Canim 1 ayda haftada 1 kilo 68e kadar düşebilirsin hedefini yüksek tut bence yapabilirsin kendine inanHafta sonu bir koşuşturma ile geçti gitti. Cuma günü doğum günüm dolayısıyla ve eşimin de son anda işlerini yoluna koyup yanıma gelmesiyle güzel bir gün geçirdim. Her ne kadar küçük olsun desem de orta boy 1 pasta ile kutladık ve kendimi kısıtlamadım.
Cumartesi akşamı börek ve kalan pasta eşliğinde geçti. Pazar ise yine börek eşliğinde.
Diyet yaparken kendimi zorluyor olsam da, diyeti bırakınca cozutacağımı anlamış bulunmaktayım. Neyse ki cuma 72 tartılmıştım. 72.4 ile haftasonunu kapattım.
Yeni yıl başlamış durumda benim için. Bu 1 ayda en azından 70 li rakamları görebilirsem kendimi çok iyi hissedeceğim.
Ben hergünSanirim pazartesileri benden baska kimse tartilmiyo ama olsun
Haftasonu kacamaklarin ucunu kacirmamak icin pazartesi de tartiliyorum.
Bide cuma.
Bence rakamlara değil nasıl göründüğümüze odaklanmalıyız önemli olan yağ yakmak kas kaybı genelde rakam eksiltiyo bu kanıtlanmıştır çok tartılmayı doğru bulmuyorum zaten diyete başlandığında tam anlamıyla etkisini 3 haftada görebiliriz vücudumuzda ilk tartı 3 hafta sonra olmalı ben profösyonel training hocalarla birebir ve salon çalışmalarım oldu ondan biliyorum ama bendede irade yok bakalım inşAllah herkes istediği forma kavuşurSanirim pazartesileri benden baska kimse tartilmiyo ama olsun
Bide cuma.
İnşallah daha iyi olur canımBen hergünbir kaç gündür 68.4 çıkıyorum.. cumaya Allah Kerim
Tabi haklisin rakamlara takilmiyorum zaten ama benim boyum kisa minyonum 71 kilo da uygun degil benim icin.Bence rakamlara değil nasıl göründüğümüze odaklanmalıyız önemli olan yağ yakmak kas kaybı genelde rakam eksiltiyo bu kanıtlanmıştır çok tartılmayı doğru bulmuyorum zaten diyete başlandığında tam anlamıyla etkisini 3 haftada görebiliriz vücudumuzda ilk tartı 3 hafta sonra olmalı ben profösyonel training hocalarla birebir ve salon çalışmalarım oldu ondan biliyorum ama bendede irade yok bakalım inşAllah herkes istediği forma kavuşur
Afiyet olsun güzelmişKendime sağlıklı tatlı yaptım.
Hurma
Tahin
Yulaf unu
Kakao
Pişmiş türk kahvesi suyu
Göz kararı Kek kıvamında karıştırdım
Fırında 25 dk pişirdim.
Bu kadar
Daha önce 1 ayda 4 kilo vermedim. Ama denerim. Çok güzel motive oldum. Çok teşekkür ederim canım.Canim 1 ayda haftada 1 kilo 68e kadar düşebilirsin hedefini yüksek tut bence yapabilirsin kendine inan
Haftasonunu fazla artiyla kapatmamissin 400 gr geldigi gibi gider hemen.
Cumaya kadar bakalim ne kadar verceksin
Ödemdir o canım iki gün dikkat et artı martı kalmazHayirli aksamlar kizlar, suraya perti cikmis bir mumu birakiyorum.
Moralimde cok bozuldu asagi yukari 2 kilo kadar artim var kac gündür wc sorunu yasiyorum bi jac gün de diyete dikkat edemedim ama kesinlikle abarzi yemedim gec saatte yemedim , nerden cikti simdi bu ne güzel bi düzen tuttirmus gidiyodum 3 haftada verdigim 2 günde geri geldi nerdeyse hadi deyse yedim aldim diycem
Maşallah canımCuma: 71.2
Pazartesi: 70.6
Fark: 600 gr
Ayy cooook mutlu oldum bi iki aydir 71 kusürlerde takilip duruyodumhadi bakalim yilbasina kadar 59 a cok yaklascam insallah
Kaçamaklara rapmen az hasarla atlatmışsınHafta sonu bir koşuşturma ile geçti gitti. Cuma günü doğum günüm dolayısıyla ve eşimin de son anda işlerini yoluna koyup yanıma gelmesiyle güzel bir gün geçirdim. Her ne kadar küçük olsun desem de orta boy 1 pasta ile kutladık ve kendimi kısıtlamadım.
Cumartesi akşamı börek ve kalan pasta eşliğinde geçti. Pazar ise yine börek eşliğinde.
Diyet yaparken kendimi zorluyor olsam da, diyeti bırakınca cozutacağımı anlamış bulunmaktayım. Neyse ki cuma 72 tartılmıştım. 72.4 ile haftasonunu kapattım.
Yeni yıl başlamış durumda benim için. Bu 1 ayda en azından 70 li rakamları görebilirsem kendimi çok iyi hissedeceğim.
6. Takımda olduğum için bende tartılıyorum mecbur ama bugün oruçluyum henüz tartılmadımSanirim pazartesileri benden baska kimse tartilmiyo ama olsun
Bide cuma.
3 hafta tartılmadan bekleyeni alnından öperimBence rakamlara değil nasıl göründüğümüze odaklanmalıyız önemli olan yağ yakmak kas kaybı genelde rakam eksiltiyo bu kanıtlanmıştır çok tartılmayı doğru bulmuyorum zaten diyete başlandığında tam anlamıyla etkisini 3 haftada görebiliriz vücudumuzda ilk tartı 3 hafta sonra olmalı ben profösyonel training hocalarla birebir ve salon çalışmalarım oldu ondan biliyorum ama bendede irade yok bakalım inşAllah herkes istediği forma kavuşur
Merhaba hesap detaylarından boy kilo gireceksiniz. Biraz geç oldu kusura bakmayınSelam bir şey sorabilir miyim, yorumlarınız altında VKI nasıl eklediniz yardımcı olur musunuz
69 dur o. 59 olsa duramazsin
Ben 5 kiloyu yeni aldım canım. Bugün 74.3 çıktım sen düşün1 Ocakta 6 lı rakamlar zor değil mi canım. 73 falan hedefle bari.
Bende her gün tartılıyorumSanirim pazartesileri benden baska kimse tartilmiyo ama olsun
Bide cuma.
Offf afiyet olsunKendime sağlıklı tatlı yaptım.
Hurma
Tahin
Yulaf unu
Kakao
Pişmiş türk kahvesi suyu
Göz kararı Kek kıvamında karıştırdım
Fırında 25 dk pişirdim.
Bu kadar
Ben 3 gün bekleyemiyorumÖdemdir o canım iki gün dikkat et artı martı kalmaz
Maşallah canımçok yüksek hedef koymak iyi olmaz bence. Hedefi ortalama bir değerde tutup onu geçmek bizi daha çok motive eder bence
Kaçamaklara rapmen az hasarla atlatmışsınyılbaşı hedefin 69 görmek olmalı bence
6. Takımda olduğum için bende tartılıyorum mecbur ama bugün oruçluyum henüz tartılmadım
3 hafta tartılmadan bekleyeni alnından öperim
Hadi bakalim kim tutar biziSelam kızlar saatim geldi. Yarından itibaren 10000 adım ve üstü atacağım.
Merhaba hesap detaylarından boy kilo gireceksiniz. Biraz geç oldu kusura bakmayın
Ben 5 kiloyu yeni aldım canım. Bugün 74.3 çıktım sen düşün
Bende her gün tartılıyorum
Offf afiyet olsun
Ben 3 gün bekleyemiyorum
Hem sabah nutella hem kahve yanına çikolata yemişsin canım. Çikolatadan biraz uzak durman lazım birde kızartmadan umarım az yemişsindir akşamki kızartmayı.Sabah 2 bardak su
12;00 kahvaltı ; peynir zeytin yumurta az nutella az ekmek
13;00 türk kahve çukulata küçük :)
17:00 karışık kızartma ,köfte,kereviz havuçlıçu yoğurt az porsiyonlu hepsi
su 1 lt yürüyüş yapamadım bugünüm mutfakda geçti nerdeyse
Afiyet olsun canım menün güzel ama nescafe yerine filtre kahve denesen olmaz mı30 Kasım Menüm
Sabah 09.30 4 çatal firinda çıtır patates(cok az yagli) 1 haslanmis yumurta yarim dilim beyaz peynir domates salatalik
Ara 12.30 yarım fincan nescafe
Ara 15.30 1 yesil elma
Akşam 16.30 yarim kase corba 5 kasik nohut 3 kasik salcasiz bulgur pilavi 1 bardak ayran tursu
Su bugün sanirim az ictim uyuyana kadar 2.5 olur
Spor 45 dakika leslie 3 mil (belki ekleme yaparım akşam)
Kızartma senede iki defa anca olur ve az yedim zaten şu tatlıdan bi vazgeçebilsem ama azalttım tamamende kesicem teşekkür ederim uyarın içinHem sabah nutella hem kahve yanına çikolata yemişsin canım. Çikolatadan biraz uzak durman lazım birde kızartmadan umarım az yemişsindir akşamki kızartmayı.
Afiyet olsun canım menün güzel ama nescafe yerine filtre kahve denesen olmaz mı
Evet canim genelde filtre içiyorum bu aralar özlemisim yarim bardak nescafe iceyim dedim bugünlüktü cumaya kadar baska icmemHem sabah nutella hem kahve yanına çikolata yemişsin canım. Çikolatadan biraz uzak durman lazım birde kızartmadan umarım az yemişsindir akşamki kızartmayı.
Afiyet olsun canım menün güzel ama nescafe yerine filtre kahve denesen olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?