Hosgeldin canim , apayi yapan benimBurda mesajları okurken biri Ahmet apanın yitik şifasını yaptığını söylemişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum yapanlar bilgi verebilir mi acaba ?
Anka bu benim yapabileceğim bişey mi ?
sen yitik şifayı da beni de bilirsin
Yazdım on dakika okudumHosgeldin canim , apayi yapan benim9 seviyelik bi beslenme programi internete can simidi 1 diye yazarsan ilk seviye cikiyo ordan digerlerine bakabilirsin biraz uzun anlatmasi zor
Var çocuuuummmm
Şu anlar zorlayabilir belki ilerde canımBurda mesajları okurken biri Ahmet apanın yitik şifasını yaptığını söylemişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum yapanlar bilgi verebilir mi acaba ?
Anka bu benim yapabileceğim bişey mi ?
sen yitik şifayı da beni de bilirsin
Harika
Allah kabul etsin canımBen niyetliyim bu gün bi halsizlik çöktü ya uzanayım uyuturlar inşallah. Kargo hala gelmedi sinirlerim bozuldu
Bacak bel ağrısı çok net belirti oluyor canım. Öyle bir hastalık ki herkesi farklı etkiliyor. Benim de tüm süreçte ara ara max 37 derece ateşim oldu.Ben çok endişeliyim, bakıcımız korona oldu
Bugün bende de bacak bel ağrısı bAşladı çok şiddetli. Ateş de 37..
Kızım uyumuyor, 1 yaşında ona da kesin bulaşmıştır.. ateş vs yok kızımda ama bi huzursuz..
İnş çabuk atlatırız
Hoşgeldin canım,Hoşbuldum canım
Ankara’da yaşıyorum 170 cm boyum var kilomu yarın sabah aç karnına tartılıp ileteceğim canım güncel kilomu net bilmiyorum(bir kaç haftadır tartılmaya cesaretim yoktu)
Hedef kilom inşallah 65yarın itibari ile inşallah sizlerle güzel bir yolda ilerleyebilirim
Allah kabul etsin canım uyuyabilirsin inşallahBen niyetliyim bu gün bi halsizlik çöktü ya uzanayım uyuturlar inşallah. Kargo hala gelmedi sinirlerim bozuldu
Ben tek çocukla bile cıyaklıyorum. Ya babası yetişiyor yardımına, ya da teyzesi. Onlar da olmasa kızımla oturup beraber ağlayacağım.Valla yazın hemen haydi dışarı çıkıyoruz diyip dikkatleri dağıtıyordum ama havalar soğudukça naparım bilmiyorum. Bu gün işte ortanca oğlana geldiler bi ara kek yaptık mercimek köfte yaptık öyle sakinleşti. 2 yaşındaki küçük olunca genelde uzun zamandır görmediği oyuncak çıkarıyorum falan dikkati dağılıyor. O zaten genelde elinde kek çubuk kraker falan oluyor. Ablası kendisininkini hızlıca yiyip onun elinden alıyor ona sinirleniyoronun dışında onun derdi bezi sürekli bezle kavga ediyor.
Bazen hiç bi çare bulamazsam cıyyak cıyyak bağırıyorumaaaa tabi bağırmamam lazım tek çocuklu arkadaşlar sakince çözüyor bu olayı
Neee 4 erkek mi? Bende de 2 varEvet canim benim 4 oglum var14-11-6-2
Ben de seni seviyorumben senin eline su dökemem kendine haksizlik etme
Kendime güvenim geldi artik aynanin karsisinda daha cok vakit geciriyorumyürüyüsüm bile defisti
Bugün gittim özelde test verdim, bakalım yarın veya öbür gün çıkacak sonuç.. çocuklar daha iyiler ateşleri düştü gibi ben de o nedenle daha iyi hissediyorumBacak bel ağrısı çok net belirti oluyor canım. Öyle bir hastalık ki herkesi farklı etkiliyor. Benim de tüm süreçte ara ara max 37 derece ateşim oldu.
Hemen bir test yaptırsanız çok iyi olur.
Suçluyum kabul ediyorum :)
Hafta sonu yediğim 5-6 bisküvi, gece 10'dan sonra sahanda yumurta yemem ve çeyrek ekmek gömmem tamamen regl olmanın verdiği bir huzurla olmuştur. 10 gün sarkması nedeniyle aşırı gergindim.
Ama bu sabah itibariyle eski halime döndüm. Ekmeği alıp tereyağına girişecektim ki, yavaşça yerlerine bıraktım. Öğlen de ekmek yemedim. Biraz pilav yiyerek dengeledim.
ben iki gündür çok cozuttum çok moralim bozuldu ... yiyiorum yedikçe sinir oluyorumBende kahvaltı mı 10:30 da yapmıştım 14 de acıkmaya başladım ..
Saçma şeylere saldırmamak için ıspanak vardı hemen onu pişirdim yedim
Ama canım fena tatlı çekiyor..
Namazı kılıp Türk kahvesi içeceğim inşallah keser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?