel hocayla çalıştım tam güzel ilerlerken yine kötü bi durum gelişti hayatımda bıraktım şuan 65 kiloyum ve kilolu olmak her yönden çok zormuş eski kiloma dönmek en büyük isteğim aslında ama kendimi motive edemiyorum önceden etkilendiğim olaylar iştahımı keserdi şimdi tam tersi doymama ve hep yeme isteği var özellikle akşamları ama hayatımdan egzersiz yada yürüyüşü hiç çıkarmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?