Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben sıkıntı yaşamıyorum. İnternetinde mi problem var acaba canım?
Bişeler oldu anlamadım
Aynen bi gitti geldi bi şey oldu az önce
Dimi oldu. Neyse düzelmiş
Keşkek buğdayla yapılıyormuş pardon ben mısır unuyla şöyleeee uzayarak yenen bişey var ya onla karıştırdım o neydi
Kuymak çok severim çok da güzel yaparım
Keşkek de üstüne bol yağ dökünce güzel oluyor sen yağsız mı yedin ki
Offf keşkek de çok severim. Bol sarımsaklı salçalı tereyağ ile ne güzel olur
Ben pek hazır yemem ya evde de yapan olmadı hiç. Arada bi etliekmek söyleriz onu da tanıdığımız yer olduğu için. Cinsim biraz galiba
Sen masumlar apartmanındaki Safiye’nin bir türüsün o zaman ay hastasıyım o kadının
Yaş 29 boy 1.55 kilo tartilmadim ama rahat 60 vardir tam bi hafta oldu bu aksam sadece cikolatali pişmaniye yedim pişmanim iyi gidiyor sporla devam verecez inş dinimiz amin
Bu yaklaşım buraya yeni gelen kişi yaklaşımı. Normal. Yoluna sokarız merak etme

Hoşbuldumm sagolun çok sicak burdaki insanlar inş herkes istedigi kilolari verir bi daha da almaz donuşu olmayan yollara girsin kilolarimiz hakediyoruz bence
Hoşgeldin canım
İki kilo veresin inşallah bu hafta

Bence yemelisin yarın pazar kahvaltısında
Ayy çok aminn
Sende hoşgeldin
9 ları sayacağım derken şaşı oldum niye bu kadar dokuzlu bi isim aldın ki
Ben saymıştım 5 tane

Kk bişiler oldu az önce
Kaçamak : paça çorba Bu saate
Canim en azindan cips pasta börek baklava gibi agir bi kacamak degil. Evet saati gec ama bence bi kacamak yuzunden de butun emegin gitcek hali yok. İnsaniz bu kadar olcak.
Çorba masum kaliyo bence üzme kendini motivasyonunu da düşürme sakın gayet iyi gidiyosun kaldigimiz yerden devam.
Bence yemelisin yarın pazar kahvaltısında
İnanir misin hiiiiccc canim cekmiyo sevgili rakibem biraz daha inceleyim de öyle yerim o da azcik
Ama sana ısmarlarım iyi gider yagli yagli
valla haklısın ama sistem kabul etmedi bende edene kadar ekledim

Yok daha nereme yicem şiştim :) pişmanlık oldu ilk kez bende bu hafta çok emek verdim
Dobarlan biragma gendini

Teşekkür ederim canım günaydın yine güzel olumlamalarınla geldin hoşgeldin

güzel olur

Teşekkür ederim canım günaydın yine güzel olumlamalarınla geldin hoşgeldin
Hosbulduumm ve gidiyorum temizlk yapicam ardindan biraz dinlenip sporumu yapicam ardindan kitap kahve zamani
Bence Saricivcivcikcik e dikkat edin... Savaşta herşey mübahtır diyerek, herkesi alt etmeye calisiyor olabilir... Aman ha sakın ye canım birşey olmazlara kanmayın
Kız caktirmasana. gulenyuzumsunsen ile biz rakip olduk sadece ona calisiyorum su an
Ücretimi verirsen senin rakibeni de yoldan çıkarmaya calisabilirim

Benim rakibim kendimim canım
Beni yoldan çıkaramazsin..

Ayyy hadi inşallah rahatladım vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…