Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben fena sakatatçıyım :) saruhan meşhur çorbacı Nasıl içmessin mutlaka dene yada gel misafirim ol covid bitince ben sana ısmarlarım canım paket servise yasak yok canım
Ben pek hazır yemem ya evde de yapan olmadı hiç. Arada bi etliekmek söyleriz onu da tanıdığımız yer olduğu için. Cinsim biraz galiba

Karatay ayda bir bol salatayla yiyebilirsiniz diyor ama oralarda bulunuyor mu bilmiyorum tabii
Yaşadığım ilçede yapan biyer vardı sadece 2 sene önce falan ordan yemiştik sonra kapandı. İşyerinde beraber yediğim arkadaşım hamile şimdi geçen bi ara lafını açtım canı çekti. Aradı buraya yakın başka bir ilçede buldu gitti yedi bizde bi ara gideceğiz oraya nasipse

Valla bende açım ama sabır sabah güzel bi kahvaltı yaparız :) bende şekersiz 21 gün yapıyorum :) yarışmacı arkadaşlara başarılar :))
Ayyy aynen erteliorum kahvalti fln diye valla şeker gercekten cok etkili aliskanlik tamamen 10 gün sonra bile alişabilirsin insallah takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…