Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazen abur cubur kaçamağı oluyo

Bazen abur cubur kaçamağı oluyo
Olsun canım olabilir tabii ki ama helalliği şüpheli olanlar olmasın müslüman ne yediğini bilmeli diye düşünüyorum. Yani naçizane ben arkadaşın olarak uyarayım sen yine kendin bilirsin tabii ki yanlış anlama

Bi de kızım sana söyledim gelinim sen anla olur belki

Son düzenleme:
anladım evet çok haklısınız çok arada birdi artık onuda yemicem :) gelinlerrrr duyun :)))

anladım evet çok haklısınız çok arada birdi artık onuda yemicem :) gelinlerrrr duyun :)))
Ben de eskiden çok yerdim. En büyük eğlencem kolayla bu dikey yuvarlak kutudaki cipsler var ya oydu
Sonra gimdesi duydum araştırdım şok oldum yaaa resmen bir çok ürünle beraber bir domuz yemişizdir dedim yıllardır helalliği şüpheli hiç bir şeyi yememeye çalışıyorum. Elimden geldiğince her şeyi evde yapmaya çalışıyorum artık.

Yok ben öyle çok değil ama arada en çok çukulata

A aaaa
Bırakın çikolataları falan

hareket edin
leslie yapın
ip atlayın hanımlar

Not:15 Dk Leslie yapınca ben

Bravo sister hizli bir giris yaptin. Ben 20 dk eliptik yaptim nöbete gelecegim icin kendimi cok yormak istemedim. Ayrica adimlarimi da artirmaya calisiyorum. Senin icinde firsat buldukca ziplarim oldugum yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…