Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iyidir benim esim bu konularda ya cok sükür. Iste diyorumya hayatimda tek bir sıkıntı var o da kilolarim. Onun disinda hersey mükemmel. O zmn ne yapiyoruz diyete devamkeee

Kızlar ben çocukları yatırayım daha hiç uyumaya niyeti olan yok. Bu saatlerde resmen can ciğer oluyorlar yatmamak için
Bende uyutmayayım bundan sonra
Insallah dicem ama 3 günde cok bi degisiklik beklemiyorum. Keske suan 70li kilolarda olsam. Inanki verecegim kilolar gözümde büyüyor.
Fantastika canım böyle şeyler söyleyerek negatifi çağırma. Şu an verdiğin her gram sana sağlık olarak dönüyor. Pozitif olacağız unutma. Hadi secreta başlayalım. İncecik olduğumuzu hayal edip, o halimizle neler yapacağımızı hayal edelim. belki fit fit karşılıklı kahve içeriz

Canimsinya insallah. Sen hangi sehirdesin bu arada.

Teşekkür ederim bende salondaydım artık evde ya egzersiz ya yürüyüşü yapıyorum Allah bağışlasın aslında yaptıklarımızla evlatlarımızada örnek oluyoruz sağlıklı beslenme spor vs... sabah yine bismillah diyip başlıcam bakalım hep beraber görücez sizler nelere dikkat ediyosunuz en çok

Bi aksamda kilo verdikten sonra hayatinizda neler degisti onlari anlatirsiniz bana ve tabiki ilgilenenlere suukaa @MuMu85 baska 15-20 kilo veren varmiydi aramizda?
Yarının konusu bu olsun. Herkese ödev. Düşünün taşının yarına kompozisyonunuzu hazırlayın
İyi geceler kızlar ben kaçar
Tatlı sohbetler size
İyi geceler
Iyidir benim esim bu konularda ya cok sükür. Iste diyorumya hayatimda tek bir sıkıntı var o da kilolarim. Onun disinda hersey mükemmel. O zmn ne yapiyoruz diyete devamkeee
Maşallah maşallah allahım huzurunuzu daim etsin.

Paketli ürün, kızartma, hamurişi yemiyorum. Çoğunlukla ya 3 ana öğün ya da if yaparak 2 ana öğün şeklinde besleniyorum. Günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Takip ederseniz çok faydasını görürsünüz zaten.

Hergün menü paylasmaya calisiyoruz. Birbirimizin menülerine yorum yapiyoruz. Yorumlarken kisinin almis oldugu karbonhidrata bakiyoruz fazla oldugunda uyariyoruz. Dengeli beslenmis mi diye kontrol ediyoruz.( Ben 2 gündür dengesiz besleniyorum arkadaslarimdan uyari aldim dikkat edecegim mesela). Aksam ögününü kacta yemis ona bakiyoruz. 18den sonra yeme isi bitmis olmali. Spora bakiyoruz. Yarin sizde yazarsaniz size de yorumlar yapariz insallah.

Sıkı takip edeyim o halde :) siz nekadar sürede kaç kilo verdiniz

Sabah ilk iş tartılayım kızın odasında tartı şuan uyuyo giremem :) sonra bende gün içinde neler yedim yaptım yazayım bu süreçte güzel motive olur sanki ayyy kızlar ideal kilolarımıza kavuşalım hep birlikte inşAllah

Bu saatte tartilsanizda dogru bir rakam cikmaz zaten. Yarin tartilip bizimle paylasirsiniz. Sonraki dönem icinde kilo bildirimlerimiz cuma günleri.

Ayyy okadar istiyorumki eski kiloma dönmek
Sabırlı olmak lazım.
İlk 2 hafta zor geçer ama sonra alışıyor insan.
Insallah dicem ama 3 günde cok bi degisiklik beklemiyorum. Keske suan 70li kilolarda olsam. Inanki verecegim kilolar gözümde büyüyor.
Canım ben 8 yılda aldim ,5 ayda verdim ve koruma için 14 ayım kaldı.
Bi aksamda kilo verdikten sonra hayatinizda neler degisti onlari anlatirsiniz bana ve tabiki ilgilenenlere suukaa @MuMu85 baska 15-20 kilo veren varmiydi aramizda?
Ben kıskanan lari gördum mesela.
Mod düşürmeye çalışanları.
Hatta bir arkadaşımla mesafe koydum kıskandığı için
Ve inadına paylaşıyorum watsap profilde fotolarimi fit oldum filan yazıyorum
Diyorum ya özgüven en önemli şey
Parayla alınacak birşey değilmiş emekle alınıyor .
Birde eskiden kıyafet çanta o bu şu heves ederdim şimdi umrumda değil.
Aynada sadece emeğimi görüyorum
Herkes yan gelip yatarken ben deli gibi spor yapıp halılara sapır sapır ter akıttım.
Karbonhidrat yemedim upuzun zaman.

Bana bi umut ışığı doğdu yine çok güzel bi vesile olucaz belkide benim çok istediğim bi durum çünkü
Sikintilariniz neyle ilgiliydi bilemiyorum ama cok sükür cözüme ulastirmissiniz. Tek derdimizde kilo olsun. Onu da burda hep birlikte hallederiz ins. Insanin etrafinda kendi gibi olan halinden anlayan insanlar olunca hersey daha kolay oluyor

Yarin anlatacaktin bunlari süpersin ama ya daha bir gaza geldim simdi. Insallah darisi basima

Darısı başımıza inş ,bende önceki resimlerime bakıp kısa sürede nasıl bu hale geldim diye depresyona giriyorum

5 ayda kac kilo verdin tam olarak?

Yarin anlatacaktin bunlari süpersin ama ya daha bir gaza geldim simdi. Insallah darisi basima
Gece 00 çoktan geçti bebeğim yarın oldu bile.
00.54 şu an
Darısı başımıza inş ,bende önceki resimlerime bakıp kısa sürede nasıl bu hale geldim diye depresyona giriyorum
Pozitif oluyoruz hep.
Motivasyon için hep pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…