24 yaşında kızın mi varAllah bağışlasın evlatlarımızı, bendede pcos vardı zayıflayınca gitti çok şükür ,duygusal açlık da malesef kötü biliyorum bakalım burda ideal kilomuza gelicez inş ,ama sen tecrübelisin demekki güzel kilolar vermişsin bizede tüyolar verirsin umarımBende 40 yaşındayım 24 yaşında kızım var şuan çalışmıyorum evde paslandık sanki
Evet teşekkür ederim24 yaşında kızın mi varmaşallah çok genç anne olmuşsun
Hoşbuldum LilipopHoş geldin :)
Aminn. Erken evlenmenin en güzel yanı olsa gerek boyunca çocuk. Ben Allah ömür verirse torunlarımın büyüdüklerini görebilir miyim bilmiyorum küçük kızım 1 yaşındaAllah bağışlasın evlatlarımızı, bendede pcos vardı zayıflayınca gitti çok şükür ,duygusal açlık da malesef kötü biliyorum bakalım burda ideal kilomuza gelicez inş ,ama sen tecrübelisin demekki güzel kilolar vermişsin bizede tüyolar verirsin umarımBende 40 yaşındayım 24 yaşında kızım var şuan çalışmıyorum evde paslandık sanki
Yok canım güncel değil. Ama ben senin ordaki liliyaa olmadığına ikna olamıyorum. Çok eminim ama ispat edip kazeni olaya karıştırmak da istemiyorum. Hadi itiraf et rahatlayalım.ben sizi takip edemiyorum:)) güncel mi o tabloAnka
Hoş geldin canım katılabilirsin tabii kiSelam hanımlarbende aranıza katılabilir miyim?
Böyle naif falan diye olaya giriyorsunuz sonra sopa çıkaramıyorum ama benHoşbuldum ben Poni. Naif bayan Ankayı görünce daldım hemen
31 yaşındayım, 2 kızım var, öğretmenim. 2015ten beri cuma takımındaydım. İlk kızımdan sonra 95le başlayıp @mefkurem in kaptanlığında 24 kilo verdim sonra ikinci kızımdan sonra 91le takrar başladım şu an 78 kiloyum. Sağlam bi duygusal yiyiciyim, kilo vermem iki ileri bir geri olduğu için çok uzun sürüyor. Pcosta yoluma taş koyuyor tabi. Sen kendinden bahseder misn canım
Akşam 17:30 ennnn geç 18:00 olsun son lokma sonra bişey yok anlaştık mıEveeet. Diyet tüm hızıyla devam ediyor. Bir dilim börek yedim
Bende çok zorluklarını yaşadım dışardan güzel eğlenceli gelebiliyo ama asla önermiyorum çocuk gelin olmak çocuk anne olmak kimse özenmesin Allah sağlık versin görürsünüz inşAllah Allah bağışlasın tüm evlatlarıHoşbuldum Lilipop
Aminn. Erken evlenmenin en güzel yanı olsa gerek boyunca çocuk. Ben Allah ömür verirse torunlarımın büyüdüklerini görebilir miyim bilmiyorum küçük kızım 1 yaşında
Afiyet olsun bence güzel canim menü de spor daSabah bir bardak su
11:00 kahvaltı kepekli dilim ekmeğe tost sucuk ve kaşarlı , bir bardak taze nar suyu
14:30 türk kahve ve bir kaçamak
17:30 şehriye çorba , zeytinyağlı yerelması 2 kaşık , bir dilim ekmek
şuan soda içiyorum midem çok fena bugün
az su , tempolu yürüyüş bugün dışarda oldu
Afiyet olsun canım5 Aralik Menüm
Sabah 10.00 1 yumurta 1 dilim kasardan kaşarlı omlet domates salatalık 1 dilim beyaz peynir yarim dilim ekmek bol roka
Ara 12.00 türk kahvesi +1 kare bitter
Öğlen 14.30 yarim fincan nescafe
Akşam 17.30 2 kasik tavuklu bezelye tava+1 kasik sehriye pilavi+2 kasik keskek
Spor; leslie 3 mil 45 dakika+15 dakika pilates
Su 2.5 litre
Afiyet olsun canim bence güzel menüSelamlar
8.00
2 yımurta
Peynir
Zeytim
Domates salatalık
1 cennet hurması üzerine tahin ceviz
10.00
filtre kahve
13.00
yulaflı süt
16.00
az kuruyemiş
18.00
3 dilim pırasa keki
Fırında karnabahar az
2 lt su
Şimdilik 4000 adım
Neden öyle oldu vazgeçtinkiMerhaba canim malesef kendimi iyice biraktim artik ne bulursam yiyorum tartilmiyorum ama eminim 4-5 kilo gelmistir
Aynı benHoşbuldum ben Poni. Naif bayan Ankayı görünce daldım hemen
31 yaşındayım, 2 kızım var, öğretmenim. 2015ten beri cuma takımındaydım. İlk kızımdan sonra 95le başlayıp @mefkurem in kaptanlığında 24 kilo verdim sonra ikinci kızımdan sonra 91le takrar başladım şu an 78 kiloyum. Sağlam bi duygusal yiyiciyim, kilo vermem iki ileri bir geri olduğu için çok uzun sürüyor. Pcosta yoluma taş koyuyor tabi. Sen kendinden bahseder misn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?