- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Icine limon falan katsan da denesen canim?Ben iş yerindeyim.
2200 adım yürüdüm öğle yemeği sonrası sadece bu şimdilik.
1 lt de su bitirebildim (hiç su içemeyen ben)
Esim katmer almis gelmis yiyelim diye tutturdu sinir krizine girdim yaLeslie yapmayı düşünüyordum ama hiç halim kalmadıBugünlükte böyle olsun
Resmen sabote ediyor.Esim katmer almis gelmis yiyelim diye tutturdu sinir krizine girdim yacanim çeksin diye videolar izletiyo bide
Geçmiş olsun canım iyisindir inşallahDün işten eve gelirken birdenbire kan şekerim düştü. Kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam. Yolda bahçe duvarının üzerine oturdum 10 dakika kadar, sonra da eve geldim. Tüm akşam da kafam böyle sünger gibiydi. Oysaki öğlen yemeğini de baya doyurucu yemiştim. Bu tarz acil kan şekeri düşüşleri için bir şeyler bulundurmam gerek yanımda.
Önerileriniz var mı acaba?
Afiyet olsun canımKahvaltı 11:00
2 haş yumurta
9 zeytin
1 etimek
1 kk peynir
Maydanoz tere marul
14:30 2 kuru incir 10 fındık
Akşam 17:00
1 kepçe bamya yemeği
3 yk bulgur pilavı
2 bardak ayran
Salata
1 lahmacun
20:00 Türk kahvesi 1 kare çikolata
2 lt su
10.000 adım
Kahvaltı ; peynir,zeytin, 1 haşlanmış yumurta , roka , nar suyu
Ara ; türk kahve, kuruyemiş
Akşam ; bol salata dolmabiber
Gelecek saatlerde acıkırsam yoğurt yicem
Bol su
Yürüyüş
Esim katmer almis gelmis yiyelim diye tutturdu sinir krizine girdim yacanim çeksin diye videolar izletiyo bide
Geçmiş olsun canım iyisindir inşallahçantada bitter çikolata yada kakao oranı yüksek çikolata bulundur istersen iyi gelebilir küçük bir parça
Afiyet olsun canım
afiyet olsun
Cısssshiç güzel değildir eminim canım katmer neymiş ayol güzelim salatalık marul yeşillikler varken biz daha sağlıklıyız canım bunu düşün
Afiyet olsunUyandıktan sonra 09:30 2 bardak su
kahvaltı 10:30
1 dilim yulaf ekmeği
1 dilim beyaz peynir
2 adet zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
1 fincan Yeşilçay
Öğle 14:00
Pırasa yemeği
1 kase yoğurt
ara 16:30
1 kupa Türk kahvesi
3 adet gün kurusu
18:30
1 küçük tabak et haşlama
1 kase yoğurt
2,5 litre su
40 dk yürüyüş
Kahvaltı 11:00
2 haş yumurta
9 zeytin
1 etimek
1 kk peynir
Maydanoz tere marul
14:30 2 kuru incir 10 fındık
Akşam 17:00
1 kepçe bamya yemeği
3 yk bulgur pilavı
2 bardak ayran
Salata
1 lahmacun
20:00 Türk kahvesi 1 kare çikolata
2 lt su
10.000 adım
Kahvaltı ; peynir,zeytin, 1 haşlanmış yumurta , roka , nar suyu
Ara ; türk kahve, kuruyemiş
Akşam ; bol salata dolmabiber
Gelecek saatlerde acıkırsam yoğurt yicem
Bol su
Yürüyüş
Menüler güzel kızlar afiyet olsunUyandıktan sonra 09:30 2 bardak su
kahvaltı 10:30
1 dilim yulaf ekmeği
1 dilim beyaz peynir
2 adet zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
1 fincan Yeşilçay
Öğle 14:00
Pırasa yemeği
1 kase yoğurt
ara 16:30
1 kupa Türk kahvesi
3 adet gün kurusu
18:30
1 küçük tabak et haşlama
1 kase yoğurt
2,5 litre su
40 dk yürüyüş
Kendime gelmek istiyorum..
Yemem içmem aynı porsiyon kontrolü var ama çikolata aşkı bırakmıyor peşimi iki gündür
Adetim de saçma sapan var mı yok mu belli değil.
Tokada ihtiyacim var
Tuzlu cubuk, leblebi tarzi birseyler al cnm. Kan sekeriyle birlikte tansiyonda düsüyor o yuzden bas dönmeleri denge kayiplari ortaya cikiyor. Sekerli yiyeceklerde kan sekerini bir anda yukseltecegi ve ayni hizda yine düsürecegi icin cok önerilmez.Dün işten eve gelirken birdenbire kan şekerim düştü. Kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam. Yolda bahçe duvarının üzerine oturdum 10 dakika kadar, sonra da eve geldim. Tüm akşam da kafam böyle sünger gibiydi. Oysaki öğlen yemeğini de baya doyurucu yemiştim. Bu tarz acil kan şekeri düşüşleri için bir şeyler bulundurmam gerek yanımda.
Önerileriniz var mı acaba?
Adetim bozdu benimde tüm düzenimi. Simdide cok depresifim kendime gelemiyorum.Kendime gelmek istiyorum..
Yemem içmem aynı porsiyon kontrolü var ama çikolata aşkı bırakmıyor peşimi iki gündür
Adetim de saçma sapan var mı yok mu belli değil.
Tokada ihtiyacim var
Benimde bugün esim döndü görevden. Onu yalniz birakip spor yapasim yok. Beraber cay kahve keyfi yapariz diye düsünüyorm bu aksamlik.Leslie yapmayı düşünüyordum ama hiç halim kalmadıBugünlükte böyle olsun
Ben aşırı sinirli ve çok mutsuzum...Adetim bozdu benimde tüm düzenimi. Simdide cok depresifim kendime gelemiyorum.
Bende de aşırı bi sinirlilik gerginlik var. 2 gündür 2-3 saat uyuyorum iyice gerildim bu gece de sabahlayacak gibiyiz.Adetim bozdu benimde tüm düzenimi. Simdide cok depresifim kendime gelemiyorum.
Sen tokat at diye attım yoksa hiç öyle bi niyetim yoktu haaBen aşırı sinirli ve çok mutsuzum...
Şunu yazarken bile ağlıyorumiyice sinirlerim bozuldu
Adının hakkini vererek yaşayan bir ben varimdir herhaldeSen tokat at diye attım yoksa hiç öyle bi niyetim yoktu haa
Reglden mi? Bi şey mi oldu seni üzecek?
astroloğumuz da yok ya sorardık aydan mu böyle olduk hayır mı şer mi diye
Neler denedim saysam bitmez.Icine limon falan katsan da denesen canim?
Yani affetmeyip bitirme niyetin şansın yoksa affedip unutup devam edeceksin canım. Eşinle/ailenle veya onun ailesiyle Önünüzde allahın izniyle upuzun bir ömür var. Nereye kadar taşıyacaksın bu yükü.Adının hakkini vererek yaşayan bir ben varimdir herhaldeiçimde afedemedigim şeyler. Kırgın olduğum şeyler... Şu iki gündür yoğun bir mutsuzluk içindeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?