Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gel sen de benimle yaris motive olurum diyosan istersen ben de 71.2 yim.
Tamam o zaman tüm takım yarışıyoruz , tabi herkese yorum yapıyoruz ama üçümüz birbirimizin menü spor sularına dikkat ediyoruz.
anlaştık mı

spor adım yarışı da yapalım isterseniz
Hadi bakalim hayirli olsun

Selam kızlar nasılsınız bakalım
Ben akşam regl oldum inanılmaz şiddetli ağrım var. Karnıma sırtıma bıçaklar saplıyorlar sanki. Akşam bi de aşırı üşüdüm. Hiç böyle olmazdım hayırdır inşallah. Magnezyum alacağım 1 den sonra bakalım faydası olur inşllah.

Kahvaltida 2 haslanmis yumurta 2 salatalik 6 zeytin kibrit kutusu kadar peynir ve el buyuklugunde ekmek yedim fazlami olmus sizce
Hoş geldin canım hep bi Konyalı gelsin istemişimdir.
Afiyet olsun canım ama o orfa kahvedeki bi gıdım şeker var ya bütün yağ yakımını durduruyor. 1 litre su çok az adım güze diğerleri güzel
Ben emine 24 yasindayim 96 kilo ve 165 boyundayimm ilk günüm bugun
Tekrar hoş geldin canım. her gün menü spor paylaşıyoruz gerisi sohbet muhabbet burda
Her ocak ve temmuzda bakiliyor cnm bize rutin olarak.
Anladım canım d vitamini eksikliği ve kansızlık da böyle depresif hissettiriyor ondan sordum canım.
Günaydın kızlar

Anka iyimisin canım sesin çıkmadı
Sağol canım yazdım yukarda regl oldum
Hoş geldin canım
Evet karatay hem güzel verdiriyor hem psikolojik olarak da güzel hissettiriyor. Kolaylıklar diliyorum canım

Geçmiş olsun iyi olursun inşallah

Geçer inşallah canım ya Ben regl ağrısı nedir pek bilmem biraz bel ağrım oluyor sadece

Dvit eksikligi kronik zaten cnm. Ama kan konusunda sikintim yok. Cok sükür.

Dvit eksikligi kronik zaten cnm. Ama kan konusunda sikintim yok. Cok sükür.
Neden kronik diyip kenara atıyorsun canım. İlaç kullansan düzenli yükseldiği kadar yükselsin. Dvit eksik olunca zayıflamak çok zor oluyor. Hayatı resmen çekilmez oluyor insanın. Benim de 4 tü ilaçla 20 e yükseldi. Doktor hala düşük dedi ama onda bile hayatımda çok şey değişti. Ayda 1 ampul iç hiç değilse.

Geçmiş olsun bende regl ilk günü çok ağrılı geçer rezene iç iyi geliyo

Ben dün menü yazmadım galiba

11:30 2 yumurtalı omlet 1 dilim TB ekmek közlenmiş biber 1 mandalina

18:00 1 tabak kuru fasulye yarım tabak bulgur pilavı ayran

Aralarda bol bol çay kahve su
spor olarak ekstradan 5000 adım attım. Sauna eşofmanlarımla haşır huşur haşır huşur başım aşrıdı resmen sesinden

Bende şüpheleniyorum bu d vitaminden don zamanlarda yorgun kalkmak saç dökülmesi şişkinlik bi baktırmak gerek ama hastaneye gitmeyede korkuyor insan ezberede içmek olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…