Aslında direk ona baktım bu kadar 9lu başka edalar mı varmış diyeyokmuş niye kabul etmedi acaba kazara çıkış falan yapma siteden bak bunu girene kadar yorulur insan
Bende genelde belgesel demeyi çok isterdim ama vallaha yalan olur ama bi bahanem var geceler uzun ya ondan hepHahhaha ben TV izlemeyince böyle fransız kalıyorum her şeye
5. denemede çok şükürBende anlamadım niye kabul etmedi ama bende inat ettim sisteme kafa tuttum kabul etti sonunda
Bizim nüfus çok bana sıra gelmiyorBende genelde belgesel demeyi çok isterdim ama vallaha yalan olur ama bi bahanem var geceler uzun ya ondan hep
Bizim nüfus çok bana sıra gelmiyor
Evet ya hem vakit kaybı hem gereksiz şeylerle doluyor insanın kafası. Ben de zamanımı çok iyi değerlendiren biri değilim buralarda muhabbet ediyorum işte :)Ayrica en guzelini yapiyosunuz vakit kaybi inanin sayinAnka
Ay kac kişinin fit olmasina yardim ediyosunjz baksaniza yararli inanin cok sagolun vallaEvet ya hem vakit kaybı hem gereksiz şeylerle doluyor insanın kafası. Ben de zamanımı çok iyi değerlendiren biri değilim buralarda muhabbet ediyorum işte :)
Yaa vesile olmaya çalışıyorum sadece sizin kilonuz kaçtı. konu başlığımızdan mıdır nedir son zamanlarda zaten fit olanlar geliyor hepAy kac kişinin fit olmasina yardim ediyosunjz baksaniza yararli inanin cok sagolun valla
Yok daha nereme yicem şiştim :) pişmanlık oldu ilk kez bendeminikkkkkkk hala uyumadın mı
Şarjım bitiyor benim gitmem lazım bak yatak odasından çıkmak yok tamam mı mutfağa yaklaşmıyoruz
Allah rahatlık versinHerkese hayırlı geceler arkadaşlar
Telefonumu şarja takmam lazım sabah görüşürüz
Öyle ya vallaŞunuda anlamış oldum aç yatmak çok rahatlık ,mide doluyken bırak rahat yatmayı nefes alamıyo insan
Yok daha nereme yicem şiştim :) pişmanlık oldu ilk kez bendebu hafta çok emek verdim
Yeni yatmayı bi denicem bakalımAllah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?