- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Şarjı sormuştum aslında ama senin ne anladığını anlayamadımgeçmiş olsun canım zorlama hiç.
Sabah 6da kalkıyorum 11-12ye kadar dayanamıyorum. Bi 15 gün if+keto yaptım. Duraklama döneminde 15 günde 3 kilo verdirdi.8-16 mı ne yapıyorlar . if yi mutlaka kendine göre ayarlayabilirsin amaç son öğünle ilk öğün arası oruç gibi geçirmek zaten
Tamam 6 da kalkıyorsan ve 16 saat oruç tutacaksan 8-16, 9-17, 10-18 gibi yapabilirsin saatleri.Ayyy bende Leslie süremden bahsediyorsun sandım. Tüm gün oynadım ondan bitti şarjı
Sabah 6da kalkıyorum 11-12ye kadar dayanamıyorum. Bi 15 gün if+keto yaptım. Duraklama döneminde 15 günde 3 kilo verdirdi.ama artık çok zorluyor
Biliyorum 12 şartı yok.ben 18 saat açlık yapıyordum. Bide çalıştığım için 9-10 da kahvaltı etmem mümkün değil.Tamam 6 da kalkıyorsan ve 16 saat oruç tutacaksan 8-16, 9-17, 10-18 gibi yapabilirsin saatleri.
14 saat oruç tutacaksan 8-18 yaparsın.
16 saat tutacaksan 8-20 yaparsın gibi gibi yani bi şekilde kendine uyarlarsın. İf de 12 de kahvaltı şartı yok.
Tamam zaten 2 öğün şartı da yok. Tek şart akşamla sabah arası oruç gibi geçirmekBiliyorum 12 şartı yok.ben 18 saat açlık yapıyordum. Bide çalıştığım için 9-10 da kahvaltı etmem mümkün değil.
açlığı 16 saat yapsam ve 8-16 yesem arada 12de illa bişeyler yiyorum. Çünkü eve gelip oğluşu emziriyorum. Akşam yemeği saatimiz sabit. 18.00. Amannn benim olaylar karışık. Şimdilik 3 ana öğün 1 ara öğün yapıyorum
Aaaa e bana hep öyle söylediler. O zaman ben 14/10 yapıyorumTamam zaten 2 öğün şartı da yok. Tek şart akşamla sabah arası oruç gibi geçirmek
Benim diyetisyenin if listesini bulursam göndereyim sanaAaaa e bana hep öyle söylediler. O zaman ben 14/10 yapıyorum
Oooo diyet listesi arşivine gireceksin yaniBenim diyetisyenin if listesini bulursam göndereyim sana
Canim yogurt yiyebilirsin bi kase.. ben tatlandirmak icin icine nane ya da tarcin katarak yiyodum ya da meyve falan rendeliyodum icine azcikKızlar bişi sorcam benim açlığım özellikle akşamları ve baş ağrısıda oluşuyo şuan olduğu gibi ne yiyebilirimki bu saatlerde napsam içim kazınıyo resmendireniyorum akşam yemeyi kesicem artık
Cook iyisin canim bravo10000 adım attım
Teşekkür ederim salatalık yedim :) alışıtırcam gece yemesi bitti artıkCanim yogurt yiyebilirsin bi kase.. ben tatlandirmak icin icine nane ya da tarcin katarak yiyodum ya da meyve falan rendeliyodum icine azcik
Hem tok tutuyo hem midenin kazinmasi duruyo☺❤
Afiyet olsun canim birazcık daha ara ögün serpistirebilirsin yogurt süt salatalik havuç meyve ne istersenSelam kızlar
Sabah büyük bir bardak su
11:30 kahvaltı yulaf yoğurt tarçın elma karışımı
15;30 çorba az ekmek
16:30 türk kahve bitter çukulata küçük parça
17:30 bir salatalık
su 1 lt
Bence güzel canim afiyet olsun aksamki cikilatayi görmüyorumKahvaltı 10:30
2 haş yumurta
2 dilim çok tahıllı ekmek
7 zeytin
1 parça peynir
Salatalık
Marul maydanoz
Ara 15:30 1 elma 3 tam ceviz
Akşam 17:15
1 tabak ıspanak yemeği
2 dilim çok tahıllı ekmek
4 tane lahana sarma
1 bardak ayran.
18:30 maalesef iki kare çikolata
2 lt
Afiyet olsun canim cok dengeli olmus benceSelam kızlar
Menüm
8.00
2 bardak su
8.30
2 yumurtadan omlet
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
9.00
filtre kahve
12.00
yulaflı süt
15.30
filtre kahve
2 kare çikolata
18.00
1 kase mercimek çorbası
6 yk yeşil fasülye
2 yk yoğurt
2 lt su
10 dk Leslie
Saatimin şarjı bitti. Adımı da 10000e tamamlayayım yazarım şu an 8küsür.
Bravoo grup fıstik kızlar grubuna döncek böyle giderse15 dk Leslie yaptım
Teşekkür ederim evet yaparımAfiyet olsun canim birazcık daha ara ögün serpistirebilirsin yogurt süt salatalik havuç meyve ne istersen
Bence güzel canim afiyet olsun aksamki cikilatayi görmüyorum
Afiyet olsun canim cok dengeli olmus bence
Bravoo grup fıstik kızlar grubuna döncek böyle giderseiyi gidiyoruz
Hey maşallah bugun bi tek ben mi kacamak yaptim ya yapmayin kizlar lütfen kendimi kötu hissediyorum01 Aralık Salı
Sahur
2 haş yumurta
3 küp kaşar
1 parça ekmek
Akşam 18.00
Hamsi ve mezgit (az yağla)
Salata
Az ekmek
1 mandalina
Sonra çayla biraz fıstık yedim.
7500 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?