- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Adaaacanım merhaba nasılsın ?
Bazen öyle oluyor sen toparlarsın inşallah kısır döngüye girmedenben iki gündür çok cozuttum çok moralim bozuldu ... yiyiorum yedikçe sinir oluyorum
iyiyim canım çok şükür , canlı derslerle boğuşuyoruzAdaaaİyiyim canım şükür sen nasılsın kızın napıyor ? Gördüğüme sevindim
Bazen öyle oluyor sen toparlarsın inşallah kısır döngüye girmeden
Allah yardımcınız olsun baya zor oldu canlı dersler kimle konuşsam bunalımdaiyiyim canım çok şükür , canlı derslerle boğuşuyoruzşuan kızım derste bende buraya takıldım .. senin kuzular nasıl ?
tam başlıyorum diyete aslında diyet demiyorum sağlıklı beslenmeye sonra bozuyorum ne olacak bu halim bilmiyorum
Olsun zararlı şeyler yemekten iyidir yine dediyet değişik bi psikoloji yememeye şartlandırdıkça yiyesin geliyo içinden bi ses hep bişiler ye diyo ben şimdi ev yoğurduna biraz meyve doğradım tarçın döktüm az yiyorum
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım,
Yaşadığımız il, boyumuz ve hedef kilomuz aynı. :) Kendim yazıyormuş gibi hissettim :)
Valla bende saskinim evet yaptim amq nasil bende bilmiyomYazdım on dakika okudumsen bunu yaptın mı gerçekten
Allah kabul etsin canimBen niyetliyim bu gün bi halsizlik çöktü ya uzanayım uyuturlar inşallah. Kargo hala gelmedi sinirlerim bozuldu
Amin amin ecmain :)Neee 4 erkek mi? Bende de 2 varAllah yardımcın olsun
amin canım amin bide haftada 2 saat özel ders aldırıyorum ......... yoksa evde eba ile olacak gibi değil. benimlede bir yere kadar en azından disipline girdik eylül ayının başından beri ders aldırıyorum....Allah yardımcınız olsun baya zor oldu canlı dersler kimle konuşsam bunalımda
Benimkiler de iyi şükür , kızımı 4-6 yaş kuran kursuna yazdırmıştım bir ay gitti kapandı tekrar açıldı , ama korkuyorum gönderemiyorum.. 1 saat etkinlik yapıyoruz öyle günlerimiz geçiyor.
sen yine çok almamışsın birde bana baksana
Kesinlikle öyle tabi arkadaşların dediği gibi aslında diyet değil saglıklı beslenmeOlsun zararlı şeyler yemekten iyidir yine de
Diyet topiğindeyiz canooooo] kanalıma destek olur musunuz
Amin herkesin yardımcısı olsun inşallahamin canım amin bide haftada 2 saat özel ders aldırıyorum ......... yoksa evde eba ile olacak gibi değil. benimlede bir yere kadar en azından disipline girdik eylül ayının başından beri ders aldırıyorum....
şu aralar göndermemekle iyi yapmışsın canım çoook yayılmış hastalık Rabbim yardımıcımız olsun inşallahgrip yok artık direkt herkes kovid teşhisi koyuluyormuş...
yine istersek hep beraber başarır veririz... benim şuan tedirginliğim aman direncim düşmesin diye bir iki tık fazla yiyorum....
Sağol canım çok borcum var haftada 2 bari tutayım dedimAllah kabul etsin canım
Sağol canım uykuyu kim kaybetmiş de ben bulucam öyle bi hayaldi esti geçtiAllah kabul etsin canım uyuyabilirsin inşallah
Neyse olan olmuş önümüzdeki günlere bakalım uzak kalma öyle durumda buraya gel hemen ben zaten 7/24 burda sayılırımSuçluyum kabul ediyorum :)
Hafta sonu yediğim 5-6 bisküvi, gece 10'dan sonra sahanda yumurta yemem ve çeyrek ekmek gömmem tamamen regl olmanın verdiği bir huzurla olmuştur. 10 gün sarkması nedeniyle aşırı gergindim.
Ama bu sabah itibariyle eski halime döndüm. Ekmeği alıp tereyağına girişecektim ki, yavaşça yerlerine bıraktım. Öğlen de ekmek yemedim. Biraz pilav yiyerek dengeledim.
Eti puf ne ama ya helalliği bile şüpheli bari kaliteli bişey yiyin de değsin1 soda ve küçük bi eti puf yedim şekerim düştü :)))
Aynen canım bende bazı haftalar pazartesi perşembe niyetleniyorum adet zamanındayım ara verdim şu an borçları ödemek için iyi bir zaman rabbim kabul etsin inşallahSağol canım çok borcum var haftada 2 bari tutayım dedim
Sağol canım uykuyu kim kaybetmiş de ben bulucam öyle bi hayaldi esti geçti
Neyse olan olmuş önümüzdeki günlere bakalım uzak kalma öyle durumda buraya gel hemen ben zaten 7/24 burda sayılırım
Eti puf ne ama ya helalliği bile şüpheli bari kaliteli bişey yiyin de değsinçok üzülüyorum ben cipstir, eti puftur, jelibondur görünce
Bişey dicem bu videonun amacı ne] kanalıma destek olur musunuz
İştah açmakBişey dicem bu videonun amacı ne
Peki burda diyette insanlar nefs savaşı verirken iştah açmanın amacı neİştah açmak
Ben başlığı kilo almak diye gördüm kusura bakmayın yaPeki burda diyette insanlar nefs savaşı verirken iştah açmanın amacı ne
Ben başta tarif sandım baktım löp löp yerken video çekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?