- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Menü de adım da güzel canim afiyet olsun.Ben dayanamadım bu sabah tartıldım. Neyseki haftasonu kaçamağının verdiği +400 gr gitmiş durumda :) Güncel 72.00 kg
Dünki menüm:
Sabah(08.00): domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 yumurta
Öğlen(12.00): 1 kase kuru fasülye, 1 dilim ekmek
Akşam(18.30): 1 Tabak kuru fasülye, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, 2 kornişon turşu
Ara(19.00): 1 nar,1 orta türk kahvesi
19.00 sonrası birşey yemedim. Sadece yarım bardak şekersiz çay içtim o kadar. Canan Karatay ablama uydum.
Su: 1.5 lt
Spor: 5000 adım(yürüyüşe çıkamadım)
Afiyet olsun canim menü güzelGünaydın,
Dünkü menümü yazamadım
Sabah: 11:00
fırında 2 dilim ekmek, üzerine ev yapımı domates sos ve kaşar.
Ara: (saati hatırlamıyorum)
yaptığım hurmalı yulaflı tatlı
Akşam: 19:30
fırında balık
havuç salatası
Su / Çok az
Teşekkürler canım. Hepimizde daha güzel eksiler görelim işallah :)Menü de adım da güzel canim afiyet olsun.
Giden 400 gr icin de tebrik ederim
Tamam canım teşekkürlergulenyuzumsunsen canım ben french pressimi iş yerinde bıraktım sabahları sadece kahve içiyorum diye. Evde yapmak istediğim zaman kahvenin üstüne kaynamış su döküp içiyorum telvesi zaten dibe çöküyor çok da bi farklı olmuyor yani deneyebilrsin
Ya çocuklar sağolsun tamamlatmadılar.Önce koca bir bardak su içtim 5-10 dk sonra yemek yedim. O kadar doydum ki midem yeni yeni sindirmeye başladı.
Güzel menü canım afiyet olsun. 1e tamamladan leslieyi daha iyi olurdu
Şu an tam motiveyim. Hiç bozamamCıssss
Bende onu çok beğendimMenün güzel ama sporunu daha cok beğendim
Ohh afiyet olsunBen dayanamadım bu sabah tartıldım. Neyseki haftasonu kaçamağının verdiği +400 gr gitmiş durumda :) Güncel 72.00 kg
Dünki menüm:
Sabah(08.00): domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 yumurta
Öğlen(12.00): 1 kase kuru fasülye, 1 dilim ekmek
Akşam(18.30): 1 Tabak kuru fasülye, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, 2 kornişon turşu
Ara(19.00): 1 nar,1 orta türk kahvesi
19.00 sonrası birşey yemedim. Sadece yarım bardak şekersiz çay içtim o kadar. Canan Karatay ablama uydum.
Su: 1.5 lt
Spor: 5000 adım(yürüyüşe çıkamadım)
Afiyet olsun. Evet su içmek lazım ya.Günaydın,
Dünkü menümü yazamadım
Sabah: 11:00
fırında 2 dilim ekmek, üzerine ev yapımı domates sos ve kaşar.
Ara: (saati hatırlamıyorum)
yaptığım hurmalı yulaflı tatlı
Akşam: 19:30
fırında balık
havuç salatası
Su / Çok az
Canım bim A101’e falan geliyor french press. Ben onu kullanıyorum aşırı rahatTamam canım teşekkürler
Bozma zaten canım kaybedecek zaman yok bana bakma uykusuzluğun acısını tatlılardan çıkardım enerjiye ihtiyacım var 80 olmadan ben de motive olurum inşallahŞu an tam motiveyim. Hiç bozamam
Bende öyle olurum. Olmazsın olmazsın merak etme. Sen işleri yoluna bi koy gelBozma zaten canım kaybedecek zaman yok bana bakma uykusuzluğun acısını tatlılardan çıkardım enerjiye ihtiyacım var 80 olmadan ben de motive olurum inşallah
Leslie yaptim geldimKızlar gelin hadi nerelerdeainiz? Az sonra benim çocuklarla evcilik zamanım başlıyor.
Bende işteyim bide oruçluyum mayıştım kaldım mesai bitsede gitsek modundayımKızlar gelin hadi nerelerdeainiz? Az sonra benim çocuklarla evcilik zamanım başlıyor.
niye böyle oldu canım takip edemedim ben bişey yememişsinSelam kızlar
Sabah büyük bir bardak su
11:30 kahvaltı yulaf yoğurt tarçın elma karışımı
15;30 çorba az ekmek
16:30 türk kahve bitter çukulata küçük parça
17:30 bir salatalık
su 1 lt
Cuma aranızdayım inşallah uyusam da uyumasam daBende öyle olurum. Olmazsın olmazsın merak etme. Sen işleri yoluna bi koy gel
Ya çok yiyorum Ya az ortayı bi türlü bulamadım hün geçtikçe ödem ve artan kilom oluyo bu yüzden az yemeyi tercih ediyorum artık zor olucak ama bünyemi alıştırıcam bu defa kurtulucam bu koca göbekdenx
niye böyle oldu canım takip edemedim ben bişey yememişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?