- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Iyidir benim esim bu konularda ya cok sükür. Iste diyorumya hayatimda tek bir sıkıntı var o da kilolarim. Onun disinda hersey mükemmel. O zmn ne yapiyoruz diyete devamkeeeKızım bu iltifat eden eşleri nerde satıyorlar yahu?nerden buluyorsunuz?
Yürüyüşü bırakmamanız ne kadar güzel bir şey. Ben yürüyüşü çok severim. Havalar soğuyunca evde 2 çocuk olunca olmuyor çıkamıyorum. Burda biraz zaman geçirin. Eminim iyi gelecek. Gördüğünüz gibi sohbet muhabbet birbirimize zararlı bişeyler yedirmemeye çalışarak günlerimiz geçiyor. Eminim başaracaksınız. Tekrar hoşgeldiniz
Bende uyutmayayım bundan sonraKızlar ben çocukları yatırayım daha hiç uyumaya niyeti olan yok. Bu saatlerde resmen can ciğer oluyorlar yatmamak için
Fantastika canım böyle şeyler söyleyerek negatifi çağırma. Şu an verdiğin her gram sana sağlık olarak dönüyor. Pozitif olacağız unutma. Hadi secreta başlayalım. İncecik olduğumuzu hayal edip, o halimizle neler yapacağımızı hayal edelim.Insallah dicem ama 3 günde cok bi degisiklik beklemiyorum. Keske suan 70li kilolarda olsam. Inanki verecegim kilolar gözümde büyüyor.
Canimsinya insallah. Sen hangi sehirdesin bu arada.Bende uyutmayayım bundan sonra
Fantastika canım böyle şeyler söyleyerek negatifi çağırma. Şu an verdiğin her gram sana sağlık olarak dönüyor. Pozitif olacağız unutma. Hadi secreta başlayalım. İncecik olduğumuzu hayal edip, o halimizle neler yapacağımızı hayal edelim.belki fit fit karşılıklı kahve içeriz
Teşekkür ederim bende salondaydım artık evde ya egzersiz ya yürüyüşü yapıyorum Allah bağışlasın aslında yaptıklarımızla evlatlarımızada örnek oluyoruz sağlıklı beslenme spor vs... sabah yine bismillah diyip başlıcam bakalım hep beraber görücez sizler nelere dikkat ediyosunuz en çokKızım bu iltifat eden eşleri nerde satıyorlar yahu?nerden buluyorsunuz?
Yürüyüşü bırakmamanız ne kadar güzel bir şey. Ben yürüyüşü çok severim. Havalar soğuyunca evde 2 çocuk olunca olmuyor çıkamıyorum. Burda biraz zaman geçirin. Eminim iyi gelecek. Gördüğünüz gibi sohbet muhabbet birbirimize zararlı bişeyler yedirmemeye çalışarak günlerimiz geçiyor. Eminim başaracaksınız. Tekrar hoşgeldiniz
Yarının konusu bu olsun. Herkese ödev. Düşünün taşının yarına kompozisyonunuzu hazırlayın
İyi gecelerİyi geceler kızlar ben kaçar
Tatlı sohbetler size
Maşallah maşallah allahım huzurunuzu daim etsin.Iyidir benim esim bu konularda ya cok sükür. Iste diyorumya hayatimda tek bir sıkıntı var o da kilolarim. Onun disinda hersey mükemmel. O zmn ne yapiyoruz diyete devamkeee
Paketli ürün, kızartma, hamurişi yemiyorum. Çoğunlukla ya 3 ana öğün ya da if yaparak 2 ana öğün şeklinde besleniyorum. Günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Takip ederseniz çok faydasını görürsünüz zaten.Teşekkür ederim bende salondaydım artık evde ya egzersiz ya yürüyüşü yapıyorum Allah bağışlasın aslında yaptıklarımızla evlatlarımızada örnek oluyoruz sağlıklı beslenme spor vs... sabah yine bismillah diyip başlıcam bakalım hep beraber görücez sizler nelere dikkat ediyosunuz en çok
Hergün menü paylasmaya calisiyoruz. Birbirimizin menülerine yorum yapiyoruz. Yorumlarken kisinin almis oldugu karbonhidrata bakiyoruz fazla oldugunda uyariyoruz. Dengeli beslenmis mi diye kontrol ediyoruz.( Ben 2 gündür dengesiz besleniyorum arkadaslarimdan uyari aldim dikkat edecegim mesela). Aksam ögününü kacta yemis ona bakiyoruz. 18den sonra yeme isi bitmis olmali. Spora bakiyoruz. Yarin sizde yazarsaniz size de yorumlar yapariz insallah.Teşekkür ederim bende salondaydım artık evde ya egzersiz ya yürüyüşü yapıyorum Allah bağışlasın aslında yaptıklarımızla evlatlarımızada örnek oluyoruz sağlıklı beslenme spor vs... sabah yine bismillah diyip başlıcam bakalım hep beraber görücez sizler nelere dikkat ediyosunuz en çok
Sıkı takip edeyim o halde :) siz nekadar sürede kaç kilo verdinizPaketli ürün, kızartma, hamurişi yemiyorum. Çoğunlukla ya 3 ana öğün ya da if yaparak 2 ana öğün şeklinde besleniyorum. Günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Takip ederseniz çok faydasını görürsünüz zaten.
Sabah ilk iş tartılayım kızın odasında tartı şuan uyuyo giremem :) sonra bende gün içinde neler yedim yaptım yazayım bu süreçte güzel motive olur sanki ayyy kızlar ideal kilolarımıza kavuşalım hep birlikte inşAllahHergün menü paylasmaya calisiyoruz. Birbirimizin menülerine yorum yapiyoruz. Yorumlarken kisinin almis oldugu karbonhidrata bakiyoruz fazla oldugunda uyariyoruz. Dengeli beslenmis mi diye kontrol ediyoruz.( Ben 2 gündür dengesiz besleniyorum arkadaslarimdan uyari aldim dikkat edecegim mesela). Aksam ögününü kacta yemis ona bakiyoruz. 18den sonra yeme isi bitmis olmali. Spora bakiyoruz. Yarin sizde yazarsaniz size de yorumlar yapariz insallah.
Bu saatte tartilsanizda dogru bir rakam cikmaz zaten. Yarin tartilip bizimle paylasirsiniz. Sonraki dönem icinde kilo bildirimlerimiz cuma günleri.Sabah ilk iş tartılayım kızın odasında tartı şuan uyuyo giremem :) sonra bende gün içinde neler yedim yaptım yazayım bu süreçte güzel motive olur sanki ayyy kızlar ideal kilolarımıza kavuşalım hep birlikte inşAllah
Sabırlı olmak lazım.Ayyy okadar istiyorumki eski kiloma dönmek
Canım ben 8 yılda aldim ,5 ayda verdim ve koruma için 14 ayım kaldı.Insallah dicem ama 3 günde cok bi degisiklik beklemiyorum. Keske suan 70li kilolarda olsam. Inanki verecegim kilolar gözümde büyüyor.
Ben kıskanan lari gördum mesela.
Sikintilariniz neyle ilgiliydi bilemiyorum ama cok sükür cözüme ulastirmissiniz. Tek derdimizde kilo olsun. Onu da burda hep birlikte hallederiz ins. Insanin etrafinda kendi gibi olan halinden anlayan insanlar olunca hersey daha kolay oluyorBana bi umut ışığı doğdu yine çok güzel bi vesile olucaz belkide benim çok istediğim bi durum çünkü
Yarin anlatacaktin bunlariSabırlı olmak lazım.
İlk 2 hafta zor geçer ama sonra alışıyor insan.
Canım ben 8 yılda aldim ,5 ayda verdim ve koruma için 14 ayım kaldı.
Mod düşürmeye çalışanları.
Hatta bir arkadaşımla mesafe koydum kıskandığı için
Ve inadına paylaşıyorum watsap profilde fotolarimi fit oldum filan yazıyorum
Diyorum ya özgüven en önemli şey
Parayla alınacak birşey değilmiş emekle alınıyor.
Birde eskiden kıyafet çanta o bu şu heves ederdim şimdi umrumda değil.
Aynada sadece emeğimi görüyorum
Herkes yan gelip yatarken ben deli gibi spor yapıp halılara sapır sapır ter akıttım.
Karbonhidrat yemedim upuzun zaman.
Darısı başımıza inş ,bende önceki resimlerime bakıp kısa sürede nasıl bu hale geldim diye depresyona giriyorumSabırlı olmak lazım.
Herkes yan gelip yatarken ben deli gibi spor yapıp halılara sapır sapır ter akıttım.
5 ayda kac kilo verdin tam olarak?Sabırlı olmak lazım.
Gece 00 çoktan geçti bebeğim yarın oldu bile.Yarin anlatacaktin bunlarisüpersin ama ya daha bir gaza geldim simdi. Insallah darisi basima
Pozitif oluyoruz hep.Darısı başımıza inş ,bende önceki resimlerime bakıp kısa sürede nasıl bu hale geldim diye depresyona giriyorum
Bende her pazartesi başlayıp cumayı göremeyenlerdenim :)Yarin anlatacaktin bunlarisüpersin ama ya daha bir gaza geldim simdi. Insallah darisi basima
Aman onu demiyelim aklıma covid pozitif geliyo :). Biz ona hep motivasyon enerji diyelimGece 00 çoktan geçti bebeğim yarın oldu bile.
00.54 şu an
Pozitif oluyoruz hep.
Motivasyon için hep pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?