Görmemiş sındırBen hiç görmedim galiba seni hafızamı zorluyorum yok gelmiyor
Hadi ya ne gıcıkKızlar bu saatler neye göre uyku algılıyor biliyor musunuz? Ben uyumadım ama saat beni uyuyor sanıyor sinirimi bozuyor
Muğla güzel yer vesselamCok şeker olmuş canim
Tebrikler canim cok iyisin
Afiyet olsun canim hicbisey olmaz yarin dengelersin vücudu sasirtmak lazim zaten.
Ellam la memleket olarak alakam yok canim da öyle kenardan koseden duydugum icin söyledimmuğlada yasiyorum dogma buyume istanbul
GünaydınGünaydın kızlar
Ha ha tadelle bende istiyorumGünaydın görmemen daha iyitadelleye gelince ben yemedim sende yeme gitti zaten
Oluyo sirke anasının olması avantaj diğer yapıcağın sirkelere maya olarak kullanmaya benimkide güzel oldu organik elmayla yaptım bideBenim ki de beni 9 saat uyuyo gösteriyor bende ona sinir oluyorum
Anası olmayınca da oluyormu acaba
Sana maşallah diyorum baştanbenim ödem olsa da beş kilo gitmezdi ömrümde görmedim
Evet bende organik elmayla yaptım hevesle bekliyorumOluyo sirke anasının olması avantaj diğer yapıcağın sirkelere maya olarak kullanmaya benimkide güzel oldu organik elmayla yaptım bide
Evet çok zevkli gerçekten toplamda 2 ayda oldu benim sirkem insanın emeğiyle yaptığı şeyler çok bereket ve şifalıEvet bende organik elmayla yaptım hevesle bekliyorumÇok zevkli ..
imkanı olan herkesi yapmaya davet ediyorum kızlar
Yapımı çok zevkli sabırla bekliyorum başında
Kullanımı da hem bereketli hem şifalı .
2 ay mıııı ben 1 hafta 10 günde falan oluyor sanıyordumEvet çok zevkli gerçekten toplamda 2 ayda oldu benim sirkem insanın emeğiyle yaptığı şeyler çok bereket ve şifalıbir yoğurt yaparım taşşş
Aynen öyleEvet çok zevkli gerçekten toplamda 2 ayda oldu benim sirkem insanın emeğiyle yaptığı şeyler çok bereket ve şifalıbir yoğurt yaparım taşşş
Diyorum ya ben kuralı 22 gün oldu şu an yarıdayım2 ay mıııı ben 1 hafta 10 günde falan oluyor sanıyordum
Yok zaten 15 gün ,hergün karıştırıyosun küf olmasın diye elmalar daha çabuk insin aşşağı diye2 ay mıııı ben 1 hafta 10 günde falan oluyor sanıyordum
Ben anlamamışım orayı o yüzden sordum oldu mu diyeAynen öyle
Diyorum ya ben kuralı 22 gün oldu şu an yarıdayım
Havalar sıcak olsa bir de meyveden meyveye değişiyor ama en kolay olan üzüm bile 15 günde karıştırması bitiyor 2-3 ay da dinlenmesi sürüyor
Ben yapamam sanırım 2 ay çokmuşYok zaten 15 gün ,hergün karıştırıyosun küf olmasın diye elmalar daha çabuk insin aşşağı diye
MaşallahBen hevesimden 3 kilo şişeye nar ve ayva da kurdum
Gelip gidip karıştırıyorum yanından geçerken dışından bakıyorum acayip zevkli ya .
bir çiçeğin büyümesini izlemek gibi
Niye yapamayasın ya karanlık bir yere koyup günde 2 kere karıştıracaksın sadeceBen yapamam sanırım 2 ay çokmuş
Bide alışınca bırakamıyosun herşeyi kendin yapmak istiyosunNiye yapamayasın ya karanlık bir yere koyup günde 2 kere karıştıracaksın sadece
Gerçekten herkesin kendi sirkesi olmalı.
içmesi olsun , temizlikte olsun , maneviyat olarakta çok faydalı .
ben 2 sene önce bir denedim Çeşme suyu kullanmıştım olmamıştı,ama keşke daha önce başlasaydım
Aynen hepsine yetişemesekte ufaktan çalışıyoruz işteBide alışınca bırakamıyosun herşeyi kendin yapmak istiyosun
O kadar kötü beslenmeden o kadar iyi beslenmeye geçtim ki vücut şok olduBenim ki de beni 9 saat uyuyo gösteriyor bende ona sinir oluyorum
Anası olmayınca da oluyormu acaba
Sana maşallah diyorum baştanbenim ödem olsa da beş kilo gitmezdi ömrümde görmedim
Ay ben karanlığa koysam onu unuturumNiye yapamayasın ya karanlık bir yere koyup günde 2 kere karıştıracaksın sadece
ben 2 sene önce bir denedim Çeşme suyu kullanmıştım olmamıştı,ama keşke daha önce başlasaydım
Unuturum işteNiye yapamayasın ya karanlık bir yere koyup günde 2 kere karıştıracaksın sadece
Aynen ben de sonra gece tam uykuya dalacağım sırada aklıma gelir uykum açılırAy ben karanlığa koysam onu unuturum
Tamam ya yapmayınO kadar kötü beslenmeden o kadar iyi beslenmeye geçtim ki vücut şok oldu
Ay ben karanlığa koysam onu unuturum
TöbeeUnuturum işte
Bi de o ana beni benden alıyor komşu kurmuş ortak kullandığımız kilere koymuş vallahi adam öldürmüş içine basmış gibi görünüyorkilere girmeye korkuyorum
Bende bi yapsammı diye düşündüm ama o kadar üşendim ki amaaan dedim bugün de böyle olsunBugün cuma , arada böyle olur ya adım sayında gayet güzel yarın bol suyla geçer gider inşallah
ya bu arada o adım sayını niye 13000 diye düz yapmadınkendiminkine çok takılırım ,senin ki de içimi bir hoş etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?