- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Gecmis olsun canimSelam kızlarnasılsınız bakalım
Ben akşam regl oldum inanılmaz şiddetli ağrım var. Karnıma sırtıma bıçaklar saplıyorlar sanki. Akşam bi de aşırı üşüdüm. Hiç böyle olmazdım hayırdır inşallah. Magnezyum alacağım 1 den sonra bakalım faydası olur inşllah.
Benim de sürekli d vit eksik cikiyo biktim artik yaBende şüpheleniyorum bu d vitaminden don zamanlarda yorgun kalkmak saç dökülmesi şişkinlik bi baktırmak gerek ama hastaneye gitmeyede korkuyor insan ezberede içmek olurmuki
Takviye şart canımBenim de sürekli d vit eksik cikiyo biktim artik ya
Sağlık ocağında baktırabilirsin. Kansızlık ve b12 eksikliğinde de bu şikayetler görülüyor. Kimse olmuyor zaten giriyorsun direk kan vercem diyorsun verip çıkıyorsun. 15 dakika falan sürdü benim işim.Bende şüpheleniyorum bu d vitaminden don zamanlarda yorgun kalkmak saç dökülmesi şişkinlik bi baktırmak gerek ama hastaneye gitmeyede korkuyor insan ezberede içmek olurmuki
Ben sana hatırlatırımVitaminlerden konusmussunuz sanirim, benimde evde spurilina die k vitaminim var ama icmeyi unutuyoum ya
Kullaniyorum bitince yine ayni. Sanirim devamli kullanmak lazimTakviye şart canım
Sağol canım sen nasıl oldun
Bugün iyiyim canım bende reglden dolayı rahatsızdım çok şükür bugün iyiyimSağol canım sen nasıl oldun
Sağlık ocağı bizim artık d vitamine bakmıyomuşSağlık ocağında baktırabilirsin. Kansızlık ve b12 eksikliğinde de bu şikayetler görülüyor. Kimse olmuyor zaten giriyorsun direk kan vercem diyorsun verip çıkıyorsun. 15 dakika falan sürdü benim işim.
Yani şekersizin iyi olduğunu biliyordum da yağ yakımını durdurduğundan haberim yoktu ağlamak istiyorum şu anBilmiyor muydun? Aylık yazılı yapıcam artık yazdıklarımdan
Biz kadınların hayatı ne kadar zor yaBugün iyiyim canım bende reglden dolayı rahatsızdım çok şükür bugün iyiyim
Aynen canımBiz kadınların hayatı ne kadar zor yaneyse şükürü bırakmayayım inşallah
Bi ara bize de öyle demişlerdi. Sonra doktor değişti yok öyle bişey bakıyoruz dedi. Çok etkiliyor canım. Ne mutlu bize faydamız oluyorsaSağlık ocağı bizim artık d vitamine bakmıyomuşakşam kendi doktoruma gideyim ben baktırayım kilo verme duruyosa kötü çünkü bu eksiklikte motive olmaya başladım çünkü sizlerle konuşmakda bana iyi geliyo bu yönde birlikte başarabiliriz
Sagol canim benim, ac karnina almak gerekiyo ya o yüzden oluyo daha cokBen sana hatırlatırım
Ay benim diyetisyen o da granül kahve kullanma dedi ama ben aldım yine de ya benim iştahımı kesiyor en azından diyete alışana kadar içeceğim. Bi de farmasinin form çayını aldım. Gelmedi dahaKızlar sanki bir ara farmasi kahveden bahsediyordunuz kullandınız mı nasıl önerir misiniz hep alayım diyordum ama bir türlü nasip olmadı fikriniz nedir ?
Bi ara bize de öyle demişlerdi. Sonra doktor değişti yok öyle bişey bakıyoruz dedi. Çok etkiliyor canım. Ne mutlu bize faydamız oluyorsa
Kabul ediyorum.Gel sen de benimle yaris motive olurum diyosan istersenben de 71.2 yim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?