Tartılma o zaman canım yarın tartılırsın bi zorunluluğumuz yok
Uyumayınca ödem yaptın heralde yoksa menülerin güzeldi daha iyi bi sonuç çıkardı sanırım ama yine de güzel sonuç tebriklerSabahın 4'ünden beri uyumayan bir ben bırakayım buraya. Kızım sağolsun.
Geçen hafta:72.4
Bu hafta:72.00
Fark: 0.4 kg
Bazı arkadaşlar tartı fotolarını çekip atıyorlar. Kural yok diye çekmedim ben ama eğer gerekliyse o şekilde yapabilirim gelecek haftadan itibaren.
Güzel canım afiyet olsun.Dünki menüm:
Sabah(08.00): domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 dilim kaşar, yarım dilim ekmek(ince),haşlanmış yumurta, 7 zeytin
Öğle(12.00):1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt
Ara(16.30): 3 ceviz
Akşam(18.30): 1 tabak ıspanak yemeği, salata, 5 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara(19.00): Orta türk kahvesi, 5 çubuk kraker, 1 avuç üzüm
Spor: 12000 adım+10 dk chloe standing abs
Su:2 lt
cok da öyle sayilmaz be canim. 2 gün öyle 3 gün böyle, düse kalka gidiyok iste :)Zorlamadıysa bravo. Çok güzel bir motivasyon tutturmuşsun. Maşallah.
Gecmis olsun Allah acil sifalar versinYok cnm tartilacagim. Biraz kötü bi gün gecirdim. Dedem covid pozitif cikti. Dedem dayim yengem kuzenim hep beraber yasiyorlar. Kuzenim karaciger nakli oldu bikac ay önce. Karacigerini de dayim vermisti. Onlarda covit haliyle suanda. Dedem bana sen doktor deilmisin ölüyorm hastaliktan, kurtar beni falan dedi. Dede ben hemsireyim doktor deilim dedim. 10 senedir hemsiresin doktor kdr bilgi sahibisin artik dedi. Hem ben bebek hemsiresiyim dedim. Bende bebekten farksizim artik dedi. Agladim cok. Yemek istedim sonra cok önemsemedim o an hicbirseyi. Ama sonradan pisman oldum. Artik yemekleri mutlu olmak amaciyla yemicem. Cünkü sonrasi daha büyük mutsuzluk oluyor. Ay cok uzun olmus ama icimi dökesim geldi bi anda.
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar inşallah dualarımız tüm hastalarla şifa bekleyenlerlerle inşallahYok cnm tartilacagim. Biraz kötü bi gün gecirdim. Dedem covid pozitif cikti. Dedem dayim yengem kuzenim hep beraber yasiyorlar. Kuzenim karaciger nakli oldu bikac ay önce. Karacigerini de dayim vermisti. Onlarda covit haliyle suanda. Dedem bana sen doktor deilmisin ölüyorm hastaliktan, kurtar beni falan dedi. Dede ben hemsireyim doktor deilim dedim. 10 senedir hemsiresin doktor kdr bilgi sahibisin artik dedi. Hem ben bebek hemsiresiyim dedim. Bende bebekten farksizim artik dedi. Agladim cok. Yemek istedim sonra cok önemsemedim o an hicbirseyi. Ama sonradan pisman oldum. Artik yemekleri mutlu olmak amaciyla yemicem. Cünkü sonrasi daha büyük mutsuzluk oluyor. Ay cok uzun olmus ama icimi dökesim geldi bi anda.
Kız ben senden korkuyorumSen hep anlat seviyorum senin mizacini
Üzülme sen aynen devam et o artılar gider canımBende 68.7
Artı 1,1 yani
Adetim bitsin bakalim ne olacak...
Eksi eksidirBildirim
Geçen cuma 68.1
Bugün 68.0
Fark -100 gram
İnşallah canımCanım hayırlısıyla geçecek bu günler merak etme. Sen güzelce doğur biz buraya seni desteklemeye geliriz
Hımmm dur uzun bi konuşma metni hazırlayayaım sana. Şaka bir yana bütün akşam telefondaki fotoları bi yerlere aktarmaya çalıştım. Hala çalışıyorum. Allahım sen yardım et bana.
Hayirli cumalarHayırlı cumalar kızlar
Olsun canım ödemdir o zaten giderBende 68.7
Artı 1,1 yani
Adetim bitsin bakalim ne olacak...
Ohh gitsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?