- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 35
Hoşgeldiniz
Hoşbuldumm sagolun çok sicak burdaki insanlar inş herkes istedigi kilolari verir bi daha da almaz donuşu olmayan yollara girsin kilolarimiz hakediyoruz bence
Hoş geldinizHoşbuldumm sagolun çok sicak burdaki insanlar inş herkes istedigi kilolari verir bi daha da almaz donuşu olmayan yollara girsin kilolarimiz hakediyoruz bence
Yine ne yedin yahuBugün ben bittim
İki kilo veresin inşallah bu hafta5 Aralık Cumartesi
Kahvaltı 11.30
Sucuklu 2 yumurta
1 dilim ekmek
15.00
3 küçük mandalina
Az fındık
Akşam 18.30
1 kase düğün çorbası
2-3 kaşık pilav
2 tavuk baget (fırında)
1 küçük muz (canım tatlı istedi diye yedim)
13bin adım (45 dk tempolu yürüyüş de var içinde)
gulenyuzumsunsen resim çekecektim baktım adım 12800lerde senin için 13 bine tamamladım )
Eki Görüntüle 2733847
Bence yemelisin yarın pazar kahvaltısındaKiz Allah seni napmasin. Ben de garibim sesimi cikarmadim ama keskek aslinda tam diyet yemegi hem kalorisi dusuk hem tok tutan saglikli bisey Allah Allah diyorum
O kuymak ve aksam yemeginde yersem intihar etmis olurumonu kahvaltida anca kacamak gunumde yerim ekmek yediriyo çünkü yani uzun bi süre kuymak yok menümde demek oluyo bu da
Tabi ki biraz geç gördüm msjlarınızı kusura bakmayın 27 yaşımdayım ev hanımıyım sosyal hizmet mezunuyum ama iki yıllık sağlık bölümüde okudum özelde sağlıkçı olarak çalışıyorumHoşgeldinkendini tanıtabilirmisin
Hoş geldiniz aramızaTabi ki biraz geç gördüm msjlarınızı kusura bakmayın 27 yaşımdayım ev hanımıyım sosyal hizmet mezunuyum ama iki yıllık sağlık bölümüde okudum özelde sağlıkçı olarak çalışıyorumyemekle çok aram yok aslında ama bu yıl baya kilo aldım artık buna bir dur demem gerek
Sen niye uyumuyorsun ya. 10-11 gibi uyu bu saatler uykuda yağ yakılan saatler. Sirkadiyen ritmini bozmaİki kilo veresin inşallah bu hafta
Bence yemelisin yarın pazar kahvaltısında
9 ları sayacağım derken şaşı oldum niye bu kadar dokuzlu bi isim aldın kiHoşbulduk
Ay olur mu ne demek sagolun hosbuldum tesekkurler nezaketiniz icinHoş geldinizdün yazacaktım size unutmuşum kusura bakmayın
Aslında direk ona baktım bu kadar 9lu başka edalar mı varmış diyevalla haklısın ama sistem kabul etmedi bende edene kadar ekledim
Ay yok cok cakalımdir gercek değil o bilgiler bir zmanlar cukurovadan esinlendimLeylayaman16 senin de isim soy isim mi bi de şehri de eklemişsin :) bi TC kalmış :))
Hahhaha ben TV izlemeyince böyle fransız kalıyorum her şeyeAy yok cok cakalımdir gercek değil o bilgiler bir zmanlar cukurovadan esinlendimgerçeği şu şu dermişm simdi neyseki o kadar aç değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?