Selam kızlar
Gece yine uyutmadılar ve ben çok zorlanmaya başladım artıkbu gün de kayınvalidem gelecekmiş eşim hastaneye götürecekmiş tartılmayı da unuttum sabah.
Vavvv helal olsun
Valla ben de perişanım gece oturdum ağladım artık sinirimdenYa ben bigün bile uykusuz kalsam ertesi güne perişan oluyorum. Rabbim kolaylık versin sana
Olabilir canım menülerini şimdi hatırlayamadım ama kendime gelince bakacağımGünaydın
Ben hala 84 umadet olduğum için mi anlamadım
Kaçamak yapmadın dimi canım. Yapmadıysan adet bitince gider.Bende 68.7
Artı 1,1 yani
Adetim bitsin bakalim ne olacak...
Süper canım tebrik ederim
Vayyy harika resmen bana yetişiyorsun
Aslında normal devam ediyorum.Olabilir canım menülerini şimdi hatırlayamadım ama kendime gelince bakacağım
Kaçamak yapmadın dimi canım. Yapmadıysan adet bitince gider.
Süper canım tebrik ederim
Vayyy harika resmen bana yetişiyorsun
Valla ben de perişanım gece oturdum ağladım artık sinirimden
Bende tebrik ederim inşAllah herkes istediği kiloya kavuşurKizlar hepinizi tebrik ederim ne güzel kilolar vermissiniz
Bugünden pazartesiye kadar mutlaka eksi olmak istiyorm ben. Kendime hedef koydum.
@CKbeautyandsheer var misin ortim3 gün sıfır kaçamak pazartesi eksi. Cumaya daha büyük bi eksi?
O bana gölge etmesin başka bişey istemiyorum. Zaten idare de edemez illa beni istiyor bebekArada eşin idare etse de sen uyusan bikaç saat canım ya vücut nasıl dayansın böyle ki çook bile dayanıyorsun
Sağol canımÜzülme sen aynen devam et o artılar gider canım
Eksi eksidir
Maşallah yaaa ne güzel gitmiş kilolar kızlar çok gurur duydum sizinleGeldim geldim
Gecen hafta 75.7
Bu hafta 74.8
Fark 900
Canım bebek uyurken uyu az en azından.O bana gölge etmesin başka bişey istemiyorum. Zaten idare de edemez illa beni istiyor bebek
Bence de güzel olur aslindaAramızda yarış falan mı yapsak, spor yeme içme gibi ne bileyim.
Az motivasyon iyi gelecek gibi..
Ne guzel söylemissin canim hakkaten öyleCanım bebek uyurken uyu az en azından.
Beni ister diye koşullanma karnı toksa bakar .
Tek başına zor wonderwomen değiliz insanız.
Daha bir aşka geliriz benceBence de güzel olur aslinda
Kac kilodan kaca dustun canim spor yapiyo musunDaha bir aşka geliriz bence
Aylardır tam da az kalmışken bırakmak istemiyorum
Bende arkadaşları gördükçe yazılanları okudukça motive oluyorum bu çok büyük bi destek boşuna dememişler birlikten kuvvet doğar çok güzel olur bencedeDaha bir aşka geliriz bence
Aylardır tam da az kalmışken bırakmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?