YaaaAylar önce salyangoz kremi almıştım kullanmaya üşeniyordum ..minikkkkkkk ü görünce gittim sürdüm gerçi 100 salyangoz salgısı sürsem yine kar etmez de umut işte
Ama çok tatlısın kızıma anlatıyorum seni selamı varAylar önce salyangoz kremi almıştım kullanmaya üşeniyordum ..minikkkkkkk ü görünce gittim sürdüm gerçi 100 salyangoz salgısı sürsem yine kar etmez de umut işte
Tamam canım bi şoka girdik çıktık kendimize geldikYaaaLütfen deme şöyle kesin sen benden daha çok güzelsin espri yapıyosun bana
Sen de selam söyle kızın da çok güzel maşallahAma çok tatlısın kızıma anlatıyorum seni selamı var
Çok sevindimTamam canım bi şoka girdik çıktık kendimize geldikyok canım gerçekten çok çökmüş durumdayım ben ama senden aldığım gazla toparlanacağım inşallah
Yarın diyete başlıyorum inşallah
Çok sevindimCanım ee kolay değil 4 evlat yetiştiriyosun sen ilk önce harika bi annesin
AleykümslmSen de selam söyle kızın da çok güzel maşallah
Buz gibiydiPsikolojik Deliii nere gittin kız nasıldı mapus soğuk muydu oralar
TebriklerMerabayin.
Bugün tartılmadim,canım istemedi, şiştim falan, ama olsun..
Dışardan okudum sizi.
Saricivcivcikcik ve diğer arkadaşlarımı tebrik eder,yarışmada başarılar dilerim
Anka sana katılıyorum ortmenim, çünkü ben tartıda ekside görmesem ölçülerimi almıştim. Ve ayna da inceldigimi görüyorum,eşimde goruyo, arkadaşlarım da görüyor( tabi fotoda.)
Keşke atabilsem öncesi sonrası.. neyse lafı kısa keseyimkaldığım yerden devam İnşaAllah
Ya sen diyette değilmisin zatenTamam canım bi şoka girdik çıktık kendimize geldikyok canım gerçekten çok çökmüş durumdayım ben ama senden aldığım gazla toparlanacağım inşallah
Yarın diyete başlıyorum inşallah
Tartıda nasıl eksi görmedin ya başladığımızdan beri en çok kiloyu veren sensin gözün doysun psikolojik deliii m tımarhaneye gönderirim bak seniMerabayin.
Bugün tartılmadim,canım istemedi, şiştim falan, ama olsun..
Dışardan okudum sizi.
Saricivcivcikcik ve diğer arkadaşlarımı tebrik eder,yarışmada başarılar dilerim
Anka sana katılıyorum ortmenim, çünkü ben tartıda ekside görmesem ölçülerimi almıştim. Ve ayna da inceldigimi görüyorum,eşimde goruyo, arkadaşlarım da görüyor( tabi fotoda.)
Keşke atabilsem öncesi sonrası.. neyse lafı kısa keseyimkaldığım yerden devam İnşaAllah
Aynen yaa çok saçma olmuş resmenBuz gibiydiAllah'ım kendime kızıyorum bananeyse,
Ben siz zayıflayın diye açıyorum bu başlıkları yoksa beni hiç diyette gören oldu mu ben görmedim şahsenYa sen diyette değilmisin zaten
Kızlar farkındamısınız Anka sürekli bizi ekiyor sizce napalım bunu yarın da yarın
Birlik olup tutalım şunun saçını başını
Tartıda nasıl eksi görmedin ya başladığımızdan beri en çok kiloyu veren sensin gözün doysun psikolojik deliii m tımarhaneye gönderirim bak seni
Sorma yaAynen yaa çok saçma olmuş resmenher şeye salça olma gözlerim seni arıyor beni düşün bi daha kavgaya karışırken dün ben de engellilerle ilgili durum yapmıştım bi baktım altında kavga çıkıyor kapattım profilimi geçtim bana mı kalmış kaç yaşına gelmiş insanlara haddini bildirmek laf anlatmak salla gitsin
Yani tartılmak mecbur değil biliyorsun kendini iyi hissetmediğinde tartılma gidecek inşallah sende bu azim varken hedefi çabuk görürsünYani bugün o tartıya ciksaydim, görmezdimdaha daha daha da gitsin istiyorum
Neyse bakalım olan olmuş ne yedin ne içtin ne verdiler sana içerde yemekler güzel miydiSorma yabilseydim gideceğim iyice ağzının payını verirdim karışmam tövbe
İnşaAllah,.Yani tartılmak mecbur değil biliyorsun kendini iyi hissetmediğinde tartılma gidecek inşallah sende bu azim varken hedefi çabuk görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?