Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben hamileyken almam hiç sudem öyle düşünme. 40 ım çıkana kadar hamile kaldığım kiloya düşerim. Sonra alırım ben hep
Canım emziriyor sun çok normal.
Benim öyle düzgün bir emzirme sürecim olmadı.
Mama falan filan işte
Yani keyfi yedim.
Zaten oğlanın hamileliğin de de diyet yapıp doğumdan 3 gün sonra yine 67 idim.
Ben keyfi yiyip aldım kilo ne hamilelik ne emzirme

Ben armut tipliyim.
Bende bile olduysa
Alt daha fazla inceldi.
Yani yağ nerde fazlaysa ora fazla inceliyor
Sporu aksatma.
Aksam 7 den sonra bişey yeme .
Karbonhidrat minimum tamamdır
Bende alt fazla değil üst bel göbek meme fenaaa yürüyüş yapıyorum mutlaka işte o akşam nasıl olacak bakalım ben en çok akşamları yiyorum bi kolum devamlı ya buzdolabı yada benim kiler var orda :))

Bende alt fazla değil üst bel göbek meme fenaaa yürüyüş yapıyorum mutlaka işte o akşam nasıl olacak bakalım ben en çok akşamları yiyorum bi kolum devamlı ya buzdolabı yada benim kiler var orda :))
O zaman senin füzeler büyümeye devam eder

Bi aksamda kilo verdikten sonra hayatinizda neler degisti onlari anlatirsiniz bana ve tabiki ilgilenenlere suukaa @MuMu85 baska 15-20 kilo veren varmiydi aramizda?
Ben 12 kilo vrdim gecen sene düğünüm vardi gelinlikte ince gorunmek için ama dedigin gibi cildim sacim ruh halim her sey bastan asagi degismisti yururken nefes nefese kalmamak harika bi duyguydu..
Gelinlikci ve kv benimle inatlasmisti hep kilo veririz derler veremezler gel ölçülerini alalim demislerdi. Iyi tamam alin dedim. Aradan 2 bucuk ay geldi provaya gittim gelinlik ustumden dökülüyo 42 beden. Ben olmusum 36 beden. ben size demistim vercem diye dedim yeniden diktiler gelinligi hepsine dedikleri laflari yedirdim
O zaman öyle motive oluyodum simdi biraz zorlaniyorum motive olmakta. Ama yine o halime dönmek istiyorum. Vücudum da acayip sıkılaşmısti aynada totoma bakip duruyodum spor yaptigim icin inanilmaz degismisti vücudum selulit falan kalmamisti belim incecik olmustu

Bu sene sinava hazirlaniyorum diye maalesef aldim geri.. ama bi daha ayni hatayi yapmicam bu sefer kalici olcak..

Gercekten kilo verince insan ne giycegini takmiyo cunku vücudun o kadar guzellesiyo ki ne giysen harika duruyo hele bide sporla zayifladiysan sımsıkı bi vücut
O köstek olmaya calisanlar hep var zaten.. bide cok siskosuncular var uyuz oluyorum sanane kardesim siskoysam siskoyum. onun adı sisko degil baliketlidir ayrica

Ben hamileyken almam hiç sudem öyle düşünme. 40 ım çıkana kadar hamile kaldığım kiloya düşerim. Sonra alırım ben hep
Ayy bu beni mutlu etti cunku daha doğurmam gereken cocuklar var
Goguslerin kesinlikle kuculur benim kuculmustu.. ama sporu birakmadan git ki sarkma fazla olmasin.

Tek çocukluyum ama bağırmayı geçtim bazen cinnet geçirmenin eşiğine geliyorum
Çok tatlısınız ya rabbim yavrularımıza hayırlı ömürler versin
Benim 1 tane sizleri dinledikçe ikinciyi yapasım geldi
Ben okudukça ikinciyi yapasım kaçıyor sana nasıl istek geldi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…