- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Kendimi polyanna gubi hissetmeye basladimsenin olumlamaların olmadan olmazki bebişim
Teşekkür ederim canım bende görmüyodum bi sakınca ama bazı arkadaşlarımız böyle düşünmediği için kaçamak demek daha doğru geldiHoşgeldinUmarım aradığın motiveyi bizimle bulursun
Şu kaçamak tadelle mi yoksaKaçamağın ne olduğu da önemli canım. Bence yazabiliriz hergün neler görüyoruz neler geçiyo önümüzden yazmada bi sakınca görmüyorum kendi adıma. Afiyet olsun
Canım o konu başkaydı ama. Sen ilk günler yazdıklarına dön bak adamla dalga geçer gibi insanın canını çektirmeye çalışır gibi sırf topiktekileri gıcık etmek için gönderilmiş gibi bi halin vardıTeşekkür ederim canım bende görmüyodum bi sakınca ama bazı arkadaşlarımız böyle düşünmediği için kaçamak demek daha doğru geldi
Bence de bi sakınca yok yazabilirsin canim kendin istersen tabi..Teşekkür ederim canım bende görmüyodum bi sakınca ama bazı arkadaşlarımız böyle düşünmediği için kaçamak demek daha doğru geldi
Canım o konu başkaydı ama. Sen ilk günler yazdıklarına dön bak adamla dalga geçer gibi insanın canını çektirmeye çalışır gibi sırf topiktekileri gıcık etmek için gönderilmiş gibi bi halin vardıdüzeldi artık menülerin arada yaptığın kaçamakları yazabilirsin.
Teşekkür ederim tatlı civcikimBence de bi sakınca yok yazabilirsin canim kendin istersen tabi..
Zaten nefsimizi böyle köreltmeliyiz her yerde karşımıza cikabilir lezzetli kacamaklar sen yazsan da farketmez yani (bana göre)
Yok aslında senden ziyade bi de ben 12-13 yıllık üyeyim burda. Seven kadar sevmeyen de var topiği karıştırıp sorun çıkarmak isteyenler de oluyor arada o yüzden temkinli davranmak istiyorum bazen canım.Sayfaya tam hakim olamamışımdır estağfurullah kimseye öyle saygısızlık yapmam tabi yazarım
Haklısın tabiki benim için sorun yokYok aslında senden ziyade bi de ben 12-13 yıllık üyeyim burda. Seven kadar sevmeyen de var topiği karıştırıp sorun çıkarmak isteyenler de oluyor arada o yüzden temkinli davranmak istiyorum bazen canım.
Yok aslında senden ziyade bi de ben 12-13 yıllık üyeyim burda. Seven kadar sevmeyen de var topiği karıştırıp sorun çıkarmak isteyenler de oluyor arada o yüzden temkinli davranmak istiyorum bazen canım.
Yok sakin ol buraya gelen olmadı dahaNeon Civciv! 🐥, Instagram: "Duygusallığa yer yok 🐥🔪"
2,251 likes, 22 comments - neoncivciv, December 3, 2020: "Duygusallığa yer yok 🐥🔪".www.instagram.com
Grubu bozmaya calisanlara tepkim
İki gündür canım kahve istiyor daha şimdi fırsat buldum içmeye. Şuan kahve içiyorum ve kendimi hiç aç hissetmiyorumKızlar acikan var mi midemden sesler geliyo resmen
Gecen hafta ben de pek hissetmedim acligimi ama bugün vurdu niyeyseİki gündür canım kahve istiyor daha şimdi fırsat buldum içmeye. Şuan kahve içiyorum ve kendimi hiç aç hissetmiyorum
Aç yatınca daha rahat uyuyorum ama bi de gece çocuk uyutmazsa o açlıkla sabahı beklemek tam bir çin işkencesiGecen hafta ben de pek hissetmedim acligimi ama bugün vurdu niyeyse
Hem erken yemişsin hem az yemişsin hem bezelye hem şehriye hem keşkek yemişsin. Onlar kan şekerini yükseltip düşürmüş olabilir. Uykuna etki etmezse sade kahve içebilirsin. Yok içince uyuyamam dersen ayran iç istersen. Ya da yat uyu. Su içmemeye çalış su ters etki yapıyor daha çok acıktırıyor.Gecen hafta ben de pek hissetmedim acligimi ama bugün vurdu niyeyse
İşte ben de tam bu sebeple başlayamadım bi türlüAç yatınca daha rahat uyuyorum ama bi de gece çocuk uyutmazsa o açlıkla sabahı beklemek tam bir çin işkencesi
Ben sıkıntı yaşamıyorum. İnternetinde mi problem var acaba canım?Kızlar ileti beğenemiyorum. Alıntılayamıyorum ay noldu kk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?