Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeriz canım inş ideal kilomuza bi gelelim şuan iskender sadece bir isim bizim için
Ya altındaki tereyağında ıslanmış muhteşem ekmeği yemezsek gayet sağlıklı aslında
Teşekkür ederim deme öyle sende güzelsindir eminim ben zaten gitmek için gelmedimki burda hepimiz fit olucaz anca beraber kanca beraber abla benim yaş 40 yani boru değil sende bizim ışığımızsın
Profil fotondaki sen misin? Küçük görünüyor ama görünüyor maşallah
900gr artidayim malesef 75.7
Aaa neden öyle oldu ki? Anka gitti diye üzüldün dimi
Ben de ekledim kpss sayfamdan
Tahmin ettim sen olduğunu
Süperrr. Bol su ne kadar bol?
Bence fotonu da çek yüzünü puslandır
Kahvaltı 12:00
1 sahanda yumurta
1 dilim çok buğdaylı ekmek
5 zeytin
5 elma dilim fırında patates
Çay

16:00 Türk kahvesi 2 kare çikolata

akşam 18:15
5 tane etsiz çiğ köfte Marul
Bir kase yoğurt

2 lt su
Bence güzel menü sevdim
Secretin dibine vurdun valla. Harikasın. Bende üç olayım nolur nolur nolur
Yay canim senin?
Bende yay

Menüm
8.30
2 yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 Trabzon hurması üzerine tahin ceviz

10.00
filtre kahve

12.00
1 kase şehriyeli yoğurt çorbası

16.00
2 kuru kayısı

18.00
yarım kase şehriyeli yoğurt çorbası
1 tabak bamya
Yoğurt
Çok az patates oturtma

2 lt su
6000 adım. 10000 olurmu bilmem.

Çok teşekkür ederim Utanıyorum kızlar valla demeyin şöyle şeyler bolsu 1,5 litre oluyo bana göre normalde suyla aram olmadığı için

Afiyet olsun

Onları yemessek iskendermi olur işkembeden olur

Çok teşekkür ederim Utanıyorum kızlar valla demeyin şöyle şeyler bolsu 1,5 litre oluyo bana göre normalde suyla aram olmadığı için
Valla şu an bende şoktayım. Çıkamam gibi duruyor. Maşallah ne kilo var ne bişey?
Kızlarrrrr toplanın bi anket yapacam.
minikkkkkkk ü topikten atalım mı? Hiç kilosu yok hemde mutlu. Topiğin amacını tamamlamış

Senle enerjimiz ondan uyustu demekki burc kardeşliği secret dedik de bu kadar da mi cektim seni etiketleyip duruyorum ilk günden beri bu kadar olur

Senle enerjimiz ondan uyustu demekki burc kardeşliği secret dedik de bu kadar da mi cektim seni etiketleyip duruyorum ilk günden beri bu kadar olur
Bende diyorum neden? Bundanmış
Civcivim o değilde ig hesabında paylaşım yapacağın süreyi ders çalışmaya harcasan daha iyi olmaz mı?

Teşekkür ederim gerçekten Gören öyle diyo ama önceki halkerim daha zayıf olduğu için hani kuru ,kürdan derlerya. Öyleydim ben o halime dönücem Atmayın beni ben sizinle kendime geldim

Bende diyorum neden? Bundanmış
Civcivim o değilde ig hesabında paylaşım yapacağın süreyi ders çalışmaya harcasan daha iyi olmaz mı?
Yok kiz tam tersi her gun girmiyodum hatta girince de atiyorum 20 dk diye kisitlama koymustum kendime. Güncel konuları falan takip etmek icin actim. Girince de daha cok ders notlari falan okuyodum uyumadan önce
Bide menü paylaşmış mıydın sen?
Ben bugün paylasmiyim caninizi cektirmeye hic gerek yok bence kimse farkinda degildi arada sıvıscaktim niye hatirlatiyosun sen

Çiğ köfte yiyebilirsin nolcak ki neden bu kadar açıklama yaptın
Hazırdı da o yüzden
Rakip saglam olunca korktu ellam
Kuru iftira
Menü de spor da güzel canım afiyet olsun

Bence menün gayet güzel hatta çiğ köfteyi bikaç tane daha arttırabilirdin bile afiyet olsun canım
Köfte hazırdı 5 bile çok oldu midem bulandı bayadır yemiyordum
Sonu kilo bildirimin gibi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…