müsaitsen whatsapptan yazar mısın? Belki 91 bile görebiliriz
sen görürsün 92 çıkacam
Sirkemm
Kuralı 22 gün oldu meyvelerim dibe çöktü şükür artık karıştırmayı bıraktım anasını bekliyorum inşallah olur
Ben hiç görmedim galiba seni hafızamı zorluyorum yok gelmiyorHa ha ben öyle iddialı değilim
Boy var iştedevede de var zaten
Bide 23 vki işte
Cok şeker olmuş canimEki Görüntüle 2733414
Kizlar bakın ilk defa yaptım tavşan olacaktı ama hiç biseye benzemedi :))
Tebrikler canim cok iyisinBacak ve plank hareketleri çalıştım.
110 ip atladım..oğlum biraksaydi daha neler yapacaktım ananaslı yeşil çayımı da içtim. İnşaAllah uyurum artik
Afiyet olsun canim hicbisey olmaz yarin dengelersin vücudu sasirtmak lazim zaten.(üstteki mesajın altına bu menü hiç olmadı ama inşallah mumu görmez inşallah inşallah inşallah)
4 Aralık Cuma
Kahvaltı 12.00
Sucuklu 2 yumurta
4-5 lokma ekmekle kaymak
2 dilim kek
aralarda biyerde yarım mandalina ve yarım elma (kızımın yarımları)
Akşam 18.00
Yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık pilav ve et sote
1 kase puding
12951 adım
Eki Görüntüle 2733437
Ellam la memleket olarak alakam yok canim da öyle kenardan koseden duydugum icin söyledimNerelisin kız?
Ellam tanıdık geldi
Ben senin resmi göremedim çünkü ig yok benim
Subliminal olan ne ya
Git demesi mı
O değil ben upuzun zamandır yemedim bari bulursam alıp yiyeyim canım çekti
Günaydın görmemen daha iyiNerelisin kız?
Ellam tanıdık geldi
Ben senin resmi göremedim çünkü ig yok benim
Subliminal olan ne ya
Git demesi mı
O değil ben upuzun zamandır yemedim bari bulursam alıp yiyeyim canım çekti
Yok yok abartıyo anka senin onun gibiyim bendeYa bu hatun sadece fit değil afeti devran yani anlatamıyorum görmen lazım
Sen de güzelsindir mutlaka canım. Telefon numaramı atıyorum bi at bakim foto
Benimki oldu ama sirke anası olmadıSirken oldu mugulenyuzumsunsen
Ben 73lerde gezerkenGeçen ne zamandı ay hiç hatırlamıyorum
Güzel olmuş canım ellerine sağlık. Göz be burnu siyah kahve falan yapsaydın daha gösterişli görünürdü.Eki Görüntüle 2733414
Kizlar bakın ilk defa yaptım tavşan olacaktı ama hiç biseye benzemedi :))
Harikasın110 ip atladım..oğlum biraksaydi daha neler yapacaktım ananaslı yeşil çayımı da içtim. İnşaAllah uyurum artik
Çoğu Ödem canım kilo değilBen varken o biraz zor canım
Aynen
70 e anlaşalım hadi yılbaşına kadar
5 günde 5 kilo derken
Bence ilk deneme için çok güzel olmuş ben denedim hiç yapamamıştım
Nasıl kilo verilmez adlı çalışma olmuş.(üstteki mesajın altına bu menü hiç olmadı ama inşallah mumu görmez inşallah inşallah inşallah)
4 Aralık Cuma
Kahvaltı 12.00
Sucuklu 2 yumurta
4-5 lokma ekmekle kaymak
2 dilim kek
aralarda biyerde yarım mandalina ve yarım elma (kızımın yarımları)
Akşam 18.00
Yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık pilav ve et sote
1 kase puding
12951 adım
Eki Görüntüle 2733437
Bencede seninle aynı durumdayız. Aynı kilolarda gezip salınca aynı kilolara çıkıyoruz. Hadi bi gayretBaşladım başladım 31 Aralıkta 67,7 oldumeğer yarında 76 gelirsem 9 kilo veririm yaaa veririm ben suukaa 1 haftada 5 kilo vermiş benim neyim eksik
Öyle gerçekten en çok onlara üzülüyorum zaten benimde yeğenim var ondan biliyorum inşAllah bian önce gider lanet virüs herkes rahata ererGünaydın kızlar. Bugün çocuklarlayım. Şimdiden yoruldum. Haftasonunu sevmiyorum ya. Evde kalmaktan bunaldı çocuklar iyice
İnşallah ya. Bakalım zaman ne gösterecek. Benimkiler bide daha çok küçük. Hiç laftan anlamıyorlar. Bide regl oldum oyyy oyyy valla bugün bitmezÖyle gerçekten en çok onlara üzülüyorum zaten benimde yeğenim var ondan biliyorum inşAllah bian önce gider lanet virüs herkes rahata erer
Allah kolaylık versin bürün evlatlarımızı bağışlasınİnşallah ya. Bakalım zaman ne gösterecek. Benimkiler bide daha çok küçük. Hiç laftan anlamıyorlar. Bide regl oldum oyyy oyyy valla bugün bitmez
Benim ki de beni 9 saat uyuyo gösteriyor bende ona sinir oluyorumKızlar bu saatler neye göre uyku algılıyor biliyor musunuz? Ben uyumadım ama saat beni uyuyor sanıyor sinirimi bozuyor
Anası olmayınca da oluyormu acabaBenimki oldu ama sirke anası olmadışuan kullanıyorum baya keskin organik sirke
Sana maşallah diyorum baştanÇoğu Ödem canım kilo değil
Başlarsın başlarsın sabah ola hayr ola2 de kızım uyandı yine sinir krizi geçirdi zorla uyuttuğum küçükleri uyandırdı ve hala sakinleşmedi.uyuyacaktım da sabaha diyete başlayacaktım hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?