Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P
Bana bi umut ışığı doğdu yine çok güzel bi vesile olucaz belkide benim çok istediğim bi durum çünkü
Zor günlerden geçtiğinizi yazmışsınız. Olan olmuş. Kaza ve kaderin Allahtan geldiğine inanıp tevekkül ederek gelecek günlerimize bakalım artık. Bazı şeylerin yaşanması gerekir ki şükretmeyi hamd etmeyi unutmayalım çok kilonuz yok zaten. Sıkı bir disiplinle yaza kadar hallederiz hep beraber

Amin canım hayırlısı olsun.
Bebek filan düşününce gelecek yine kilo baş üstüne oda
Allah önce sağlık versin.
Sağlık olunca hepsi oluyor.
Mutlu olunur.
Olumlu olunur.
Ben hamileyken almam hiç sudem öyle düşünme. 40 ım çıkana kadar hamile kaldığım kiloya düşerim. Sonra alırım ben hep

Mutlu olunur.
Olumlu olunur
Mutlu olunur.
Olumlu olunur.
Aminnn tabii önce sağlık bunu en iyi bilenlerdenim zaten başıma ne geldiyse sağlık sorunları yüzünden geldi bu kiloları almak

En 1,5 ayda zaten görülüyo fark benim deneyimim o şekilde olmuştu bakalım bu sefer nasıl olucak heyecanlandım bak
Rahat verirsin canım
Geçmişi unut yeni bir sayfa aç.
Regl öncesi ve haftası biraz zorlar seni tatlı krizi ve hormonal gitgeller olur diyeti bıraksam mı diye düşünce gelir ama geçer sabret

Çok şükür tabiki inşAllahhh Allah razı olsun

Vücut ölçülerini al .
Çok motive ediyor
Benim 12 cm alt bölgede üst bölgede 9 cm incelme oldu
Ben zaten büyük memeliydim bu kilo alımıyla dev memelere sahip oldum ameliyat için herşeyi hazırladım ayarladım ama anksiyete ve panik atağım öne geçti zayıflayınca yine küçülür inş en çok onlar beni rahatsız eden

Aminnn tabii önce sağlık bunu en iyi bilenlerdenim zaten başıma ne geldiyse sağlık sorunları yüzünden geldi bu kiloları almak
Boyuna göre kilon sağlıklı olmak için yukske değil.
160 cm boy için 62 kilo bile olsan vki değerin 25 filan olur oda yeşil demek.
160 cm olup 70 e şükreden insan da çok onlara bakınca sağlıksız bir kiloda değilsin.
Ama sen aynada kendini 48 de mutlu hissedeceksen ol 48 olabilirsin .
Boyun 62-48 kilo arasını kaldırır.

Aaa baya küçülüyor
Emin ol

Rahat verirsin canım
Geçmişi unut yeni bir sayfa aç.
Regl öncesi ve haftası biraz zorlar seni tatlı krizi ve hormonal gitgeller olur diyeti bıraksam mı diye düşünce gelir ama geçer sabret
Regl öncesimi ben tatlı manyağı bir insanım :))) ama kuru üzüme devamkeeee :)

Ayyy yok 50 üstü facia bence minicik surat oldu koca surat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…