Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 de kızım uyandı yine sinir krizi geçirdi zorla uyuttuğum küçükleri uyandırdı ve hala sakinleşmedi. uyuyacaktım da sabaha diyete başlayacaktım hıh

Kızlar bu saatler neye göre uyku algılıyor biliyor musunuz? Ben uyumadım ama saat beni uyuyor sanıyor sinirimi bozuyor

Eklentiler

• F214FEB6-E858-4D93-A3D0-802D475B796A.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 23
Eki Görüntüle 2733414
Kizlar bakın ilk defa yaptım tavşan olacaktı ama hiç biseye benzemedi :))
Cok şeker olmuş canim
Bacak ve plank hareketleri çalıştım.
110 ip atladım.. oğlum biraksaydi daha neler yapacaktım ananaslı yeşil çayımı da içtim. İnşaAllah uyurum artik
Tebrikler canim cok iyisin
Afiyet olsun canim hicbisey olmaz yarin dengelersin vücudu sasirtmak lazim zaten.
Nerelisin kız?
Ellam tanıdık geldi

Ben senin resmi göremedim çünkü ig yok benim

Subliminal olan ne ya
Git demesi mı
O değil ben upuzun zamandır yemedim bari bulursam alıp yiyeyim canım çekti
Ellam la memleket olarak alakam yok canim da öyle kenardan koseden duydugum icin söyledim muğlada yasiyorum dogma buyume istanbul

Nerelisin kız?
Ellam tanıdık geldi

Ben senin resmi göremedim çünkü ig yok benim

Subliminal olan ne ya
Git demesi mı
O değil ben upuzun zamandır yemedim bari bulursam alıp yiyeyim canım çekti
Günaydın görmemen daha iyi tadelleye gelince ben yemedim sende yeme gitti zaten

Ya bu hatun sadece fit değil afeti devran yani anlatamıyorum görmen lazım
Sen de güzelsindir mutlaka canım. Telefon numaramı atıyorum bi at bakim foto
Yok yok abartıyo anka senin onun gibiyim bende anka teşekkür ederim senin güzel gözlerin güzel görüyo canım

Geçen ne zamandı ay hiç hatırlamıyorum
Ben 73lerde gezerken
Eki Görüntüle 2733414
Kizlar bakın ilk defa yaptım tavşan olacaktı ama hiç biseye benzemedi :))
Güzel olmuş canım ellerine sağlık. Göz be burnu siyah kahve falan yapsaydın daha gösterişli görünürdü.
110 ip atladım.. oğlum biraksaydi daha neler yapacaktım ananaslı yeşil çayımı da içtim. İnşaAllah uyurum artik
Harikasın
Ben varken o biraz zor canım

Aynen

70 e anlaşalım hadi yılbaşına kadar

5 günde 5 kilo derken

Bence ilk deneme için çok güzel olmuş ben denedim hiç yapamamıştım
Çoğu Ödem canım kilo değil
Nasıl kilo verilmez adlı çalışma olmuş.
Başladım başladım 31 Aralıkta 67,7 oldum eğer yarında 76 gelirsem 9 kilo veririm yaaa veririm ben suukaa 1 haftada 5 kilo vermiş benim neyim eksik
Bencede seninle aynı durumdayız. Aynı kilolarda gezip salınca aynı kilolara çıkıyoruz. Hadi bi gayret

Günaydın kızlar. Bugün çocuklarlayım. Şimdiden yoruldum. Haftasonunu sevmiyorum ya. Evde kalmaktan bunaldı çocuklar iyice
Öyle gerçekten en çok onlara üzülüyorum zaten benimde yeğenim var ondan biliyorum inşAllah bian önce gider lanet virüs herkes rahata erer

Öyle gerçekten en çok onlara üzülüyorum zaten benimde yeğenim var ondan biliyorum inşAllah bian önce gider lanet virüs herkes rahata erer
İnşallah ya. Bakalım zaman ne gösterecek. Benimkiler bide daha çok küçük. Hiç laftan anlamıyorlar. Bide regl oldum oyyy oyyy valla bugün bitmez

İnşallah ya. Bakalım zaman ne gösterecek. Benimkiler bide daha çok küçük. Hiç laftan anlamıyorlar. Bide regl oldum oyyy oyyy valla bugün bitmez
Allah kolaylık versin bürün evlatlarımızı bağışlasın Benimde aşkım bugün bizde kalıcak yeğenim

Kızlar bu saatler neye göre uyku algılıyor biliyor musunuz? Ben uyumadım ama saat beni uyuyor sanıyor sinirimi bozuyor
Benim ki de beni 9 saat uyuyo gösteriyor bende ona sinir oluyorum
Benimki oldu ama sirke anası olmadı şuan kullanıyorum baya keskin organik sirke
Anası olmayınca da oluyormu acaba
Çoğu Ödem canım kilo değil
Sana maşallah diyorum baştan benim ödem olsa da beş kilo gitmezdi ömrümde görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…