Sabah biiiiiippppppBence yaz. Canımızın çekeceği şeyleri cıs de. Hem sen beni takip et demedin mi
Ayyyyy pardon ya. Paylaşmak istemezsin diye düşündümTeessüflerimi iletiyorumniye puslandırıyorum
Yok aslında o baktığınız kızım ben i.g kullanmıyorumBence yaz. Canımızın çekeceği şeyleri cıs de. Hem sen beni takip et demedin mi
Bencede siz kardeşsiniz. Kızın değil. yaşın da max 30 olsun hadi.
Hımmmm tamam o zaman dedim niye öyle dedi acaba beni beğenmiyor muAyyyyy pardon ya. Paylaşmak istemezsin diye düşündümşahsen ben zayıflama hesabı açsam yüzümü göstermezdim
Yaaa neden göstersinAyyyyy pardon ya. Paylaşmak istemezsin diye düşündümşahsen ben zayıflama hesabı açsam yüzümü göstermezdim
Sokağa çıkma yasağı var zaten. Boşver çıksam bile geri dönemezsinKardeşimde kek yapmış çaya gel diyo bu saatte Allah ım sen nefsime mukayyet ol bana güç verBeni olumlarmısın @Saricivcivcikcik
Sabah biiiiiipppppp
öğle biiiippppppp
akşam bipppppppp
Güzel canım afiyet olsunMenüm
8.30
2 yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 Trabzon hurması üzerine tahin ceviz
10.00
filtre kahve
12.00
1 kase şehriyeli yoğurt çorbası
16.00
2 kuru kayısı
18.00
yarım kase şehriyeli yoğurt çorbası
1 tabak bamya
Yoğurt
Çok az patates oturtma
2 lt su
6000 adım. 10000 olurmu bilmem.
Aşk olsun neden beğenmeyeyim.Hımmmm tamam o zaman dedim niye öyle dedi acaba beni beğenmiyor mu
Sokağa çıkma yasağı var zaten. Boşver çıksam bile geri dönemezsin
Çok teşekkür ederimGüzel canım afiyet olsun
Tabi bak onu unutmuştum. 3000 3000 6 bini bırakırsın vallamisafirlik cezasıda var bide dimi
Valla ya. Öbürleride gelsin hele.İyi ki ig açmışım kimlerle takılıyormuşuz haberimiz yokmuş
Görmedim ben ne yazmıştınkiYukardaki mesajda hakan pekerli mesajın alıntısı vardı uçmuş
Senin hakan pekerli mesajını alıntılayıp kimlerle takılıyormuşuz demiştim ama alıntı uçmuş. Seni ben birine benzetiyorum ama çıkaramadım çıkarcam inşallahGörmedim ben ne yazmıştınkiÜst üste yazılınca kaçıyo bazen gözden kusura bakılmasın
EstağfurullahSenin hakan pekerli mesajını alıntılayıp kimlerle takılıyormuşuz demiştim ama alıntı uçmuş. Seni ben birine benzetiyorum ama çıkaramadım çıkarcam inşallahkime benzetirler normalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?