- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 35
Ay gercekten miValla aklıma geldi acaba çukurovadaki leylamı bu diye sonra da amaan bitek ordamı leyla yaman var dedim sormadım
İlik gibi kadının işi yok ama yaşına girmemiş bebeğin diyetle işi var öyle miAy gercekten mivalla ilk zuleyha yaman yazacaktim da ilik gibi kadinin diyet grubunda ne işi var dedim leyla yaman yazdim
Kendimizi yatağa atsak bisey yemeden zaten gerisi geliyor cok şükür tembelim yataktan kalkip yeme olayı olmuyor en azindanŞunuda anlamış oldum aç yatmak çok rahatlık ,mide doluyken bırak rahat yatmayı nefes alamıyo insan
Ayyy bu mantik hataları hep seker eksikliği hiç suçum yok inan beyin malum glikoz istiyor şekerli bi kahve mi içsemİlik gibi kadının işi yok ama yaşına girmemiş bebeğin diyetle işi var öyle mi
Çıkardığını sanıyor arkadaşHosbulduumm ve gidiyorum temizlk yapicam ardindan biraz dinlenip sporumu yapicam ardindan kitap kahve zamani
Kız caktirmasana.gulenyuzumsunsen ile biz rakip olduk sadece ona calisiyorum su an
Ücretimi verirsen senin rakibeni de yoldan çıkarmaya calisabilirim
Aynenn dedim acaba yanliş konu da miyimKizlar dün gece bi uyudum paçalar etli ekmekler havada uçuşmuş
Noldu burda böyle
Ya şu örgü Ören emojiyi gördükçe bişeler ödedim geliyor
Yumağı göndermesi çok tatlı demiYa şu örgü Ören emojiyi gördükçe bişeler ödedim geliyor
Ya şu örgü Ören emojiyi gördükçe bişeler ödedim geliyor
Ben de bayılıyorum ona cok ciddi örüyoYumağı göndermesi çok tatlı demi
Ooo ben kahvaltiyi ara öğünü yaptim evi supurdum toz aldim daha neler yaptımHala kahvaltı yapasım yok sarıcivcivle inatlaşıyorum
Senin puanli esofmanini yesinlerGece yediğin hurmalar şimdi seni tırmalaradlı çalışmam
Pijamayla yürüyorum fonda demet akaklın sepetSenin puanli esofmanini yesinler
Hdi bakalim enerjin bol olsun
Ay evet ya.Yumağı göndermesi çok tatlı demi
Gece yediğin hurmalar şimdi seni tırmalaradlı çalışmam
Ayy cnm ins ya. Agzindan bal damliyor vallahi❤En fit hemşire olucaksın
Ben de kahvaltı yaptımOoo ben kahvaltiyi ara öğünü yaptim evi supurdum toz aldim daha neler yaptım
Birazdan da kalkip spor yapcam sen benimle inatlaşagör
Ben kalktm kahvalti yaptim. Türk kahvesi ictim. Evde bir oyana oturuyorum, bir bu yana yatiyorum. Miskinlik yapmak istiyor bugün cnmBen de kahvaltı yaptım
işlerimi bitirdim
yarım saat Leslie yaptım
naaaaabeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?