- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Menun gayet iyi canım..(üstteki mesajın altına bu menü hiç olmadı ama inşallah mumu görmez inşallah inşallah inşallah)
4 Aralık Cuma
Kahvaltı 12.00
Sucuklu 2 yumurta
4-5 lokma ekmekle kaymak
2 dilim kek
aralarda biyerde yarım mandalina ve yarım elma (kızımın yarımları)
Akşam 18.00
Yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık pilav ve et sote
1 kase puding
12951 adım
Eki Görüntüle 2733437
Nerelisin kız?Rakip saglam olunca korktu ellam
Ben senin resmi göremedim çünkü ig yok benimAfiyet olsun
Subliminal olan ne yaTadellede bile subliminal mesaj varbencede git gitttt
Görünen köy kılavuz ister miYaaaaa sudem ben gelir anka bir diyet yapar bir kilo verir 2 şer 2 şer verir moraliniz bozulmasın diye vermiyor. Ankamla dalga geçmeyin lütfen falan dersin diye bi umut etiketliyorum senin yazdığın 3 kelime
Görme kuzu görenlerin sonu hiç iyi olmuyorBen senin resmi göremedim çünkü ig yok benim
Bugün cuma , arada böyle olur ya adım sayında gayet güzel yarın bol suyla geçer gider inşallah(üstteki mesajın altına bu menü hiç olmadı ama inşallah mumu görmez inşallah inşallah inşallah)
4 Aralık Cuma
Kahvaltı 12.00
Sucuklu 2 yumurta
4-5 lokma ekmekle kaymak
2 dilim kek
aralarda biyerde yarım mandalina ve yarım elma (kızımın yarımları)
Akşam 18.00
Yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık pilav ve et sote
1 kase puding
12951 adım
Eki Görüntüle 2733437
Sil gözünün yaşını
67,7 mi
İg yok zatenGörme kuzu görenlerin sonu hiç iyi olmuyor
Zaten madam la da anlaştık.67,7 mi
Sanırım 31 Aralık’ta olabilirim. Gözlerimi kapattım bakayım dedim kendimi göremiyorum yaaa offfgulenyuzumsunsen in tartısı geliyor gözüme sadece 92,2 gösteriyor takıntı oldu neyse konuyu dağıttım 31 Aralıkta gelirim inşallah bekle orda arayı açma
Başladım başladım 31 Aralıkta 67,7 oldumSil gözünün yaşını
sabah başlıyoruz
hadi bakalım
düzenli menü
bol suuu
hadi Anka walk walk walk
Ya bu hatun sadece fit değil afeti devran yani anlatamıyorum görmen lazımİg yok zaten
Bende fit im kız kıskanmam belki
Kız düz hesap 92 gör iyi bak lütfen67,7 mi
Sanırım 31 Aralık’ta olabilirim. Gözlerimi kapattım bakayım dedim kendimi göremiyorum yaaa offfgulenyuzumsunsen in tartısı geliyor gözüme sadece 92,2 gösteriyor takıntı oldu neyse konuyu dağıttım 31 Aralıkta gelirim inşallah bekle orda arayı açma
Aynen hiçççBaşladım başladım 31 Aralıkta 67,7 oldumeğer yarında 76 gelirsem 9 kilo veririm yaaa veririm ben suukaa 1 haftada 5 kilo vermiş benim neyim eksik
Yok canım çok net 92,2 görüyorum kusura bakmaKız düz hesap 92 gör iyi bak lütfen
Ben 68.3 um canımYa bu hatun sadece fit değil afeti devran yani anlatamıyorum görmen lazım
Sen de güzelsindir mutlaka canım. Telefon numaramı atıyorum bi at bakim foto
Ha ha ben öyle iddialı değilimYa bu hatun sadece fit değil afeti devran yani anlatamıyorum görmen lazım
Sen de güzelsindir mutlaka canım. Telefon numaramı atıyorum bi at bakim foto
Yok canım çok net 92,2 görüyorum kusura bakmageçen hafta 92,7 gördüm noldu profiterol yüzünden gitti
SirkemmSirken oldu mugulenyuzumsunsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?