- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Yediğim içtiğim benim olsunNeyse bakalım olan olmuş ne yedin ne içtin ne verdiler sana içerde yemekler güzel miydi
Olsun bakalımYediğim içtiğim benim olsunbugün sadece pişi vardı kahvaltı da bir kactane yedim, minicik yapıyorum.
Akşam da kabak çorbası ve brokoli yoğurtlayip yedim...
2litre Su ve 1litreye yakın salatalık maydanoz ve limon ekledigim suyu içtim
Ne bileyim tad olsun diye, olmuyosa yapmayızOlsun bakalım
Salatalık falan ekleme bu vakitte toksinden hormondan başka bişey geçmez ondan suya bence. DimiSaricivcivcikcik
Biz artık görmek istiyoruzBen siz zayıflayın diye açıyorum bu başlıkları yoksa beni hiç diyette gören oldu mu ben görmedim şahsen
Olacak olacak ınanıyorumHazırdı da o yüzden
Kuru iftira
Köfte hazırdı5 bile çok oldu midem bulandı bayadır yemiyordum
Sonu kilo bildirimin gibi olur inşallah
Olumluyorum kek harika biseydir ama daha güzel saatlerde yenebilir biz zayifiz fistik gibiyiz kek yerine bol bol su iciyoruz citir citir sulu sulu salataliklar havuclar yiyoruz onlar daha güzelKardeşimde kek yapmış çaya gel diyo bu saatte Allah ım sen nefsime mukayyet ol bana güç verBeni olumlarmısın Saricivcivcikcik
Yemin ederim tam olarak buSabah biiiiiipppppp
öğle biiiippppppp
akşam bipppppppp
Onu ben gönderdim iste uzaktan secret yaparaktanTadellede bile subliminal mesaj varbencede git gitttt
Teşekkür ederim canimMerabayin.
Bugün tartılmadim,canım istemedi, şiştim falan, ama olsun..
Dışardan okudum sizi.
Saricivcivcikcik ve diğer arkadaşlarımı tebrik eder,yarışmada başarılar dilerim
Anka sana katılıyorum ortmenim, çünkü ben tartıda ekside görmesem ölçülerimi almıştim. Ve ayna da inceldigimi görüyorum,eşimde goruyo, arkadaşlarım da görüyor( tabi fotoda.)
Keşke atabilsem öncesi sonrası.. neyse lafı kısa keseyimkaldığım yerden devam İnşaAllah
Bildiğim kadariyla bi zarari yok canim sadece sürekli tekrarlamak iyi degil onun dışında ara ara vücuda faydali hem aroma olarak farklilik oluyoOlsun bakalım
Salatalık falan ekleme bu vakitte toksinden hormondan başka bişey geçmez ondan suya bence. DimiSaricivcivcikcik
İlk defa salatalık attım suyun içine, çokta hoşuma gitti aroması falan.. arada yaparım zaten...Olacak olacak ınanıyorum
Olumluyorum kek harika biseydir ama daha güzel saatlerde yenebilir biz zayifiz fistik gibiyiz kek yerine bol bol su iciyoruz citir citir sulu sulu salataliklar havuclar yiyoruz onlar daha güzelinanmak istiyorum
Yemin ederim tam olarak bu
Onu ben gönderdim iste uzaktan secret yaparaktan
Teşekkür ederim canim
İncelmen harika dha da iyi olcak hep ileri daha ileri
Bildiğim kadariyla bi zarari yok canim sadece sürekli tekrarlamak iyi degil onun dışında ara ara vücuda faydali hem aroma olarak farklilik oluyo
O farkli renktekiler burdaki bizleri mi temsil ediyoBiz artık görmek istiyoruz
İsterizz
isterizzzz
isteriizzzzz
Vaaayyy15 dk Leslie mi de yaptım
Saricivcivcikcik
Anka farkında mısın son mesajlarında maşallah maşallah deyip duruyorsunSen de selam söyle kızın da çok güzel maşallah
Valla tutalım. Bu ne ya? Geçen seneden beri tanıyorum hep 70lerdeYa sen diyette değilmisin zaten
Kızlar farkındamısınız Anka sürekli bizi ekiyor sizce napalım bunu yarın da yarın
Birlik olup tutalım şunun saçını başını
Hiç görmedikBen siz zayıflayın diye açıyorum bu başlıkları yoksa beni hiç diyette gören oldu mu ben görmedim şahsen
UFAK mı????O farkli renktekiler burdaki bizleri mi temsil ediyoşaka bi yana bence de görmek istiyoruz yani Anka
Vaaayyyo zaman inaniyorum ince olcam bu hafta cok eksi olcam seni yencem
Yarin sahaya dönüyorum bugün ufak bi ara vermiştim
Kahkaha attimAnka farkında mısın son mesajlarında maşallah maşallah deyip duruyorsunsero naptın kıza ayarları bozuldu
Kalbimi kiriyosun amaUFAK mı????baya ara vermişsin
Kızım kışın salatalığın kendine ne hayrı var da suya olsun aaaaa sen de böyle dersenOlacak olacak ınanıyorum
Olumluyorum kek harika biseydir ama daha güzel saatlerde yenebilir biz zayifiz fistik gibiyiz kek yerine bol bol su iciyoruz citir citir sulu sulu salataliklar havuclar yiyoruz onlar daha güzelinanmak istiyorum
Teşekkür ederim canim
Bildiğim kadariyla bi zarari yok canim sadece sürekli tekrarlamak iyi degil onun dışında ara ara vücuda faydali hem aroma olarak farklilik oluyo
Ben hep inşllahlı maşallahlı konuşurum yahu sana mı denk gelmedi acabaAnka farkında mısın son mesajlarında maşallah maşallah deyip duruyorsunsero naptın kıza ayarları bozuldu
Teessüf ederim bi kere ben takım kapanırken 65 kiloydum ya da 66Valla tutalım. Bu ne ya? Geçen seneden beri tanıyorum hep 70lerde
Canim biraz medyada bazi seyler farkli yansitiliyo aslından. hakli olarak insanlar da duyduklari cogu seyi dogru saniyo.Kızım kışın salatalığın kendine ne hayrı var da suya olsun aaaaa sen de böyle dersen. Hormon deposu yani o bir salatalık değil artık kimyasal atık
Aaa yapacak bişey yok. Biz sana kaçamak yap dedik. Sen kaçamağı da yemişsinKahkaha attim
Kalbimi kiriyosun ama
Küstüm senle
Konusma benle
Kalbimi kirdin
Pismis kelle
İnşallah dersin hep. Maşallah bugünün top kelimesiBen hep inşllahlı maşallahlı konuşurum yahu sana mı denk gelmedi acaba
Aaa gerçekten mi?Teessüf ederim bi kere ben takım kapanırken 65 kiloydum ya da 66hiç yakıştıramadım sana gulenyuzumsunsen tanıdığında 59 kiloymuşum sudem34 bilir bir zamanlar 49 kiloydum milattan önce olabilir ama olsun 49 kiloydum yani
Harikasın civcivimOlacak olacak ınanıyorum
Teşekkür ederim canim
Bende yapayım güzelseİlk defa salatalık attım suyun içine, çokta hoşuma gitti aroması falan.. arada yaparım zaten...
Bu göbek gidecek..
Valla ben bişi yapmadımAnka farkında mısın son mesajlarında maşallah maşallah deyip duruyorsunsero naptın kıza ayarları bozuldu
Valla tutalım. Bu ne ya? Geçen seneden beri tanıyorum hep 70lerde
Hiç görmedik
Ben hiç bir şeyi medyadan takip etmem ki TV bile açmam ben. Bilim de de sürekli tezler değişir farkındaysan. Yıllar evvel margarin kalp dostuydu şimdi trans yağ oldu en basitinden. bilime göre zeytinyağı da çok zararlıydı şimdi anne sütüne eş değer oldu. Yani bilim bana şimdi kışın salatalık sağlıklı mı diyor öyle diyorsa benden de selam söyle. Allah yaz sebzelerini yaz için kış sebzelerini kış için yaratmış. Eğer ilaçsız hormonsuz bu iş olacak olsaydı yaz kış aynı tat aynı fiyat olurdu. Sinek böcek bile gelmiyor bu sebzelere kışın onlar bizden akıllı valla.Canim biraz medyada bazi seyler farkli yansitiliyo aslından. hakli olarak insanlar da duyduklari cogu seyi dogru saniyo.
Fazla konuşmuyorum bu konularda o yüzden.
Önceden ben de böyle dusunurdum ama isin icine makaleler, yapılan analiz sonuclari girince bambaska dusunmeye başladım cunku bilim biseye kolay kolay iyi ya da kötü demiyo en ince ayrintiisna kadar arastiriyosun belki aylar boyunca laboratuvarda analizlerini yapiyosun. Ondan dolayi
Tv ye cikan bazilari mesela reytingi kazandigi parayi ön planda tutuyo ne dikkat cekcekse o sekilde anlatiyo.
Aman iste böyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?