Canım emziriyor sun çok normal.Ben hamileyken almam hiç sudem öyle düşünme. 40 ım çıkana kadar hamile kaldığım kiloya düşerim. Sonra alırım ben hep
Ben armut tipliyim.Ağzından bal damladı şuan bunu dedinyaaa :)
Bende alt fazla değil üst bel göbek meme fenaaa yürüyüş yapıyorum mutlaka işte o akşam nasıl olacak bakalım ben en çok akşamları yiyorum bi kolum devamlı ya buzdolabı yada benim kiler var orda :))Ben armut tipliyim.
Bende bile olduysa
Alt daha fazla inceldi.
Yani yağ nerde fazlaysa ora fazla inceliyor
Sporu aksatma.
Aksam 7 den sonra bişey yeme .
Karbonhidrat minimum tamamdır
O zaman senin füzeler büyümeye devam ederBende alt fazla değil üst bel göbek meme fenaaa yürüyüş yapıyorum mutlaka işte o akşam nasıl olacak bakalım ben en çok akşamları yiyorum bi kolum devamlı ya buzdolabı yada benim kiler var orda :))
Benimki ne tip oluyo yada tipsizmiyim bu halde galiba :))Ben armut tipliyim.
Bende bile olduysa
Alt daha fazla inceldi.
Yani yağ nerde fazlaysa ora fazla inceliyor
Sporu aksatma.
Aksam 7 den sonra bişey yeme .
Karbonhidrat minimum tamamdır
Füzelikden çıktı:) büyüdükçe sarktı yük şuanO zaman senin füzeler büyümeye devam eder
Elma tipi bence.Benimki ne tip oluyo yada tipsizmiyim bu halde galiba :))
O zaman if yap erisin yağlar.Füzelikden çıktı:) büyüdükçe sarktı yük şuan
Bunu duyduguma sevindimAaa baya küçülüyor
Emin ol
Ben 12 kilo vrdim gecen sene düğünüm vardi gelinlikte ince gorunmek için
Gercekten kilo verince insan ne giycegini takmiyo cunku vücudun o kadar guzellesiyo ki ne giysen harika duruyoSabırlı olmak lazım.
İlk 2 hafta zor geçer ama sonra alışıyor insan.
Canım ben 8 yılda aldim ,5 ayda verdim ve koruma için 14 ayım kaldı.
Ben kıskanan lari gördum mesela.
Mod düşürmeye çalışanları.
Hatta bir arkadaşımla mesafe koydum kıskandığı için
Ve inadına paylaşıyorum watsap profilde fotolarimi fit oldum filan yazıyorum
Diyorum ya özgüven en önemli şey
Parayla alınacak birşey değilmiş emekle alınıyor.
Birde eskiden kıyafet çanta o bu şu heves ederdim şimdi umrumda değil.
Aynada sadece emeğimi görüyorum
Herkes yan gelip yatarken ben deli gibi spor yapıp halılara sapır sapır ter akıttım.
Karbonhidrat yemedim upuzun zaman.
Ayy bu beni mutlu etti cunku daha doğurmam gereken cocuklar varBen hamileyken almam hiç sudem öyle düşünme. 40 ım çıkana kadar hamile kaldığım kiloya düşerim. Sonra alırım ben hep
Goguslerin kesinlikle kuculur benim kuculmustu.. ama sporu birakmadan git ki sarkma fazla olmasin.Ben zaten büyük memeliydim bu kilo alımıyla dev memelere sahip oldum ameliyat için herşeyi hazırladım ayarladım ama anksiyete ve panik atağım öne geçtizayıflayınca yine küçülür inş en çok onlar beni rahatsız eden
Tek çocukluyum ama bağırmayı geçtim bazen cinnet geçirmenin eşiğine geliyorumValla yazın hemen haydi dışarı çıkıyoruz diyip dikkatleri dağıtıyordum ama havalar soğudukça naparım bilmiyorum. Bu gün işte ortanca oğlana geldiler bi ara kek yaptık mercimek köfte yaptık öyle sakinleşti. 2 yaşındaki küçük olunca genelde uzun zamandır görmediği oyuncak çıkarıyorum falan dikkati dağılıyor. O zaten genelde elinde kek çubuk kraker falan oluyor. Ablası kendisininkini hızlıca yiyip onun elinden alıyor ona sinirleniyoronun dışında onun derdi bezi sürekli bezle kavga ediyor.
Bazen hiç bi çare bulamazsam cıyyak cıyyak bağırıyorumaaaa tabi bağırmamam lazım tek çocuklu arkadaşlar sakince çözüyor bu olayı
Ben okudukça ikinciyi yapasım kaçıyor sana nasıl istek geldi kızÇok tatlısınız yarabbim yavrularımıza hayırlı ömürler versin
Benim 1 tanesizleri dinledikçe ikinciyi yapasım geldi
O da bisey mi benim birincyi yapasim kaciyoTek çocukluyum ama bağırmayı geçtim bazen cinnet geçirmenin eşiğine geliyorum
Ben okudukça ikinciyi yapasım kaçıyor sana nasıl istek geldi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?