Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah dersin hep. Maşallah bugünün top kelimesi
Ya benim bi ara adım çıkmıştı bana maşallah deme nazarın değiyor diye korkuyorum o yüzden inşallah seroya bişey olmaz MuMu85
Aaa gerçekten mi? yalnız kendimden başka kimseyle ilgilenmemişim ya. takım kapanırken 81 kiloydum ben
Maşallah yaa senin 10 kilo bana gelmiş

ay yine maşallah dedim

eskiden ağır yaşamlar ve temizlik hastaları izlerdim hem zayıflamıştım hem evim temizdi yeniden izleyeyim bari TV deyince aklıma geldi
Bende hala görünce izlerim
Ya benim bi ara adım çıkmıştı bana maşallah deme nazarın değiyor diye korkuyorum o yüzden inşallah seroya bişey olmaz MuMu85

Maşallah yaa senin 10 kilo bana gelmiş

ay yine maşallah dedim
benim kilolarım değildir o. Bana suç atma. Hem daha geçen 71din. Hadi senden de bi performans bekliyorum. 5 gün kaçamaksız 5 kilo verdim. Tabi nerdeyse hepsi ödem sende yaparsın

Ben varken o biraz zor canım
Anka farkında mısın son mesajlarında maşallah maşallah deyip duruyorsun sero naptın kıza ayarları bozuldu

Valla tutalım. Bu ne ya? Geçen seneden beri tanıyorum hep 70lerde

Hiç görmedik
Aynen
70 e anlaşalım hadi yılbaşına kadar
Bende hala görünce izlerim

benim kilolarım değildir o. Bana suç atma. Hem daha geçen 71din. Hadi senden de bi performans bekliyorum. 5 gün kaçamaksız 5 kilo verdim. Tabi nerdeyse hepsi ödem sende yaparsın
5 günde 5 kilo derken
Eki Görüntüle 2733414
Kizlar bakın ilk defa yaptım tavşan olacaktı ama hiç biseye benzemedi :))
Bence ilk deneme için çok güzel olmuş ben denedim hiç yapamamıştım

(üstteki mesajın altına bu menü hiç olmadı ama inşallah mumu görmez inşallah inşallah inşallah )
4 Aralık Cuma

Kahvaltı 12.00
Sucuklu 2 yumurta
4-5 lokma ekmekle kaymak
2 dilim kek

aralarda biyerde yarım mandalina ve yarım elma (kızımın yarımları)

Akşam 18.00
Yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık pilav ve et sote
1 kase puding

12951 adım
Eki Görüntüle 2733437

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…