Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hosgeldin canim , apayi yapan benim 9 seviyelik bi beslenme programi internete can simidi 1 diye yazarsan ilk seviye cikiyo ordan digerlerine bakabilirsin biraz uzun anlatmasi zor

Anka ortmenim böögüünn plank var mı
Var çocuuuummmm
Şu anlar zorlayabilir belki ilerde canım
Harika

Son düzenleme:
Bacak bel ağrısı çok net belirti oluyor canım. Öyle bir hastalık ki herkesi farklı etkiliyor. Benim de tüm süreçte ara ara max 37 derece ateşim oldu.
Hemen bir test yaptırsanız çok iyi olur.

Hoşgeldin canım,

Yaşadığımız il, boyumuz ve hedef kilomuz aynı. :) Kendim yazıyormuş gibi hissettim :)

Ben tek çocukla bile cıyaklıyorum. Ya babası yetişiyor yardımına, ya da teyzesi. Onlar da olmasa kızımla oturup beraber ağlayacağım.

Evet canim benim 4 oglum var 14-11-6-2

Ben de seni seviyorum ben senin eline su dökemem kendine haksizlik etme

Kendime güvenim geldi artik aynanin karsisinda daha cok vakit geciriyorum yürüyüsüm bile defisti
Neee 4 erkek mi? Bende de 2 var Allah yardımcın olsun

Suçluyum kabul ediyorum :)
Hafta sonu yediğim 5-6 bisküvi, gece 10'dan sonra sahanda yumurta yemem ve çeyrek ekmek gömmem tamamen regl olmanın verdiği bir huzurla olmuştur. 10 gün sarkması nedeniyle aşırı gergindim.
Ama bu sabah itibariyle eski halime döndüm. Ekmeği alıp tereyağına girişecektim ki, yavaşça yerlerine bıraktım. Öğlen de ekmek yemedim. Biraz pilav yiyerek dengeledim.

Bacak bel ağrısı çok net belirti oluyor canım. Öyle bir hastalık ki herkesi farklı etkiliyor. Benim de tüm süreçte ara ara max 37 derece ateşim oldu.
Hemen bir test yaptırsanız çok iyi olur.
Bugün gittim özelde test verdim, bakalım yarın veya öbür gün çıkacak sonuç.. çocuklar daha iyiler ateşleri düştü gibi ben de o nedenle daha iyi hissediyorum

ben iki gündür çok cozuttum çok moralim bozuldu ... yiyiorum yedikçe sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…