Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şarjı sormuştum aslında ama senin ne anladığını anlayamadım geçmiş olsun canım zorlama hiç.
Ayyy bende Leslie süremden bahsediyorsun sandım. Tüm gün oynadım ondan bitti şarjı
8-16 mı ne yapıyorlar . if yi mutlaka kendine göre ayarlayabilirsin amaç son öğünle ilk öğün arası oruç gibi geçirmek zaten
Sabah 6da kalkıyorum 11-12ye kadar dayanamıyorum. Bi 15 gün if+keto yaptım. Duraklama döneminde 15 günde 3 kilo verdirdi. ama artık çok zorluyor

Tamam 6 da kalkıyorsan ve 16 saat oruç tutacaksan 8-16, 9-17, 10-18 gibi yapabilirsin saatleri.
14 saat oruç tutacaksan 8-18 yaparsın.
16 saat tutacaksan 8-20 yaparsın gibi gibi yani bi şekilde kendine uyarlarsın. İf de 12 de kahvaltı şartı yok.

Biliyorum 12 şartı yok.ben 18 saat açlık yapıyordum. Bide çalıştığım için 9-10 da kahvaltı etmem mümkün değil.
açlığı 16 saat yapsam ve 8-16 yesem arada 12de illa bişeyler yiyorum. Çünkü eve gelip oğluşu emziriyorum. Akşam yemeği saatimiz sabit. 18.00. Amannn benim olaylar karışık. Şimdilik 3 ana öğün 1 ara öğün yapıyorum

Tamam zaten 2 öğün şartı da yok. Tek şart akşamla sabah arası oruç gibi geçirmek

Kızlar bişi sorcam benim açlığım özellikle akşamları ve baş ağrısıda oluşuyo şuan olduğu gibi ne yiyebilirimki bu saatlerde napsam içim kazınıyo resmen direniyorum akşam yemeyi kesicem artık

Canim yogurt yiyebilirsin bi kase.. ben tatlandirmak icin icine nane ya da tarcin katarak yiyodum ya da meyve falan rendeliyodum icine azcik
Hem tok tutuyo hem midenin kazinmasi duruyo☺❤

1 Aralık Menüm
Sabah 08.30 2 dilim ekmek arasinda domatesli kasarli yagsiz tost salatalik peynir
Ara 10.30 filtre kahve 2 dilim kek

Öğlen 13.00 3 kasik nohut yarim bardak ayran azcik ekmek

Akşam 16.00 1 kase yogurtlu erişte
Ara 1 fincan nescafe

Spor 38 dakika leslie 3 mil
Su 2 litre

Kizlar bugün cidden batirdim kizin bana.. tek umudum yaptığım leslie insallah yediklerimi yakmistir
suukaa canim menulerini takip ederim dedin diye seni etiketliyorum mesela bugun yazasim yoktu ama sen sorarsin diye yazdim

Canim yogurt yiyebilirsin bi kase.. ben tatlandirmak icin icine nane ya da tarcin katarak yiyodum ya da meyve falan rendeliyodum icine azcik
Hem tok tutuyo hem midenin kazinmasi duruyo☺❤
Teşekkür ederim salatalık yedim :) alışıtırcam gece yemesi bitti artık

Selam kızlar
Sabah büyük bir bardak su
11:30 kahvaltı yulaf yoğurt tarçın elma karışımı

15;30 çorba az ekmek

16:30 türk kahve bitter çukulata küçük parça

17:30 bir salatalık

su 1 lt
Afiyet olsun canim birazcık daha ara ögün serpistirebilirsin yogurt süt salatalik havuç meyve ne istersen
Bence güzel canim afiyet olsun aksamki cikilatayi görmüyorum
Afiyet olsun canim cok dengeli olmus bence
15 dk Leslie yaptım
Bravoo grup fıstik kızlar grubuna döncek böyle giderse iyi gidiyoruz

Teşekkür ederim evet yaparım Ayyy ne güzel dedin ağzını yerimmm fıstıklar grubu olucaz

01 Aralık Salı

Sahur
2 haş yumurta
3 küp kaşar
1 parça ekmek

Akşam 18.00
Hamsi ve mezgit (az yağla)
Salata
Az ekmek
1 mandalina

Sonra çayla biraz fıstık yedim.
7500 adım
Hey maşallah bugun bi tek ben mi kacamak yaptim ya yapmayin kizlar lütfen kendimi kötu hissediyorum
Cok guzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…