Canım öğünlerde güzelce yemeğini salatanı yoğurdunu ye iki öğün arası bişey yeme öyle alıştır kendini böyle zor olur. Gece de geç yatıyorsun bişeylere saldırırsan daha çok düşer motivsyonun. Bence saat daha erken bi çorba salata falan ye hadi.Ya çok yiyorum Ya az ortayı bi türlü bulamadım hün geçtikçe ödem ve artan kilom oluyo bu yüzden az yemeyi tercih ediyorum artık zor olucak ama bünyemi alıştırıcam bu defa kurtulucam bu koca göbekden
Tamam o şekilde yapayım teşekkür ederimCanım öğünlerde güzelce yemeğini salatanı yoğurdunu ye iki öğün arası bişey yeme öyle alıştır kendini böyle zor olur. Gece de geç yatıyorsun bişeylere saldırırsan daha çok düşer motivsyonun. Bence saat daha erken bi çorba salata falan ye hadi.
Afiyet olsun çukulata yok :)Kahvaltı 10:30
2 haş yumurta
2 dilim çok tahıllı ekmek
7 zeytin
1 parça peynir
Salatalık
Marul maydanoz
Ara 15:30 1 elma 3 tam ceviz
Akşam 17:15
1 tabak ıspanak yemeği
4 tane lahana sarma
1 bardak ayran.
18:30 maalesef iki kare çikolata
2 lt
Havadan olabilirmi bende aynı şekildeyimBugün değişik bir gün geçirdim ,
reglim geçti ondan mı bilmiyorum
acayip depresifim modum düşük
şimdi 2 kare çikolata yedim bir de kahve içeceğim
Ohhh ne güzel bende bugünkü Leslie rekorumu açıklayayım birazdan.Leslie yaptim geldimdinleniyorum
Kac cocuk var canim
Allah kabul etsin canım. Bitmiştir mesain sanırımBende işteyim bide oruçluyum mayıştım kaldım mesai bitsede gitsek modundayım
Günlerinizi çok dengesiz geçiriyorsunuz bence. Sabah şöyle yumurtalı peynirli zeytinli kahvaltı. Öğle yada akşam yulaflı o karışımdan diğer öğünde güzel et balık tavuk menüsü salatalı süper olur.Selam kızlar
Sabah büyük bir bardak su
11:30 kahvaltı yulaf yoğurt tarçın elma karışımı
15;30 çorba az ekmek
16:30 türk kahve bitter çukulata küçük parça
17:30 bir salatalık
su 1 lt
Uyu da gel çocuk uyu da geeeeeeellCuma aranızdayım inşallah uyusam da uyumasam da
Süpersin2 haş yumurta
7 zeytin
1 parça peynir
Salatalık
Marul maydanoz
Ara 15:30 1 elma 3 tam ceviz
Akşam 17:15
1 tabak ıspanak yemeği
4 tane lahana sarma
1 bardak ayran.
18:30 maalesef iki kare çikolata
2 lt
Haklısın da sabahları canım çoğu zaman kahvaltı istemiyo ondanOhhh ne güzel bende bugünkü Leslie rekorumu açıklayayım birazdan.
2 taneler canım
Allah kabul etsin canım. Bitmiştir mesain sanırım
Günlerinizi çok dengesiz geçiriyorsunuz bence. Sabah şöyle yumurtalı peynirli zeytinli kahvaltı. Öğle yada akşam yulaflı o karışımdan diğer öğünde güzel et balık tavuk menüsü salatalı süper olur.
Uyu da gel çocuk uyu da geeeeeeell
Bak sana şarkı yazdım hemencecik
Süpersinpremens döneminde o kadar çikolata olur takılma. Ama akşam yemeğinde ekmek fazla olmuş
Onun da çok kolay bir yolu var. O zaman mideyi hiç açmayın. İlk öğününüzü 11.30Haklısın da sabahları canım çoğu zaman kahvaltı istemiyo ondan
Niye öyle çabuk bitti kiSelam kızlar
Menüm
8.00
2 bardak su
8.30
2 yumurtadan omlet
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
9.00
filtre kahve
12.00
yulaflı süt
15.30
filtre kahve
2 kare çikolata
18.00
1 kase mercimek çorbası
6 yk yeşil fasülye
2 yk yoğurt
2 lt su
10 dk Leslie
Saatimin şarjı bitti. Adımı da 10000e tamamlayayım yazarım şu an 8küsür.
Zaten 11-12 de uyanmıyor mu o arkadaşOnun da çok kolay bir yolu var. O zaman mideyi hiç açmayın. İlk öğününüzü 11.30
12 (yumurta peynir zeytin) gibi yapın. Bir ara öğün(genelde meyve ve kuruyemiş yada kahve hurma) akşam da 18-19 gibi et balık tavuk salata.
Ya benim büyük hayır spor yapamazsın diyip önüme atlıyor. Çaktırmadan 10 dk yaptım. Şimdi de belim ağrıyorNiye öyle çabuk bitti ki
Zaten 11-12 de uyanmıyor mu o arkadaşçok kıskandım herhalde aklımda öyle kalmış
Dikkate alıyorum bunları teşekkür ederimOnun da çok kolay bir yolu var. O zaman mideyi hiç açmayın. İlk öğününüzü 11.30
12 (yumurta peynir zeytin) gibi yapın. Bir ara öğün(genelde meyve ve kuruyemiş yada kahve hurma) akşam da 18-19 gibi et balık tavuk salata.
Ya benim büyük hayır spor yapamazsın diyip önüme atlıyor. Çaktırmadan 10 dk yaptım. Şimdi de belim ağrıyor
Yok 9 da uyanıyorum genelde ama 11 den önce kahvaltı yapamamkıskanmış olman çok yüksek ihtimal. Ay olabilir ben hiç takip etmedim uyanışını. Ama ben bu kadar erken uyanmasam kesin if yapardım.
8-16 mı ne yapıyorlar . if yi mutlaka kendine göre ayarlayabilirsin amaç son öğünle ilk öğün arası oruç gibi geçirmek zatenkıskanmış olman çok yüksek ihtimal. Ay olabilir ben hiç takip etmedim uyanışını. Ama ben bu kadar erken uyanmasam kesin if yapardım.
Yanlış kalmış o zaman aklımdaYok 9 da uyanıyorum genelde ama 11 den önce kahvaltı yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?