- 25 Kasım 2020
- 11
- 9
- 36
- 38
Merhaba ben iki çocuk annesiyim. Yeni üye oldum foruma :) 54 kilo 1.66 boyum Farmasi kahveleri gerçekten kilo vermeye yardımcı oluyorKızlar sanki bir ara farmasi kahveden bahsediyordunuz kullandınız mı nasıl önerir misiniz hep alayım diyordum ama bir türlü nasip olmadı fikriniz nedir ?
Ooo süpersinBu gün naptım önce sauna eşofman giydim üstüme başka eşaofman giyidim robocop gibi olmuş olabilirim ama ses yalıtımı oldu mu oldu
Canım öncelikle kendini sakinleştir. Bu gibi durumları 6-7 yıl önce yaşadım. Pişmanlıklarım kırgınlıklarım affedemediklerim o kadar fazlaydı ki. Baktım bunları içimde büyüterek SADECE kendime zarar veriyorum. Vazgeçtim. Affettim. O kişiyi, durumları affet. Zamanla o kişileri düşündükçe hiç bir şey hissetmemeye başlayacaksın. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.Adının hakkini vererek yaşayan bir ben varimdir herhaldeiçimde afedemedigim şeyler. Kırgın olduğum şeyler... Şu iki gündür yoğun bir mutsuzluk içindeyim..
Kız mezun olunca havaya giriliyor
O ne demek canım burda mezun etmek gibi bir durum yok ki kafam basmadı
Uyumadı mı seninkiler?O ne demek canım burda mezun etmek gibi bir durum yok ki kafam basmadı
Yok uyumadılar uyurlar inşallahUyumadı mı seninkiler?
Adaçayı ıhlamur ne bilim papatya filan çay içirYok uyumadılar uyurlar inşallah
Biberli balsam selülitli bölgeye günde 2 defa uygulayın 21 gün sonra incelme farkedEceksinizFarmasiden kahve, form çayı, ve acı biber kremi sipariş verdim
Ihlamur anason rezene melisa falan denedim de papatya denemedim bi ara onu da denerimAdaçayı ıhlamur ne bilim papatya filan çay içir
TeşekkürlerBiberli balsam selülitli bölgeye günde 2 defa uygulayın 21 gün sonra incelme farkedEceksinizhatta tek taraflı uygularsanız aradaki farkı çok net görürsünüz o balsam mucizevi bir ürün
Benim bir arkadaş kendi içerdi akşam genelde eşiyle sakinleştirici etkisi var diye.Ihlamur anason rezene melisa falan denedim de papatya denemedim bi ara onu da denerim
Tamam canım. Teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Ben de ceviz aldım bişey olursa direk 2 tane atarım diye. Leblebi daha iyi fikir.Tuzlu cubuk, leblebi tarzi birseyler al cnm. Kan sekeriyle birlikte tansiyonda düsüyor o yuzden bas dönmeleri denge kayiplari ortaya cikiyor. Sekerli yiyeceklerde kan sekerini bir anda yukseltecegi ve ayni hizda yine düsürecegi icin cok önerilmez.
Ada çayı hasta falan olursa 1-2 bardak içilebilir ama erkeklerin çok sık kullanması önerilmez canım aklında olsun.Benim bir arkadaş kendi içerdi akşam genelde eşiyle sakinleştirici etkisi var diye.
Adaçayı da antiviral etkisi olduğu için bir dönem oğlana içirdim.
Gargara yaptık.Bazen ben içerim adaçayı alıştık biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?