Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kac kilodan kaca dustun canim spor yapiyo musun
81kusurden 67.6 ydi geçen hafta..
Spor yapamıyorum işte, tam diyorum hadi yapayım, ağırlık çökünce heves falan kalmiyo yoksa evde Leslie zumba falan yapıyodum.
Bu sayfaya geldiğimde yürüyüş yaptım bir zaman çok iyi geldi, özellikle bacaklarım ve kalçanın inceldigi gözle görülür bir şekilde,ortada.
Ruhen de yoruldum galiba

Gecen yil ben de 3 ay dikkat ettm 12 kilo verdim ama yorulmuştum. Sonra biraktim tabi kacinilmaz sonuc...
Ya nerde hata yapıyoruz acaba saglikli beslenmek ve spor yapmak aliskanlik haline gelmeli yormamali aslinda..
Ama bu kez ayni hatayi yapmicam bi veriyim geri almicam

Ben hayatımda ilk kes kilolu biri oldum ve 2 kez gözle görülür şekilde vermeye başlamışken bırakmak zorunda kaldım ve veremedim ama sanki 10 sene önce resimlerimmiş gibi gören bu senmisin gerçekten diyo şuan vücut formum çok aşırı değişti hiç 50 bile olmamıştım 3 sene önceye kadar hep 46-48 arası 3 senede 66 ya çıktım yeme alışkanlıklarım çok değişti önceden ağzıma sürmediğim şeyler şimdi vazgeçilmezim oldu, ama kilo insanı yaşlı gösteren hertürlü sağlığını bozan özgüvenini yerle bir eden bi durum bu süredede covid için bağışıklık için ertelemiştim ama sizlerle tanışmam yeni bir yola girdim bakalım inşAllah eski kiloma kavuşurum herkes kavuşur inşAllah ..içimi dökeyim dedim yine biraz bu kilo konusu bende çok hassas aslında

Bende geçen yıl 75ten 65e düştüm..
Daha devam edecektim ama hamile kaldım. Hamileliğim de dikkat ettim, doğumdan sonra da iyiydim ama karantina süreci emzirdigim için tatlı krizleri sonuç bu
Bende 64 hedefim şuan sonrası Allah Kerim, hedefe insem birdaha geri almamak için çabalicam ama bakalim

Kahvaltı mi yaptım,
Bugün su en az 2litre icicem.
Ve akşam yemegim büyük ihtimalle kabak soteleyip yoğurtlayip yicem.
Bakalım bir kaç gün kabakla geçircem detoks gibi. Adetim bittikten sonra da spor falan yaparım İnşaAllah

Katiliyorum kesinlikle kilo cok yasli gosteren bisey.. ruhen de insani cok kotu hissettiriyo..
İnsallah bu konu vesilesiyle eski halimize döneriz ❤
Olsun en azindan kulagimiza küpe oldu hatalarimizi artik biliyoruz.. bundan sonra daha dikkatli adin aticaz. Yine basaricaz ben inaniyorum

Aramızda yarış falan mı yapsak, spor yeme içme gibi ne bileyim.
Az motivasyon iyi gelecek gibi..

Bence de güzel olur aslinda

Daha bir aşka geliriz bence
Aylardır tam da az kalmışken bırakmak istemiyorum

Evet kızlar yapabiliriz bişeyler bende katılırım size hadi biraz hareketlenelim. Bende biraz mptivasyon düşüklüğü yaşıyordum ama şuan full konsantreyim yılbaşı gelmeden 70lerden kurtulmak istiyorum

Bende bildirim yapayım

Geçen Hafta = 74.6
Güncel = 73.7
Fark = 0.9

Nerdesin Mumu hanım MuMu85

Kızlar mesajlara bakamayacağım gözlerim inanılmaz acıyor kilo bildirimi başka yok galiba. Biraz dinlenir dönerim inşallah
Rabbim yardımcın olsun canım
Sürekli böyle diyip durma kendini üzme daha çok canım 81 den 67 ye indim biraz dinleniyorum de , insanın böyle dönemleri olabiliyor geçecek inşallah sen yediklerine dikkat etmeye devam et
Aynen alışkanlık olmaması kötü gerçekten . Bende iki kere çok güzel verdim hep geri aldım
Kaç madam kaç kaç kaç
Tebrikler canım yılbaşından önce 6ları görecez inşallah
Maşallah sana

Ben de yilbasina kadar 65 e dusebilir miyim acaba neden olmasin ki su an 71 im.
Motive etcek biseyler lazim ama sen nasil motive oluyosun
Arada bende ruhen çöküşe geçiyorum canım ama mesela bu sabahki tartı sonucum beni mükemmel motive etti. Dün sabah 74.9dum bugün düne göre -1200 böyle bir sonuç beklemiyordum çok şaşırdım ve mutlu oldum.
Kilolu olmaktan, hep diyet düşünmekten, hep zayıflık hayali kurmaktan, zayıflayınca giyerim diye sakladığım kıyafetleri uzun yıllardır giyememekten, yemek isteyip yiyememekten ya da yedikten sonra pişman olmaktan çok sıkıldım artık. 2 seneden fazldır diyet modundayım bir ileri bir geri bi şekilde buralardayım ama artık bu kadar yaklaşmışken asıl zor kısmı geçmişken sonuca varmak istiyorum. Diyeti erteledikçe aslında hayatımı erteliyorum. Hayat kısa ertelemeye gelmiyor canım gençliğimi yaşamak için özgüvenimi yükseltmem ve bunun içinde öncelikle zayıflamam lazım

Hadi kızlar biraz motiveyi arttıralım. Spor yapmak istemiyorum demeyin. İki gündür benimde spor yapasım yoktu. Ama çarşıya markete falan gittim zaten 7-8 bin adım olmuştu bende evde dolanıp en azından 10bine tamamladım. Sizinde spor yapasınız gelmiyorsa en azından bir vde biraz adım atın

Ben de yilbasina kadar 65 e dusebilir miyim acaba neden olmasin ki su an 71 im.
Motive etcek biseyler lazim ama sen nasil motive oluyosun
Olur neden olmasın... Yavaş ve kalıcı kilo vermek şart... Yani 65 olmasa da 6li rakamlarda olacağın kesin

Leslie ve plankla baslicam İnşaAllah

Ne güzel anlatmışsın ❤ haklisin zaman geciyo yag tulumu gibi geziyorum iki adim atsam nefes nefese kaliyorum nineler gibi..
Hicbisey olmasa sagligim icin vercem motive oldum sözlerinle gercekten

İnsan da özgüven diye birşey kalmıyor bir de.
Biri görecekte aaa kiloyu geri mi aldın diyecek diye herkesten kaçıyorum..

verdiğim 1 kiloyu beğenmedim sabah tartıda..
hani ilk haftalar daha çok gider ya öyle bekledim,
Bi bozuldum.

sonra dedim ki , hiç başlamasan belki bugün 96 çıkacaktın..

Durup durup bahara yaza hayal kuruyorum,
Bahar gelmiş her yer yemyeşil..
Korona biraz daha hafiflemiş ,
İnsanlar dışarı çıkmış.
Ben kilolarımın çoğunu vermişim.
arkadaşıma kahveye gidiyorum.
İstediğim elbiseyi alıp giyiyorum.
Kilo alınca düzeni bozulan adetim de düzelmiş..
Sürekli Sinirli değilim ,uykudan dinç kalkıyorum..

büyük mutlulukların hayalini kuruyorum.
Rabbimin yardımıyla da olacak biliyorum..

Robot değiliz insanız nihayetinde..
Bir de bu korona , çocuklar evde
hepimiz değişik günler geçiriyoruz..
Ama böyle olması gerekiyormuş ,
oluyor ve birgün hepsi bitecek..
biz bittiği günleri düşünerek hazırlıklarımızı yapalım.
Her gün yeni bir umut.
Dün mutsuzduk bugün dünle aynı olmasın.
Geçen hafta 95 tim .
bu hafta 96 değil , 94 oldum.
Çok şükür ..
Haydi kızlar doldurun ikişer bardak suyunuzu içelim yudum yudum.

güzel günler göreceğiz güneşli günler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…