Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ankanın dediği gibi bi kan değerlerine baktır istersen. Ama haklısın bu süreç en çok sizi yordu. Eşinin olmaması da seni çok etkilemiş belli ki. Ben eşim yokken olumlu anlamda etkilenme oluyor da sende durum farklı

Kahvaltida 2 haslanmis yumurta 2 salatalik 6 zeytin kibrit kutusu kadar peynir ve el buyuklugunde ekmek yedim fazlami olmus sizce
Hele gardaş kimsen nesen bilmiyoz Önce bi selam vereydin keşke Aslında normal bir kahvaltı fazla değil ama boyun kilon kaç, kaç öğün yiyorsun, akşam günün geri kalanında ne yiyeceksin onlar önemli. Kahvaltı tek başına değerlendirilmez.

Dünki menüm:
Sabah: 1 yumurta, domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 dilim kaşar
Öğle: 2 dilim kıymalı pide+ayran+salata
Akşam: Balık+salata+1 dilim ekmek
Ara: Orta türk kahvesi

Su: 1 lt
Spor: 6000 adım yürüyüş

Ben emine 24 yasindayim 96 kilo ve 165 boyundayimm ilk günüm bugun

Mrb bize katilmak istermisin? Kahvalti ici fazla deil yediklerin ama aksama ne yiyeceksin o da önemli. Aksama tam menü ve spor yazarsan daha dogru degerlendirme yapariz.
Katilmak isterim tabiki leslienin 45 dk lik yuruyus videosu var onla yuruyus yapmayi dusunuyorum aksamada patates yemegiyle hazir corba ekmeksiz bi sekilde

Ben çok beğendim afiyet olsun.
Ben emine 24 yasindayim 96 kilo ve 165 boyundayimm ilk günüm bugun
Ben de 28 yaşındayım 95 kiloyum 160 boyum var. Kilolarımız yakın , yarış gibi yaparız istersen motivasyon için canım

Anka bi kere de seninle deneyeyim, olur mu?

Boy: 168
Kilo: En son 73 falandı. Şu an bilmiyorum ama ilk tartıldığımda yazacağım.
Hedef: 58

Karatay diyeti yapmıştım geçen sefer. Becerebilirsem yine karatay yapmayı planlıyorum.
Başlangıcım yarın olacak, bugün kahvaltı edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…