Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tek çocukluyum ama bağırmayı geçtim bazen cinnet geçirmenin eşiğine geliyorum

Ben okudukça ikinciyi yapasım kaçıyor sana nasıl istek geldi kız
Bilmem kaşınıyorum sanırım
O da bisey mi benim birincyi yapasim kaciyo
Hahaaa macera lazım canım
Kizlar sabah biraz fazla kacirdim sanki. Leslie yapmam lazim biri bana kalk desin
Kalk canım kalk oturmakla olmuyor bende kalkıyorum inşallah şimdi

Bi aksamda kilo verdikten sonra hayatinizda neler degisti onlari anlatirsiniz bana ve tabiki ilgilenenlere suukaa MuMu85 baska 15-20 kilo veren varmiydi aramizda?
Bende ilk 96yla başlamıştım canım. Şimdi 70lerde debeleniyorum. Hala en az 10 kilom var vermem gereken. Yine de şuan ki halimle bile mutluyum diyebilirim. İnsanın psikolojisini çok etkiliyormuş bu kilolar onu çok iyi anladım.

9ay sonra inşallah hamileyim canım inşallah Rabbim nasip ederse doğumdan sonra sizleyim
Allah hayırla tamamına erdirsin kucağına aldirsın inşallah canım
Kızlar ben menülere yarından itibaren tam bakarım inşallah yiyip yiyip menü bakınca sen kendine bak dersiniz diye korkuyorum
e öyle laf duymamak için yeme o zaman ankacım menülere yorum bekliyoruz
Senden menü bekliyoruz
lütfen

Çok güzel
Darısı başımıza inş ,bende önceki resimlerime bakıp kısa sürede nasıl bu hale geldim diye depresyona giriyorum
buraya başlamakla iyi yaptın insanı motive ediyor yiyeceğin varsa da yiyemiyorsun aramıza hoşgeldin canım . Sabır ettikten sonra gerisi kolay inşallah
Ben hamileyken almam hiç sudem öyle düşünme. 40 ım çıkana kadar hamile kaldığım kiloya düşerim. Sonra alırım ben hep
Bende öyleyim

Teşekkür ederim canım hoşbuldum

O da bisey mi benim birincyi yapasim kaciyo
Ebeveynlik zahmetin içindeki rahmet olma çabasıdır diyor Hatice Kübra Tongar
Sen çocuklarını çok sever onları yük olarak görmeyip kaçmaya çalışmazsan rabbim de yardım ediyor her zaman canım
Rabbim layıkıyla eğitip büyütmeyi nasip etsin.

Aminnnn

MuMu85 senin de mi 4 çocuğun var? Valla eli öpülesi kadınlarsınız. Seninkiler kaç yaşlarda?
Evet canim benim 4 oglum var 14-11-6-2
Hem mumu benden daha iyi çocuk da yapıyor kariyer de diyet de

mumucuğum maşallah demek isterdim ama biliyorsun seni seviyorum demiyorum
Ben de seni seviyorum ben senin eline su dökemem kendine haksizlik etme
Bi aksamda kilo verdikten sonra hayatinizda neler degisti onlari anlatirsiniz bana ve tabiki ilgilenenlere suukaa MuMu85 baska 15-20 kilo veren varmiydi aramizda?
Kendime güvenim geldi artik aynanin karsisinda daha cok vakit geciriyorum yürüyüsüm bile defisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…