Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gecmis olsun canim

Bende şüpheleniyorum bu d vitaminden don zamanlarda yorgun kalkmak saç dökülmesi şişkinlik bi baktırmak gerek ama hastaneye gitmeyede korkuyor insan ezberede içmek olurmuki
Sağlık ocağında baktırabilirsin. Kansızlık ve b12 eksikliğinde de bu şikayetler görülüyor. Kimse olmuyor zaten giriyorsun direk kan vercem diyorsun verip çıkıyorsun. 15 dakika falan sürdü benim işim.

Sağlık ocağı bizim artık d vitamine bakmıyomuş akşam kendi doktoruma gideyim ben baktırayım kilo verme duruyosa kötü çünkü bu eksiklikte motive olmaya başladım çünkü sizlerle konuşmakda bana iyi geliyo bu yönde birlikte başarabiliriz

Bi ara bize de öyle demişlerdi. Sonra doktor değişti yok öyle bişey bakıyoruz dedi. Çok etkiliyor canım. Ne mutlu bize faydamız oluyorsa

Kızlar sanki bir ara farmasi kahveden bahsediyordunuz kullandınız mı nasıl önerir misiniz hep alayım diyordum ama bir türlü nasip olmadı fikriniz nedir ?

Kızlar sanki bir ara farmasi kahveden bahsediyordunuz kullandınız mı nasıl önerir misiniz hep alayım diyordum ama bir türlü nasip olmadı fikriniz nedir ?
Ay benim diyetisyen o da granül kahve kullanma dedi ama ben aldım yine de ya benim iştahımı kesiyor en azından diyete alışana kadar içeceğim. Bi de farmasinin form çayını aldım. Gelmedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…