- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Benimle de yaris. Bende 98 kiloydm cuma.
Tamam o zaman tüm takım yarışıyoruz , tabi herkese yorum yapıyoruz ama üçümüz birbirimizin menü spor sularına dikkat ediyoruz.Aaa cok iyi olur valla☺
Gel sen de benimle yaris motive olurum diyosan istersenAnka bi kere de seninle deneyeyim, olur mu?
Boy: 168
Kilo: En son 73 falandı. Şu an bilmiyorum ama ilk tartıldığımda yazacağım.
Hedef: 58
Karatay diyeti yapmıştım geçen sefer. Becerebilirsem yine karatay yapmayı planlıyorum.
Başlangıcım yarın olacak, bugün kahvaltı edemedim.
Hadi bakalim hayirli olsunTamam o zaman tüm takım yarışıyoruz , tabi herkese yorum yapıyoruz ama üçümüz birbirimizin menü spor sularına dikkat ediyoruz.
anlaştık mı
spor adım yarışı da yapalım isterseniz
Güzel canım afiyet olsun.Dünki menüm:
Sabah: 1 yumurta, domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 dilim kaşar
Öğle: 2 dilim kıymalı pide+ayran+salata
Akşam: Balık+salata+1 dilim ekmek
Ara: Orta türk kahvesi
Su: 1 lt
Spor: 6000 adım yürüyüş
Hoş geldin canım hep bi Konyalı gelsin istemişimdir.Kahvaltida 2 haslanmis yumurta 2 salatalik 6 zeytin kibrit kutusu kadar peynir ve el buyuklugunde ekmek yedim fazlami olmus sizce
Afiyet olsun canım ama o orfa kahvedeki bi gıdım şeker var ya bütün yağ yakımını durduruyor. 1 litre su çok az adım güze diğerleri güzelDünki menüm:
Sabah: 1 yumurta, domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 dilim kaşar
Öğle: 2 dilim kıymalı pide+ayran+salata
Akşam: Balık+salata+1 dilim ekmek
Ara: Orta türk kahvesi
Su: 1 lt
Spor: 6000 adım yürüyüş
Tekrar hoş geldin canım.Ben emine 24 yasindayim 96 kilo ve 165 boyundayimm ilk günüm bugun
Anladım canım d vitamini eksikliği ve kansızlık da böyle depresif hissettiriyor ondan sordum canım.Her ocak ve temmuzda bakiliyor cnm bize rutin olarak.
Sağol canım yazdım yukarda regl oldum
Hoş geldin canımAnka bi kere de seninle deneyeyim, olur mu?
Boy: 168
Kilo: En son 73 falandı. Şu an bilmiyorum ama ilk tartıldığımda yazacağım.
Hedef: 58
Karatay diyeti yapmıştım geçen sefer. Becerebilirsem yine karatay yapmayı planlıyorum.
Başlangıcım yarın olacak, bugün kahvaltı edemedim.
Geçmiş olsun iyi olursun inşallahSelam kızlarnasılsınız bakalım
Ben akşam regl oldum inanılmaz şiddetli ağrım var. Karnıma sırtıma bıçaklar saplıyorlar sanki. Akşam bi de aşırı üşüdüm. Hiç böyle olmazdım hayırdır inşallah. Magnezyum alacağım 1 den sonra bakalım faydası olur inşllah.
Geçer inşallah canım yaSelam kızlarnasılsınız bakalım
Ben akşam regl oldum inanılmaz şiddetli ağrım var. Karnıma sırtıma bıçaklar saplıyorlar sanki. Akşam bi de aşırı üşüdüm. Hiç böyle olmazdım hayırdır inşallah. Magnezyum alacağım 1 den sonra bakalım faydası olur inşllah.
Dvit eksikligi kronik zaten cnm. Ama kan konusunda sikintim yok. Cok sükür.Hoş geldin canım hep bi Konyalı gelsin istemişimdir.
Afiyet olsun canım ama o orfa kahvedeki bi gıdım şeker var ya bütün yağ yakımını durduruyor. 1 litre su çok az adım güze diğerleri güzel
Tekrar hoş geldin canım.her gün menü spor paylaşıyoruz gerisi sohbet muhabbet burda
Anladım canım d vitamini eksikliği ve kansızlık da böyle depresif hissettiriyor ondan sordum canım.
Sağol canım yazdım yukarda regl oldum
Hoş geldin canım
Evet karatay hem güzel verdiriyor hem psikolojik olarak da güzel hissettiriyor. Kolaylıklar diliyorum canım
o orfa kahvedeki bi gıdım şeker var ya bütün yağ yakımını durduruyor. 1 litre su çok az adım güze diğerleri güzel
Sağol canım. Benim de kasıklarımda bi sızı olurdu hiç böyle bi ağrı yaşamadım ben de anlamadım kıvrandırdı sabaha kadar.Geçer inşallah canım yaBen regl ağrısı nedir pek bilmem biraz bel ağrım oluyor sadece
Off sen onu bana sor. Bekarligimda o günlerim eziyet olurdu banaGeçer inşallah canım yaBen regl ağrısı nedir pek bilmem biraz bel ağrım oluyor sadece
Bilmiyor muydun? Aylık yazılı yapıcam artık yazdıklarımdan
Neden kronik diyip kenara atıyorsun canım. İlaç kullansan düzenli yükseldiği kadar yükselsin. Dvit eksik olunca zayıflamak çok zor oluyor. Hayatı resmen çekilmez oluyor insanın. Benim de 4 tü ilaçla 20 e yükseldi. Doktor hala düşük dedi ama onda bile hayatımda çok şey değişti. Ayda 1 ampul iç hiç değilse.Dvit eksikligi kronik zaten cnm. Ama kan konusunda sikintim yok. Cok sükür.
Geçmiş olsun bende regl ilk günü çok ağrılı geçer rezene iç iyi geliyoSelam kızlarnasılsınız bakalım
Bende şüpheleniyorum bu d vitaminden don zamanlarda yorgun kalkmak saç dökülmesi şişkinlik bi baktırmak gerek ama hastaneye gitmeyede korkuyor insan ezberede içmek olurmukiNeden kronik diyip kenara atıyorsun canım. İlaç kullansan düzenli yükseldiği kadar yükselsin. Dvit eksik olunca zayıflamak çok zor oluyor. Hayatı resmen çekilmez oluyor insanın. Benim de 4 tü ilaçla 20 e yükseldi. Doktor hala düşük dedi ama onda bile hayatımda çok şey değişti. Ayda 1 ampul iç hiç değilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?