Aleyküm selam. Ödem o canım biliyorsun moral bozacak bişey yokSelâmun Âleyküm millet
Dün itibariyle adet oldum.. hemen artı gördum zaten ,
Kizlar sabah biraz fazla kacirdim sanki. Leslie yapmam lazim biri bana kalk desin
Yeminle bu mesaji bekliyodumHadi kalk bakalım. Totona göbeğine kalçana yapışmadan hemen erit o yediklerini
Bilmem kaşınıyorum sanırımTek çocukluyum ama bağırmayı geçtim bazen cinnet geçirmenin eşiğine geliyorum
Ben okudukça ikinciyi yapasım kaçıyor sana nasıl istek geldi kız
Hahaaa macera lazım canımO da bisey mi benim birincyi yapasim kaciyo
Kalk canım kalk oturmakla olmuyorKizlar sabah biraz fazla kacirdim sanki. Leslie yapmam lazim biri bana kalk desin
Bende ilk 96yla başlamıştım canım. Şimdi 70lerde debeleniyorum. Hala en az 10 kilom var vermem gereken. Yine de şuan ki halimle bile mutluyum diyebilirim. İnsanın psikolojisini çok etkiliyormuş bu kilolar onu çok iyi anladım.
Kalk kalk hadiKizlar sabah biraz fazla kacirdim sanki. Leslie yapmam lazim biri bana kalk desin
Allah hayırla tamamına erdirsin kucağına aldirsın inşallah canım9ay sonra inşallahhamileyim canım inşallah Rabbim nasip ederse doğumdan sonra sizleyim
e öyle laf duymamak için yeme o zaman ankacım menülere yorum bekliyoruzKızlar ben menülere yarından itibaren tam bakarım inşallah yiyip yiyip menü bakınca sen kendine bak dersiniz diye korkuyorum
Çok güzel22 Kasım Pazar
Kahvaltı 12.00
1 haş yumurta
4 parmak büyüklüğünde tost
1 zeytin
Az peynir
Akşam 17.00
1 tabak tavuk patates yemeği
Az pırasa tavası
30 dk tempolu yürüyüş
30 dk leslie boosted
5bin adım
buraya başlamakla iyi yaptın insanı motive ediyor yiyeceğin varsa da yiyemiyorsun aramıza hoşgeldin canım . Sabır ettikten sonra gerisi kolay inşallahDarısı başımıza inş ,bende önceki resimlerime bakıp kısa sürede nasıl bu hale geldim diye depresyona giriyorum
Bende öyleyimBen hamileyken almam hiç sudem öyle düşünme. 40 ım çıkana kadar hamile kaldığım kiloya düşerim. Sonra alırım ben hep
Teşekkür ederim canım hoşbuldumAllah hayırla tamamına erdirsin kucağına aldirsın inşallah canım
e öyle laf duymamak için yeme o zaman ankacım menülere yorum bekliyoruz
Senden menü bekliyoruz
lütfen
Çok güzsl
buraya başlamakla iyi yaptın insanı motive ediyor yiyeceğin varsa da yiyemiyorsun aramıza hoşgeldin canım . Sabır ettikten sonra gerisi kolay inşallah
Bende öyleyim
Ebeveynlik zahmetin içindeki rahmet olma çabasıdır diyor Hatice Kübra TongarO da bisey mi benim birincyi yapasim kaciyo
AminnnnEbeveynlik zahmetin içindeki rahmet olma çabasıdır diyor Hatice Kübra Tongar
Sen çocuklarını çok sever onları yük olarak görmeyip kaçmaya çalışmazsan rabbim de yardım ediyor her zaman canım
Rabbim layıkıyla eğitip büyütmeyi nasip etsin.
Evet canim benim 4 oglum varMuMu85 senin de mi 4 çocuğun var? Valla eli öpülesi kadınlarsınız. Seninkiler kaç yaşlarda?
Ben de seni seviyorumHem mumu benden daha iyi çocuk da yapıyor kariyer de diyet de
mumucuğum maşallah demek isterdim ama biliyorsun seni seviyorum demiyorum
Kendime güvenim geldi artik aynanin karsisinda daha cok vakit geciriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?